Jak radzą sobie byli Juventini
- PrzemasJuve
- Juventino
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Kucharius1
- Juventino
Ciro póki co nie podbija Niemiec. Obecnie jest trzecim wyborem na szpicę i zagrał 0 minut w ostatniej kolejce.
- Arcadio Morello
- Juventino
Zapomnieliście wspomnieć o tym meczu -> https://www.facebook.com/media/set/?set ... 226&type=1
Na boisku pojawił się m. in. Del Piero, Trezeguet, Maradona, Baggio. Buffon i kilka innych LEGEND Serie A.
Na boisku pojawił się m. in. Del Piero, Trezeguet, Maradona, Baggio. Buffon i kilka innych LEGEND Serie A.

- Michael900
- Juventino
Ciekawym sposobem plotą się ścieżki ludzkie. Trezeguet (FC Pune City) , Del Piero (Delhi Dynamos) i Anelka (Mumbai City) będą grac w tej samej lidze - Indyjskiej. Nie wiem na jakim poziomie jest tamtejsza piłka (zdaje się, że niezbyt wysokim), ale chyba chcą nawiązać tradycjami do MLS 

- Robaku
- Juventino
tak to jest pokazowa liga, gdzie sa wlasnie takie gwiazdy i wysokie zarobki, ale to i tak wyzszy poziom niz zwykła liga indyjska.Skibil pisze:Nie jestem pewny, ale gdzieś mignęła mi informacja, że ta liga gdzie gra Del Piero i reszta emerytów, jest tylko pokazowa. Nie ma więc co liczyć na wysoki poziom.
- evilboy
- Juventino
Z tego, co wiem, ta pokazowa liga ma trwać jedynie 10 tygodni, więc zastanawiam się, co nasi Alex i Trezeguet będą robić potem.
-------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
@Robaku: Tja, tylko podobno Del Piero chciał jeszcze pograć w piłkę na poważnie a nie 4 miesiące w roku. Po 6-7 miesiącach bez treningów motoryka spadnie mu zupełnie, więc wątpię, że będzie jeździł po kraju jako bożyszcze tłumów i wydawał pieniądze, jeśli w następnym sezonie chce coś sobą prezentować.
-------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
@Robaku: Tja, tylko podobno Del Piero chciał jeszcze pograć w piłkę na poważnie a nie 4 miesiące w roku. Po 6-7 miesiącach bez treningów motoryka spadnie mu zupełnie, więc wątpię, że będzie jeździł po kraju jako bożyszcze tłumów i wydawał pieniądze, jeśli w następnym sezonie chce coś sobą prezentować.
Ostatnio zmieniony 08 września 2014, 18:41 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- bendzamin
- Redaktor
- PlanetJuve
- Juventino
Torino straszy dwoma naszymi byłymi armatami- Quargiarella gra od początku,a Amauri wszedł w 61 minucie 
- Machnes
- Juventino