Mecze Juve w TV
- wojczech7
- Juventino
Ależ oczywiście, że jest dojeniem, tyle że z tego co ja zaobserwowałem, to ta oferta spotkała się z niczym innym, jak tylko ze społecznym sprzeciwem. To, że nc+ chce nas wydoić nie znaczy, że się doić dajemy, a to w swoim poście sugerowałeś.pan Zambrotta pisze:Jeśli płacenie 120 zł żeby oglądać sport z polskim komentarzem jest ok (a z tego co tutaj mówicie do C+ wraca Serie A i dochodzi LM) nie jest dojeniem kasy z ludzi, to nie mam pytań.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Il Fenomeno
- Juventino
Ładne rzeczy, najpierw pieprzenie, że Serie A tylko w ence, że Serie A do końca sezonu na pewno w nSport, a cała ta kolejka w C+. Za tydzień również nie będzie ani jednego spotkania ligi włoskiej w nSport. Nawet po skrótach z 23:00 nie ma śladu. No, ale w zamian można obejrzeć jakiś gówniany mecz z Hiszpanii, oczywiście powtórkę i mecze z udziałem Ruchu Chorzów z jakimiś Bełchatowami na żywo.

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
w następnej kolejce pokazują Milan - Torino o 15 oraz oczywiscie wieczorem Napoli - Inter
i tu moze jakby tak kilka osob napisalo maila do C+ z prosbą o pokazanie meczu Juventus - Palermo, gdzie prawdopodobnie Juve zzdobędzie mistrza i bedzie mozna zobaczyc fetę na zywo w polskiej tv
spotkanie Torino było zapewne wybrane przede wszystkim dla Glika, a jak wiemy nie zagra, także atrakcyjność tego spotkania dla polskiego kibica znacznie spadła.. i nie widzę większego sensu pokazywac ten mecz
Edit: patrze, ze w programie jest podany mecz Juve, z kolei w dzisiejszym odcinku Sport+ byla informacja, że zostanie pokazany mecz Milanu z Torino
i tu moze jakby tak kilka osob napisalo maila do C+ z prosbą o pokazanie meczu Juventus - Palermo, gdzie prawdopodobnie Juve zzdobędzie mistrza i bedzie mozna zobaczyc fetę na zywo w polskiej tv

spotkanie Torino było zapewne wybrane przede wszystkim dla Glika, a jak wiemy nie zagra, także atrakcyjność tego spotkania dla polskiego kibica znacznie spadła.. i nie widzę większego sensu pokazywac ten mecz
Edit: patrze, ze w programie jest podany mecz Juve, z kolei w dzisiejszym odcinku Sport+ byla informacja, że zostanie pokazany mecz Milanu z Torino
- Hoffman
- Juventino
Dzięki tej fuzji przynajmniej wiem, czy wykupować pakiet Universe na którym jest tylko Nsport, czy całkowicie zrezygnować z tego, dla kilku meczy w sezonie nie ma sensu, a więcej jak 30-40zł za tv nie będę płacił.
- Jaro
- Juventino
http://www.canalplus.pl/sport/transmisje
http://www.canalplus.pl/program_2013.05.05
http://n.pl/program-tv/7679812-juventus ... 30505-1455
Świętujemy w Canal + ? Na to wygląda....transmisja jest przewidziana nawet do godziny 17.05...szał
http://www.canalplus.pl/program_2013.05.05
http://n.pl/program-tv/7679812-juventus ... 30505-1455
Świętujemy w Canal + ? Na to wygląda....transmisja jest przewidziana nawet do godziny 17.05...szał

- Mateuszello
- Juventino
@Jaro, ten czas to nie norma?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- booyak
- Juventino
Trzeba się cieszyć z takiego podejścia bo jeszcze w sobotę nie było planów żeby nasz mecz z Palermo gościł na antenie. Nie wspomnę już o tym co działo się w tamtym roku gdzie mistrzowską fetę trzeba było oglądać na streamach.
★ ★ ★
- rammstein
- Juventino
do 17:05 a transmisja skonczyla się o ... 16:57
w sobote na antenie Nsport bedzie pokazany mecz Juventus - Cagliari
z kolei w srodę zastanawiają się czy pokazą mecz Juve z Atalantą czy Inter - Lazio.. mimo wszystko nawet jako kibic Juve, powinni pokazać Inter - Lazio, tym bardziej, że dali mecz z Palermo i dadzą ten z Cagliari..

w sobote na antenie Nsport bedzie pokazany mecz Juventus - Cagliari
z kolei w srodę zastanawiają się czy pokazą mecz Juve z Atalantą czy Inter - Lazio.. mimo wszystko nawet jako kibic Juve, powinni pokazać Inter - Lazio, tym bardziej, że dali mecz z Palermo i dadzą ten z Cagliari..

- rammstein
- Juventino
ciekawa historia z Serie A w ten weekend na nc+
awizowany jest mecz niedzielny o 15 Torino - Catania ... ale ten mecz będzie rozegrany o 20.45 także nie ma nawet jak go puscic, a o 20.45 juz pokazują Inter -Udinese i na moje oko powinni pokazac sobotni mecz Sampdoria - Juventus
awizowany jest mecz niedzielny o 15 Torino - Catania ... ale ten mecz będzie rozegrany o 20.45 także nie ma nawet jak go puscic, a o 20.45 juz pokazują Inter -Udinese i na moje oko powinni pokazac sobotni mecz Sampdoria - Juventus

- Mateuszello
- Juventino
Mi ostatecznie udało się wynegocjować umowę na 79zł/msc z pakietem CANAL+ i multiroomem. Jest to dla mnie korzystniejsza umowa niż poprzednia zanim nastąpiła fuzja Cyfry z N.
- Płacę tą samą cenę (zamiast 120 po fuzji)
- Mam bogatszą ofertę programów
- Kanały w HD
- Telewizja na dwóch odbiornikach
Wystarczyło twardo trzymać do się do końca maja przy każdym przychodzącym połączeniu telefonicznym warunku "Canal+Sport w tej samej cenie, jaką płaciłem do tej pory albo rezygnacja z usług" 8)
- Płacę tą samą cenę (zamiast 120 po fuzji)
- Mam bogatszą ofertę programów
- Kanały w HD
- Telewizja na dwóch odbiornikach
Wystarczyło twardo trzymać do się do końca maja przy każdym przychodzącym połączeniu telefonicznym warunku "Canal+Sport w tej samej cenie, jaką płaciłem do tej pory albo rezygnacja z usług" 8)
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- F-azan
- Juventino
Ja tam wolilem wykupic sky italia fakt ze trzeba zaplacic z gory za caly rok ale jestem zadowolony mam kazdy mecz juve na zywo i inne ligi
A cena okolo 300 euro nie jest az tak tragiczna bo placilem canal plus 120 zl miesiecznie czyli praktycznie to samo co teraz i nie musze sie zastanawiac czy pokaza mecz czy nie yylko puszczam kanal i leci
A cena okolo 300 euro nie jest az tak tragiczna bo placilem canal plus 120 zl miesiecznie czyli praktycznie to samo co teraz i nie musze sie zastanawiac czy pokaza mecz czy nie yylko puszczam kanal i leci

- Dziku1897
- Juventino
No Canal+ potrafi sobie polecieć w ch*a z klientami. Miałem mieć wszystkie kanały Canal+ do października 2014, a tymczasem 1 lipca wyłączyli mi kanał ze sportem, i dwa filmowe. Zostawili mi jakieś biedne Canal+ Family. Oby mecze Juve były na Nsporcie.
- krab13
- Juventino
Czy NC+ będzie pokazywać Ligę Włoską w sezonie 13/14 czy może jednak Polsat Sport?
http://www.weszlo.com/news/15582-Polacy ... ch_pokaze_
http://www.weszlo.com/news/15582-Polacy ... ch_pokaze_