Mercato (LATO 2017)
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Warto jednak odnotować, że jak faktycznie myli się ze skutecznością prawie 100% w sprawach seniorów tak w sprawach juniorów jest niemal bezbłędny i swego czasu były domysły na VS, że to może nawet jeden z naszych klubowych skautów.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie moge teraz tego znalezc, ale Donnarumma nieco podgrzal atmosfere, bo przy okazji zgrupowania reprezentacji podpisal proporczyk Juve - widzialem wczoraj zdjecie. Niby nic, ale...
Podzielam zdanie, ze na pewno w Milanie nie pozostanie. Kibice tego klubu sie niepotrzebnie podpalaja. Przy Raioli i tak przecietnym zespole graniczyloby to z cudem. Raiola uwielbia rozglos i po transferze mlodego do Juve znow bylby na ustach wszystkich i zapewne zgarnalby porzadna prowizje. Z marketingowego punktu widzenia bylby to majstersztyk - mlody Gigi przejmuje stery po starszyn imienniku, legendzie Wloch, najrawdpodobniej nowa jedynka w bramce zajmuje miejsce starej. Nie moze dziwic, ze rzekomo sam Gruby jest zwolennikiem takiego rozwiazania.

Podzielam zdanie, ze na pewno w Milanie nie pozostanie. Kibice tego klubu sie niepotrzebnie podpalaja. Przy Raioli i tak przecietnym zespole graniczyloby to z cudem. Raiola uwielbia rozglos i po transferze mlodego do Juve znow bylby na ustach wszystkich i zapewne zgarnalby porzadna prowizje. Z marketingowego punktu widzenia bylby to majstersztyk - mlody Gigi przejmuje stery po starszyn imienniku, legendzie Wloch, najrawdpodobniej nowa jedynka w bramce zajmuje miejsce starej. Nie moze dziwic, ze rzekomo sam Gruby jest zwolennikiem takiego rozwiazania.
- PlanetJuve
- Juventino
ProszęCavAllano pisze:Nie moge teraz tego znalezc, ale Donnarumma nieco podgrzal atmosfere, bo przy okazji zgrupowania reprezentacji podpisal proporczyk Juve - widzialem wczoraj zdjecie. Niby nic, ale...![]()

Jestem zdania, że płacenie 12 mln za Mereta to duża przesada.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juz Ci mowie - on pojdzie do Anglii.ozob pisze:Lafont. Na niego powinno Juve zwrocic uwage. Kaliber talentu podobny do Donnarummy.
Szkoda marnowac tych 12mln. na Mereta. Lepiej (przynajmniej sprobowac) zainwestowac w mlodego Gigiego. Ten drugi z marszu moze wyjsc w spotkaniu Ligi Mistrzow i bedzie gral swoje, a Alex taki mecz przegralby juz w tunelu. Poza tym uwazam, ze ciagle warto interesowac sie Perinem, ktorego cena przez dwie powazne kontuzje moze byc konkurencyjna - tutaj pole do popisu dla naszych medykow, zeby wlasciwie ocenili te jego wiezadla. A na rezerwowego chcialbym Harta. Gosc nas kocha i bedzie potulnie grzal lawe, jak trzeba. Oczywiscie o ile cenowo wyjdzie on korzystnie.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- wagner
- Juventino
Święte słowa. Ocenianie przydatności Mereta w dniu dzisiejszym mija się z celem. Za dwa lata Meret może stać się konkurentem Donnarummy w reprezentacji Italii. A może zniknąć z radaru jak Scuffet. Radzę się wstrzymać z daleko idącymi wnioskami. Na razie pewne jest to, że Meret nigdy medialnie nie będzie na takim poziomie jak Donnarumma, poziom sportowy to zupełnie inna sprawa.Poprostu pisze:Na jednego małolata z Pescary, też nam było szkoda 10 baniek.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale nie kazdy jest Verrattim i to nie znaczy, ze w kazdego w miare dobrze zapowiadajacego sie gracza mamy inwestowac.Poprostu pisze:Na jednego małolata z Pescary, też nam było szkoda 10 baniek.

Perin? Nie.

- Vincitore
- Juventino
Dwie informacje do porannej kawy, jedna bardziej fantasy, druga mniej:
Corriere Marotta spotka się niebawem z władzami PSG by pogadać o Verrattim (cokolwiek znaczy 'pogadać'). Ponoć chce zaczerpnąć wiedzy u źródła jakby to miało wyglądać ekonomicznie.
Gazzetta Zarząd zaproponuje niebawem Maxowi prolongatę kontraktu z zasłużoną podwyżką. Coach jest gotów złożyć nowy podpis.
Corriere Marotta spotka się niebawem z władzami PSG by pogadać o Verrattim (cokolwiek znaczy 'pogadać'). Ponoć chce zaczerpnąć wiedzy u źródła jakby to miało wyglądać ekonomicznie.
Gazzetta Zarząd zaproponuje niebawem Maxowi prolongatę kontraktu z zasłużoną podwyżką. Coach jest gotów złożyć nowy podpis.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017, 08:58 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Osgiliath
- Juventino
News z MaxiemVincitore pisze:Dwie informacje do porannej kawy, jedna bardziej fantasy, druga mniej:
Corriere Marotta spotka się niebawem z władzami PSG by pogadać o Verrattim (cokolwiek znaczy 'pogadać').

- Vincitore
- Juventino
Antonio Barilla z wspomnianego Corriere podaje, że PSG jest gotowe sprzedać Marco do Juve za 100mln, a my oferujemy 80. Niebawem mamy to negocjować.
Nie napalam się, bo już jestem na to wyczulony i wiele widziałem, ale ten Higuain środka pola nie może mi wyjść z głowy. :o
Nie napalam się, bo już jestem na to wyczulony i wiele widziałem, ale ten Higuain środka pola nie może mi wyjść z głowy. :o
- Vincitore
- Juventino
Odnośnie Sancheza to przewinęło mi się wczoraj jakieś zdjęcie zrobione telefonem przez przechodnia pod JStadium jakiemuś człowiekowi i jakaś adnotacja, że to agent Alexisa, ale olałem.
Nevermind - odnośnie skrzydłowego, słabe źródła od rana trąbią o Bernardeschim.
Nevermind - odnośnie skrzydłowego, słabe źródła od rana trąbią o Bernardeschim.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie tylko Tykd pisze:by pozyskać Marco V. oraz Alexisa S. oddałbym Pawełka z uśmiechem.

Nadąsany Pawełek bez wyrazu nigdy nie będzie dla mnie jednym z ulubionych zawodników Juve, podobnie jak Pogba. Sczerze powiedziawszy to jedyny zawodnik, którego nie mogę odżałować jest Tevez, który był moim ulubieńcem mimo krótkiego stażu i dawał nam więcej niż Dybala i Pogba razem wzięci.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017, 09:25 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- kd
- Juventino
to by było logiczne, z punktu niepostarzania zespołu, oraz "italizowania" składu.Vincitore pisze:Nevermind - odnośnie skrzydłowego, słabe źródła od rana trąbią o Bernardeschim.
Mocne Juve to mocny włoski rdzeń.
- kamil-8853
- Juventino
Bernardeschi + Veratti i wielki powrót ItalJuve