Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

38
30%
14
11%
15
12%
61
48%

Liczba głosów: 128

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 11:07

I znow zaczyna sie to co kiedys. Ja proponuje wstrzymac na jakis czas zabawe, w celu poczekania na alfabety osob, ktore zwyciezyly w ankietach. Trzeba je porzadnie przycisnac za jaja, bo nie widze sensu wybierania kolejnej osoby, jak juz ok. 5 osob zalega ze swoimi alfabetami. Co Wy na to? Chyba, ze jedziemy dalej, ale tak to niedlugo moze byc coraz wiecej zaleglosci...

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 12:03

Radek_88 popieram, bo w innym wypadku "zabawa" nie ma sensu.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 14:20

A skąd pewność że osoba która przez miesiąc nie potrafiła zrobić, zrobi teraz?

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 14:35

Większość to osoby słowne, które na pewno zamieszczą alfabet (np. Mrówa, Leniup, Kermit), więc o to bym się nie martwił.
Twój pomysł Radek jest dobry, poczekajmy, jak większość napisze, to uruchomi się zabawę ponownie. Jestem za.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 15:12

Bobek1991 pisze:A skąd pewność że osoba która przez miesiąc nie potrafiła zrobić, zrobi teraz?
A skąd pewność że osoba która przez miesiąc nie potrafiła zrobić, nie zrobi teraz?

Ok wiec kto nam zalega? paku, Mrówa, leniup, Kermit.. ktos jeszcze? Postaram sie im zaraz porozsylac jakies przypomnienia.

E: Przypomnienia do ww osob rozeslane.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 18:56

A jaka pewność, że w ogóle zrobi? Sory ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że nie zrobią tego, kilka razy już była nagonka na te osoby i nic, więc nie wiem czemu nagle by mieli zrobić, ale możesz próbować.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 20:17

Bobek1991 pisze:A jaka pewność, że w ogóle zrobi? Sory ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że nie zrobią tego, kilka razy już była nagonka na te osoby i nic, więc nie wiem czemu nagle by mieli zrobić, ale możesz próbować.
Nie wiem czy wiesz ale nie kazdy chodzi do szkoly i mysli o pierdołach. Sa rzeczy, ktore sa wazniejsze na chwile obecna i pewnie dlatego nie ma jeszcze alfabetow. Jak juz napisalem Radkowi na priv moj alfabet bedzie za jakies 2-3 tyg. Sorry za opoznienia ale po prostu nie wyrabiam.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2009, 22:25

Rozumiem, ale ty zalegasz zdecydowanie najkrócej, i może byś napisał publicznie kiedy będzie i dlaczego opóźniasz, bo jak dla mnie to zgłoszenie się do ankiety łączy się z akceptacją regulaminu, więc jeśli wiesz, że nie zdążysz to po co się zapisujesz? Jeśli ktoś się podpisuje pod regulaminem i nie może się z niego wywiązać to chyba nic dziwnego, że wszyscy spodziewają się wyjaśnień. Rozumiem, może coś wyskoczyć, ale wtedy trzeba powiadomić wszystkich bo to bez sensu jak ktoś wygra i milczy, albo jeszcze lepiej, naobiecuje jakieś terminy i nic.

Można być zajętym, ale żeby od miesiąca nie mieć kilku godzin czasu to już nie wiem... Trzeba było się nie zgłaszać

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 12:10

Nie zapraszam do mojego alfabetu, bo jest beznadziejny :roll:

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 12:48

paku pisze:Nie zapraszam do mojego alfabetu, bo jest beznadziejny :roll:
nie wiem skąd ten pomysł, alfabet jest dobry, przynajmniej mi dobrze się go czytało

a może nie wstrzymywać nowych ankiet tylko wydłużyć czas?

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 13:54

Alkohol stosuję głównie w weekendy, jak większość z was.
Piszesz jak o leku jakimś :D
Drugi nawyk to zapinanie pasów w samochodzie.
Do dzisiaj mam niezapłacony mandat... Ja niestety nigdy nie jeżdżę w pasach... Chwała Ci więc za to, nie przestawaj.

Bardzo przyjemna lektura. Zastanawiałem się, ile napiszesz o Peji i jego jednym z ostatnich koncertów :whistle: Nie napisałeś, chyba że te cytaty pod niektórymi literami to jego teksty?...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 14:12

Litery I oraz O, pod nimi są teksty Peji. O tym co się wydarzyło ostatnio nie będę pisał, bo szczerze mnie to nie interesuje. Interesuje mnie głównie jego muzyka :)
mnowo pisze:
Alkohol stosuję głównie w weekendy, jak większość z was.
Piszesz jak o leku jakimś :D
A nie jest? :D

Tharp

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 14:53

paku pisze:Nie zapraszam do mojego alfabetu, bo jest beznadziejny :roll:
Moze nie beznadziejny, ale nienajlepszy. Twoj alfabet szybko zgasil optymizm z ktorym do niego podszedlem. Osobiscie odnioslem wrazenie jakbym czytal zadanie domowe ucznia z liceum/gimnazjum, dostarczone w poniedzialek, pisane w niedziele w nocy, na kolanie, przed pojsciem spac, byle szybko, byle sie zgzadzalo. Typowe o powielane ostatnio "O mamie", "o tacie", "o alkoholu..." no i ta literka I, ktorej tresc moglaby sie rownie dobrze znalezc pod A, gdyby nie ten 'cytacik'.

Na koniec sugeruje, zebys poprosil admina o zmiane rangi na "wislak", i z wypiekami na twarzy czekam na alfabet jakiegos interisty, milanisty, czy naszego forumowego rodzynka - kibica livorno.

EDIT: poprawienie wyjatkowo glupiego bledu.
Ostatnio zmieniony 16 września 2009, 16:15 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 15:04

Tharp pisze:Na koniec sugeruje, zebys poprosil admina o zmiane rangi na "wislak", i z wypiekami na twarzy czekam na alfabet jakiegos interisty, milanisty, czy naszego forumowego rodzynka - kibica livorno.
A czemu mam prosić? Każdy kto wie, ten wie że kibicuje Juventusowi, i rangi nie będę chciał zmienić.

I nie powiem, ostatnie litery pisane szybko, chyba za szybko. Ale nie będę go zmieniał :) Przestrzegałem że alfabet jest kiepski. Po za tym alfabetu chyba nie piszę się po to żeby był najlepszy ze wszystkich, czyż nie ?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2009, 15:54

Tharp pisze:Twoj alfabet szybko zgasil optymizm z ktorym do niego podeszlem. Osobiscie odnioslem wrazenie jakbym czytal zadanie domowe ucznia z liceum/gimnazjum, dostarczone w poniedzialek, pisane w niedziele w nocy, na kolanie, przed pojsciem spac, byle szybko, byle sie zgzadzalo.
Ty też pisałeś tą wypowiedź na kolanie, albo na czymś innym. Chyba, że jesteś że wsi to przepraszam. Zgłoś się i napisz lepszy alfabet, chętnie zobaczymy.

@Paku - mogłeś swój alfabet napisać za jakiś czas, może wymyśliłbyś wiele ciekawszych rzeczy.

ODPOWIEDZ