TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- God
- Juventino
Małych (13) :twisted: no ale do LSK ciężko nie trafićBrutalo pisze:Wielkich Garbarach.

Co do bifora, to mi też pasuje około 20 na miejscu, jakaś mała rozgrzewka przed meczem i takie tam... 8)
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Uwaga Uwaga :!:
Zgodnie ze złożoną obietnicą wrzucam przyśpiewkę, którą każdy, który przeczyta tego posta, powinien znać. Jeśli łaska
Siamo l'Armata Bianconera e mai nessun ci fermerà noi saremo sempre qua se la Juve giocherà forza Juve vinci ancora per gli Ultrà!
Sjamo larmata Biankonera e mai nesun czi fermera, noi saremo sempre qua se la Juve dżiokera forca Juve winczi ankora per ultra !!!
[Gdziekolwiek gracie]
[Gdziekolwiek gracie, my tam jesteśmy]
[Ludzie pytają się, kim oni są]
[i my im to mówimy, kim jesteśmy]
[jesteśmy białoczarną armią/wojskiem i nikt nas nigdy nie zatrzyma]
[my będziemy zawsze tu, jesli Juve będzie grać]
[naprzód JUVE, zwycięż jeszcze dla ultra'! - Tłumaczenie VariaTH]
Pogrubiona część jest dla Was. Początkiem zajmiemy się z Szymonem
Zgodnie ze złożoną obietnicą wrzucam przyśpiewkę, którą każdy, który przeczyta tego posta, powinien znać. Jeśli łaska

Siamo l'Armata Bianconera e mai nessun ci fermerà noi saremo sempre qua se la Juve giocherà forza Juve vinci ancora per gli Ultrà!
Sjamo larmata Biankonera e mai nesun czi fermera, noi saremo sempre qua se la Juve dżiokera forca Juve winczi ankora per ultra !!!
[Gdziekolwiek gracie]
[Gdziekolwiek gracie, my tam jesteśmy]
[Ludzie pytają się, kim oni są]
[i my im to mówimy, kim jesteśmy]
[jesteśmy białoczarną armią/wojskiem i nikt nas nigdy nie zatrzyma]
[my będziemy zawsze tu, jesli Juve będzie grać]
[naprzód JUVE, zwycięż jeszcze dla ultra'! - Tłumaczenie VariaTH]
Pogrubiona część jest dla Was. Początkiem zajmiemy się z Szymonem

- Brutalo
- Juventino
No to lipa. Rozumie, że koledzy też odpadają ? Chyba niepotrzebnie zwiększałem rezerwację 

- Reaper
- Juventino
Znalezione na forum UMK :lol:
"Mam problem. Chce obejrzeć mecz Milan-Juventus który jest 25 listopada(dziś) o godzinie 20 45 a jest transmitowany na Nsport. Nie wiem gdzie moge go obejrzeć?
Szwejk mi nie będzie transmitował tego meczu, Capone nie ma nsport a z Ligą sport club jest inna historia(jestem fanem Milanu) a wszystkie rezewacje są zrobione przez fanów Juventusu i nie ma juz i tak miejsca.
Gdzie istnieje możliwość obejrzenia takiego meczu ?
Chce ten mecz obejrzeć ze znajomymi przy piwku a nie wiem gdzie."
"Mam problem. Chce obejrzeć mecz Milan-Juventus który jest 25 listopada(dziś) o godzinie 20 45 a jest transmitowany na Nsport. Nie wiem gdzie moge go obejrzeć?
Szwejk mi nie będzie transmitował tego meczu, Capone nie ma nsport a z Ligą sport club jest inna historia(jestem fanem Milanu) a wszystkie rezewacje są zrobione przez fanów Juventusu i nie ma juz i tak miejsca.
- Brutalo
- Juventino
Reaper pisze:Znalezione na forum UMK :lol:
Kolejny zaginiony Rysiek

* Oczywiście nie moją :!:
- couec
- Juventino
Z tego co zaobserwowałem, naturalnym miejscem tych czerwono-czarnych ludzików to są pijalnie herbat z śmietaną. :-DBrutalo pisze:Reaper pisze:Znalezione na forum UMK :lol:
Chce ten mecz obejrzeć ze znajomymi przy piwku a nie wiem gdzie."![]()
Kolejny zaginiony RysiekOdpisz, że kibice Juve mogą mu zaoferować pufkę* na końcu lokalu
![]()
* Oczywiście nie moją :!:
- Brutalo
- Juventino
Ja się wybieram. Nie wiem jeszcze, czy u nas, czy w Poznaniu. Dam jeszcze znać.
- Brutalo
- Juventino