Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- gigant
- Juventino
Dzisiaj:
-Dallas Stars- proporczyk,2 listy z podziekowaniami,4 naklejki,3 karty z zawodnikami,schedule
-Feyenoord- 6 zdjęć piłkarzy i zdjęcie drużyny
-federacja- odznaka i podziękowanie
-miasto-3 książki, odznaka, 2 mapy, 2 książeczki
-Dallas Stars- proporczyk,2 listy z podziekowaniami,4 naklejki,3 karty z zawodnikami,schedule
-Feyenoord- 6 zdjęć piłkarzy i zdjęcie drużyny
-federacja- odznaka i podziękowanie
-miasto-3 książki, odznaka, 2 mapy, 2 książeczki
- Palladino
- Juventino
www.uefa.comFelekJUVE pisze:Hejka! jestem nowy na forum;p Juve kibicuje od 10 lat! Mozecie mi podac e-maile do Juve i innych ciekawych klubowi i co piszecie ze wam przysylaja upominki?? podajecie adres?? No i przyokazji pozdro dla kibicow Juve:D

1. World Curling federation
- pozdro
- odznaka
2. Tempa Bay lighttening:
- schedule
- Karta Martina Louisa
- karta Vincenta Lecavalieva
- karta z grafem Nikita Alexeeva
- karta z grafem Johana Holmqvista
- naklejka
3. LA Kings
- 2 schdule
- 2 kartki z pozdro
- magnetic schedule
4. miasto
- 4 pocztówki
- ulotka
- przewodnik
- ksiazka
- list
- JuVeJoZeK
- Juventino
Jak juz piszecie co dostajecie, to piszcie od kogo, a nie miasto, federacja...
A tak w ogole, to ponawiam prosbe o zamkniecie i usuniecie tego tematu, gdyz przez 95% ludzi piszacych tu ludzi kluby nie wysylaja juz takich pamiatek jak kiedys. Te 95% ludzi, ktore wymienilem wysylaja masowo maile, kluby sa zaspamowane tymi mailami i nic nie wysylaja, lub wysylaja ale bezwartosciowe pamiatki. Jestem pewien, ze te osoby w zyciu nie wyslaly zadnego listu poczta tradycyjna. Zatem bardzo prosze o usuniecie tego tematu, badz ewentualnie skasowanie z calego tematu wszystkich linkow, adresow e-mail i wzorow listow, no i zmienic nazwe tematu.
A tak w ogole, to ponawiam prosbe o zamkniecie i usuniecie tego tematu, gdyz przez 95% ludzi piszacych tu ludzi kluby nie wysylaja juz takich pamiatek jak kiedys. Te 95% ludzi, ktore wymienilem wysylaja masowo maile, kluby sa zaspamowane tymi mailami i nic nie wysylaja, lub wysylaja ale bezwartosciowe pamiatki. Jestem pewien, ze te osoby w zyciu nie wyslaly zadnego listu poczta tradycyjna. Zatem bardzo prosze o usuniecie tego tematu, badz ewentualnie skasowanie z calego tematu wszystkich linkow, adresow e-mail i wzorow listow, no i zmienic nazwe tematu.
- Palladino
- Juventino
to ze dosttalem te pamiatki po mailu to nie znaczy ze tylko maile wysylam
oto dowod www.kolekcja.prv.pl tam w pokoju ,,listy'' jest temat "do kogo dzs wyslalem list" tam se mozecie sprawdzic ze jestem prawdziwym kolekcjonerem !!!!!!
oto dowod www.kolekcja.prv.pl tam w pokoju ,,listy'' jest temat "do kogo dzs wyslalem list" tam se mozecie sprawdzic ze jestem prawdziwym kolekcjonerem !!!!!!
- olimp
- Juventino
to prawda co palladinio napisal, jestem adminem Kolekcji i to potwierdzam
Wczoraj
FiS- przypinka i naklejka
mam jzu 104 paki
Wczoraj
FiS- przypinka i naklejka
mam jzu 104 paki
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
- JuVeJoZeK
- Juventino
Ty chyba zartujesz... Zeby byc prawdziwym kolekcjonerem trzeba w swoja kolekcje wkladac duzo pracy i przede wszystkim pieniedzy. No i kolekcjonerem nie zostaje sie w 1 miesiac...Palladino pisze:jestem prawdziwym kolekcjonerem !!!!!!
Zaloze sie ze masz 104 listy a nie paki. Ja w swojej 'karierze' dostalem az 2 paczki, reszta to listy.olimp pisze:mam jzu 104 paki
- olimp
- Juventino
ja to tak nazywam a naprawde 102 listy i 2 pakiJuVeJoZeK pisze:Ty chyba zartujesz... Zeby byc prawdziwym kolekcjonerem trzeba w swoja kolekcje wkladac duzo pracy i przede wszystkim pieniedzy. No i kolekcjonerem nie zostaje sie w 1 miesiac...Palladino pisze:jestem prawdziwym kolekcjonerem !!!!!!
Zaloze sie ze masz 104 listy a nie paki. Ja w swojej 'karierze' dostalem az 2 paczki, reszta to listy.olimp pisze:mam jzu 104 paki
pasuje ??

Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
- Palladino
- Juventino
dzis na poczcie na znaczki wydalem 25 zł a ty mi mowisz ze w kolekcjonerstwo trzeba wkladac duzo pieniedzyJuVeJoZeK pisze:Ty chyba zartujesz... Zeby byc prawdziwym kolekcjonerem trzeba w swoja kolekcje wkladac duzo pracy i przede wszystkim pieniedzy. No i kolekcjonerem nie zostaje sie w 1 miesiac...Palladino pisze:jestem prawdziwym kolekcjonerem !!!!!!

a kolekcjonerem jestem od 8 miechow

- JuVeJoZeK
- Juventino
Naprawde myslisz, ze 25zl to duzo? Ludzie wykladaja setki, a nawet tysiace zlotych, zeby zdobyc jakis nowy okaz do swojej kolekcji. Myslisz, ze kolekcjonerstwo polega tylko na wysylaniu listow i otrzymywaniu od klubow 'smieci' w postaci jakiegos plakatu czy ulotki? Otoz nie - kolekcjonerstwo polega na tym, aby wybrac swoj profil i go caly czas ulepszac, kupowac, wymieniac unikatowe okazy. To jest prawdziwe kolekcjonerstwo.Palladino pisze: dzis na poczcie na znaczki wydalem 25 zł a ty mi mowisz ze w kolekcjonerstwo trzeba wkladac duzo pieniedzy![]()
a kolekcjonerem jestem od 8 miechow
8 miesiecy to jest bardzo malo i nawet nie mysl, ze jestes PRAWDZIWYM kolekcjonerem. Jestes zbieraczem. Zeby byc kolekcjonerem z prawdziwego zdarzenia trzeba kolekcjonowac pare dobrych lat. Znam ludzi, co kolekcjonuja po kilka lat i nie nazywaja siebie kolekcjonerami...
- gigant
- Juventino
Dzisiaj 7 paczek w tym aż 4 od miast
1.WCF- odznaka, podziękowanie
2.Apollon Limassol- karta Łukasza Sosina i bilet
3.Miasto- mapa, książka, list z podziękowaniem, broszurka
4.Hockenheim- katalog
5.Miasto- mapa, książka, podziękowanie
6.Miasto- książka, katalog, 10 naklejek, podziękowanie, plakat
7.Miasto- książka, podziękowanie
1.WCF- odznaka, podziękowanie
2.Apollon Limassol- karta Łukasza Sosina i bilet
3.Miasto- mapa, książka, list z podziękowaniem, broszurka
4.Hockenheim- katalog
5.Miasto- mapa, książka, podziękowanie
6.Miasto- książka, katalog, 10 naklejek, podziękowanie, plakat
7.Miasto- książka, podziękowanie
- Michael900
- Juventino
To może niedługo dojdziemy do kwoty 1 miliona, którą będzie trzeba zapłacić za jeden głupi autograf ? :rotfl: :rotfl:JuVeJoZeK pisze:Naprawde myslisz, ze 25zl to duzo? Ludzie wykladaja setki, a nawet tysiace zlotych, zeby zdobyc jakis nowy okaz do swojej kolekcji.
Dzisiaj list od Vancouver Canucks. Terminarzyk, nalepka, jedna karta z zawodnikiem i list z podziękowaniami
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki