TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Biforek z wódką : ustawiamy się o 19 koło pomnika altylerzysty. W przypadku mniejszej niż czteroosobowa grupy, spotykamy się w barze o 20. Wszyscy w miarę możliwości BARWY/KOSZULKI NAWIĄZUJĄCE DO JUVE !!!God pisze: No jak biforek to pewne wódzitsu... raaaaaczej 8)
1) God
2) Brutalo
Edit.
Ja odpadam z bifora o 19 na bank. Będę w kościele. Sugeruję umówienie się o 20 w barze. W drodze w Waszą stronę zadzwonię do Szymona.
- God
- Juventino
@up
Będzie
Co do biforka jak ktoś jednak by reflektował to dzwonić do mnie, na pewno gdzieś w okolicy będziemy, do końca nie wiadomo gdzie i jak... ale to drobne szczegóły... 8)
PS1: Śpiewniki będą dopiero na fazę pucharową niestety
PS2: BARWY !!!
Będzie
Co do biforka jak ktoś jednak by reflektował to dzwonić do mnie, na pewno gdzieś w okolicy będziemy, do końca nie wiadomo gdzie i jak... ale to drobne szczegóły... 8)
PS1: Śpiewniki będą dopiero na fazę pucharową niestety
PS2: BARWY !!!
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Dzięki za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> doping :!:. milan w niedzielę, 20:45. Do zobaczenia 
1) Brutalo

1) Brutalo
- God
- Juventino

Mecz 14 kolejki SerieA 12/13: AC Milan - JUVENTUS
Czas:
25.11.2012 (niedziela), godzina 20:45
1. Brutalo
2. sophie
3. God
4. Bartek
5. Łukasz
6. mario995
7. Sysiek
8. Beata
9. MC
10. couec
11. mrocznyyy

12. Dąbek

13. Kumpel mrocznego

14.
Chłopaki o ile mnie pamięć nie myli się zapowiadali, czekamy na następnych chętnych.

Fotki na pw rozesłałem do obecnych o ile miałem taką możliwość
PS: Było zacnie 8)
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 13:43 przez God, łącznie zmieniany 7 razy.
- God
- Juventino
Brutalo wczoraj robił rezerwejszyn, w sumie nie powinno być problemów z miejscami w niedziele, ale pamiętajcie, że zawsze lepiej zza w czasu się dopisać 8)
Względem obecnej listy może przyjść jeszcze tak 4-6 osób, żeby później pretensji nie było...
Względem obecnej listy może przyjść jeszcze tak 4-6 osób, żeby później pretensji nie było...

- Brutalo
- Juventino
Zawsze oglądamy w barze Liga Sport Club na Wielkich Garbarach. Powiększyłem rezerwację do 15 osób, tak więc wpadaj śmiało :!:couec pisze:Gdzie oglądacie mecz w trn? Wybrałbym się obejrzeć meczyk w szerszym gronie.. są jeszcze wolne miejsca?
Bifor ? Podobało mi się piwko szybciej i ustawka na 20, ale jak ktoś ma inne propozycje, chętnie posłuchamy