Massimiliano Allegri
- Cabrini_idol
- Juventino
Sądząc po minach chyba wszyscy są zadowoleni.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
skoro wiesz więcej niż ja to wytłumacz jak to możliwe po prostugucio_juve pisze:wystarczy znać kilka słów po włosku i już wie się więcej niż Ty :lol:
EDIT:
a widzisz wyjaśniło się - w tym co wkleiłeś nie ma że umowa do 2019 roku tylko sam to pewnie wydedukowałeś, znasz włoski ale prawdopodobnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2017, 14:52 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
OFICJALNIE : Allegri do 2020 roku.
maly, współczuję

edit :
Jak wszystkim ? Jak tylko Ty go nie chcesz, z obecnych tutaj na forum

Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2017, 15:04 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie powinieneś współczuć mi tylko wszystkim kibicom Juventusu to raz, a dwa nawet umowa na 10 lat nie gwarantuje, że za 3 miesiące się nie wyleci
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wagner
- Juventino
Musimy zdać sobie wszyscy sprawę, ze szydzimy z osoby, która po rezygnacji Allegriego w 2019* roku, po zdobyciu 5 mistrzostw Włoch, 4 Pucharów Włoch i Ligi Mistrzów umieści wpis "a nie mowilem"?CavAllano pisze:Dzwońcie po ambulans, bo niektórym dupy na forum rozerwało.

*przykładowo
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I bardzo dobrze, że przedłużył kontrakt. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ok. Jako osoba, która w ciągu sezonu niejednokrotnie w Allegrego wątpiła i której zdarzało się go krytykować, powiem, że bardzo mnie ta informacja cieszy. Dlaczego? Ano dlatego, że skoro zgodził się przedłużyć ten kontrakt to z pewnością mercato potoczy się na jego warunkach. Wierzę, że Allegri ma na przyszły sezon swój plan, wizję dotyczącą taktyki i piłkarzy, których chce w zespole. Czy będą to Fabinho, Tolisso, Bernardeschi, Costa czy Di Maria - jest mi wszystko jedno. Ważne, żeby byli to piłkarze, na których trener chce budować zespół, żeby w połowie przyszłego sezonu znowu nie trzeba było wymyślać na siłę, jak tę taktyczną układankę poskładać, żeby miała jakiś kształt.
"Zakontraktowanie" Maxa w tym momencie to najlepszy początek mercato z możliwych. Liczę, że konkretna lista życzeń naszego trenera po dzisiejszym spotkaniu jest już w kieszeni Marotty.
"Zakontraktowanie" Maxa w tym momencie to najlepszy początek mercato z możliwych. Liczę, że konkretna lista życzeń naszego trenera po dzisiejszym spotkaniu jest już w kieszeni Marotty.
- CzeczenCZN
- Juventino
Max jak Higuain i Mandzukic - urodzili się dla Juve!
Lepszego trenera i tak nie znajdziemy bo nie znajdziemy człowieka tak zaangażowanego w drużynę, mającego tyle cierpliwości i tyle pasji oraz ambicji. Przedłużył kontrakt? Bo to jest człowiek z poczuciem celu! Myliłem się mówiąc że Allegri nie jest wizjonerem - Jest! - On by ułożył świetną drużynę mając do dyspozycji 1 obrońcę, jednego pomocnika i 10 napastników. Jemu ewidentnie zależy na wygraniu CL z Juventusem, przełamaniu passy. Uwielbiam Conte, ale nie wymienił bym się z Chelsea.
Aha i jeżeli Max chce De Sciglio to wie co mówi, jeżeli chciałby Boriello to wie co mówi - ten człowiek lepiej zna się od nas na piłce!
Lepszego trenera i tak nie znajdziemy bo nie znajdziemy człowieka tak zaangażowanego w drużynę, mającego tyle cierpliwości i tyle pasji oraz ambicji. Przedłużył kontrakt? Bo to jest człowiek z poczuciem celu! Myliłem się mówiąc że Allegri nie jest wizjonerem - Jest! - On by ułożył świetną drużynę mając do dyspozycji 1 obrońcę, jednego pomocnika i 10 napastników. Jemu ewidentnie zależy na wygraniu CL z Juventusem, przełamaniu passy. Uwielbiam Conte, ale nie wymienił bym się z Chelsea.
Aha i jeżeli Max chce De Sciglio to wie co mówi, jeżeli chciałby Boriello to wie co mówi - ten człowiek lepiej zna się od nas na piłce!
- CzeczenCZN
- Juventino
Wiesz, ogólnie chodzi mi o hejtowanego tutaj Mattie - którego ewidentnie Max chce w Juventusie. Zdaje mi się że Allegri 2 finałami CL (przegranymi boli, ale F.I.N.A.Ł.A.M.I.) zasłużył sobie na taki kaprys. Skoro facet ze środkowego napastnika, zrobił jednego z najlepszych lewoskrzydłowych świata - tak jednego z najlepszych, tylko o innej charakterystyce - to chyba na swojego "futbolowego syna" też najwidoczniej ma pomysł?Olek1987 pisze:Oczywista oczywistośćForzaItanimulli3vujcm pisze: ten człowiek lepiej zna się od nas na piłce!

Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2017, 17:14 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.