Premier League
- Wojtek
- Juventino
Chodzi o to że była np taka sytacja że Welbeck był na spalonym 3-metrowym tyle że piłke przejął Kościelny i grał choćby nie było tego spalonego a sędzia pokazał przywilej. W Serie A sędzia kazałby ustawić piłke w miejscu spalonego i dopiero graćstahoo pisze:Możesz mi wyjaśnic o co chodzi, bo nie oglądałem meczuWojtek pisze:Dlaczego w Serie A nie stosują przywilej korzyści przy spalonych

- Filippo911
- Juventino
Mariuszek znów się popisał - 4 meczowy ban za nadepnięcie Scotta Parkera
http://www.youtube.com/watch?v=wXxVj-x2jL0
4 mecze za chamskie i "groźne" zachowanie , 8 za "negro" - dziwne podejście mają Angole.
http://www.youtube.com/watch?v=wXxVj-x2jL0
4 mecze za chamskie i "groźne" zachowanie , 8 za "negro" - dziwne podejście mają Angole.
- Vimes
- Juventino
Mariuszek ciągle ma jakieś przygody. Tym razem zaparkował swojego bentleya w pobliżu pubu popularnego wśród kibiców Manchesteru United, którzy akurat oglądali mecz swojej drużyny z Arsenalem i przy okazji obrzucili mu brykę za 120 tysięcy funtów jajami :lol:.
- eXoN
- Juventino
Na wyspach prawdziwy hit. Chelsea prowadzi z United 1:0, naprawdę polecam obejrzeć, bo jest ciekawie.
Mecz kończy się remisem 3-3.
Chelsea wygrywała 3-0, gol Maty marzenie.
To był prawdziwy klasyk, takie mecze się chcę oglądać, a nie sztuczne Gran Derbi :roll:
Szkoda tylko, że rzadko w naszej lidze włoskiej są takie mecze.
Mecz kończy się remisem 3-3.
Chelsea wygrywała 3-0, gol Maty marzenie.
To był prawdziwy klasyk, takie mecze się chcę oglądać, a nie sztuczne Gran Derbi :roll:
Szkoda tylko, że rzadko w naszej lidze włoskiej są takie mecze.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Racja, mecz kosmiczny. Najlepszy jaki oglądałem od miesięcy, może nawet od lat. Torres jest mistrzem pola karnego
Miał piłkę na 10 metrze, która się odbijała, więc mógł nieźle z woleja uderzyć, a ten przeżucił sobie na lewą nogę
BTW. nienawidzę Chelsea i te bramki UTD sprawiały mi niesamowitą radość

BTW. nienawidzę Chelsea i te bramki UTD sprawiały mi niesamowitą radość

- oliver
- Juventino
Emocje do ostatnich sekund. Jeden z lepszych spotkań w tym sezonie. Szkoda, że sędzia się nie dostosował, ale karny na 3-2 (którego według mnie nie było) dał dodatkowe emocje. Szkoda Chelsea ale taki sport. Jeszcze dziś OM-OL zapowiada się ciekawie.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- mateo369
- Juventino
dlaczego tak zrobił, to wie tylko on sam. Przecież gdyby uderzał prawą nogą z tych ok 8 metrów to gol byłby murowany, bo nawet gdyby trafił w Cecha to on chyba wpadłby do bramki razem z piłką przy odpowiedniej sile uderzenia.pablo1503 pisze:Torres jest mistrzem pola karnegoMiał piłkę na 10 metrze, która się odbijała, więc mógł nieźle z woleja uderzyć, a ten przeżucił sobie na lewą nogę
![]()
Jak słusznie zauważyli komentatorzy Webb chyba wychodzi z założenia, że to on ma być w centrum uwagi

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Raczej nie kopał w swoją bramkęmateo369 pisze: dlaczego tak zrobił, to wie tylko on sam. Przecież gdyby uderzał prawą nogą z tych ok 8 metrów to gol byłby murowany, bo nawet gdyby trafił w Cecha to on chyba wpadłby do bramki razem z piłką przy odpowiedniej sile uderzenia

- izistaar
- Juventino
Ale dośrodkowanie do Maty miał śliczne xDSmok-u pisze:Raczej nie kopał w swoją bramkęmateo369 pisze: dlaczego tak zrobił, to wie tylko on sam. Przecież gdyby uderzał prawą nogą z tych ok 8 metrów to gol byłby murowany, bo nawet gdyby trafił w Cecha to on chyba wpadłby do bramki razem z piłką przy odpowiedniej sile uderzenia. Nie lubię Chelsea i cieszę się ,że za pomocą sędziego (2-ugiego karnego nie było), MU wywiózł remis. Do tego fenomenalny El Ninio (aka El Niunia), dał kolejny raz popis umiejętności snajperskich.
Może powinien się przekwalifikować? _-_
Mecz świetny - Grand Derbi czy jak się to tam pisze ssie; przy takim ekscytującym meczu można się rozerwać całkowicie

2 karny z kapelusza, ale wiadomo jednym się daje innym (Juventus vs Siena) zabiera - życie.
- Vimes
- Juventino
Giggs jest nie do zdarcia: "Giggs przedłużył kontrakt z United". Już niedługo będzie miał na koncie 900 meczów w barwach Manchesteru. Tyle lat na najwyższym poziomie, naprawdę brawa dla tego zawodnika.
- deszczowy
- Juventino
To pewnie zdrowy, przedmeczowy sex, jak w wypadku Cannavaro. Tylko ciekawe z czyją żoną?Vimes pisze:Giggs jest nie do zdarcia: "Giggs przedłużył kontrakt z United". Już niedługo będzie miał na koncie 900 meczów w barwach Manchesteru. Tyle lat na najwyższym poziomie, naprawdę brawa dla tego zawodnika.
- wojczech7
- Juventino
:shock: :rotfl:Sorek21 pisze:Nie wiadomo jak tam było naprawdę.A może ona miała Ryana na celowniku od dawna i żeby być bliżej wyszła za jego brata?
Manchester dzisiaj wygrał z Liverpoolem. Suarez zachowywał się jak buc. Evra się po meczu bardzo cieszył.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."