Liga Mistrzów 2016/17

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany

Na jakim etapie Juventus zakończy udział w LM 2016/17

4. miejsce w fazie grupowej
1
1%
3. miejsce w fazie grupowej
1
1%
1/8 finału
5
3%
ćwierćfinał
15
10%
półfinał
41
28%
zwycięstwo
83
57%

Liczba głosów: 146
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 21:56

Effe pisze: Nie chcę Cię martwić, ale to nie jest "niemiecka" buta, a polska. Poza tym na stronach w komentarzach jest zawsze jazda bez trzymanki. O Juve też można znaleźć takie teksty, że nie wiesz, czy autor ironizuje czy też pisze serio. I to też nie jest "włoska" buta, tylko ponownie - polska, domorosła napinka.
.
Nie żebym coś mówił, ale czytam czasami bayern.vot.pl i nie słabsze teksty tam padają.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:10

calma calma
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:16

Pluto pisze:Jutro o 12. :prochno:
www.youtube.com/watch?v=d3hBNgMKavY
Berlusconi o Lester - "ale z niej sztuka, szkoda, że nie gramy w LM". :lol:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:17

Pluto pisze:Jutro o 12. :prochno:
www.youtube.com/watch?v=d3hBNgMKavY
Ni wuja nie rozumiem o czym mówią, ale widać o co chodzi xD

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:38

mzm pisze:A ja jednak trzeci raz powtórzę, że bardziej mnie interesuje i przekonuje zdanie szefostwa Bayernu, niż kibica, choćby nawet najwierniejszego z wieloletnim stażem. Bayern zaproponował Guardioli nowy kontrakt, który ten odrzucił. To jest fakt, natomiast Ty gadasz coś o niezrealizowanych celach i słabych efektach pracy Guardioli w Monachium. Czy Bayernem zarządzają wariaci?
Cieszy mnie, że doceniasz profesjonalizm władz Bayernu :) Z przesłanek wniosek jednak jest bardzo słaby, bo przypominam, że Pep wykonał plan minimum. Propozycja kontraktu nie musiała wcala oznaczać "osiągnąłeś sukces - weź zostań", a np. "zostań i dokończ, czego nie skończyłeś".

Poza tym niektórym podobała się po prostu dominacja Bayernu w posiadaniu piłki nad większością rywali. Do takich zalicza się chociażby Kalle, który był stylem gry za Guardioli zachwycony i nic dziwnego, że nie chciał go wypuścić. Czy to oznacza, że Katalończyk osiągnął taki mega sukces? Warto przypomnieć, że przychodził jako guru i spełniano wszystkie jego zachcianki, dość powiedzieć, że to dla Pepa nie przedłużono kontraktu z Juppem Heynckesem, za którego Bayern w pięknym stylu wygrał CL (oczywiście wcześniej, Pepa ogłoszono w dziwny sposób jeszcze w środku sezonu).
Push3k pisze:
Effe pisze: Nie chcę Cię martwić, ale to nie jest "niemiecka" buta, a polska. Poza tym na stronach w komentarzach jest zawsze jazda bez trzymanki. O Juve też można znaleźć takie teksty, że nie wiesz, czy autor ironizuje czy też pisze serio. I to też nie jest "włoska" buta, tylko ponownie - polska, domorosła napinka.
.
Nie żebym coś mówił, ale czytam czasami bayern.vot.pl i nie słabsze teksty tam padają.
No i? Znajdziesz jakieś środowisko bez takich napinaczy? U niektórych pewność siebie i duma wyrażana na klawiaturze przybiera takie formy, szkoda czasu na ekscytowanie się tym.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:41

Za kilka godzin losowanie 1/4 finalu
Ja stawiam na takie pary
Leicester Monaco
Real Juventus
Barcelona Atletico
Dortmund Bayern

No I bedzie co ogladac I praktycznie wyrownany szanse w kazdym pojedynku!

Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:43

Moje typy:

Real - Leicester
Barcelona - Atletico
Dortmund - Juventus
Monaco - Bayern

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:44

Effe pisze: No i? Znajdziesz jakieś środowisko bez takich napinaczy? U niektórych pewność siebie i duma wyrażana na klawiaturze przybiera takie formy, szkoda czasu na ekscytowanie się tym.
Jest jeszcze Real i MU. Reszta nie przegina aż tak.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 22:54

Juventus - Monaco
Bayern - Atletico
Real - Lester
Barcelona - BVB

Ale kto wie, może zrobią nam psikusa, jako że każdy spodziewa się w przypadku Realu Anglików. :smile: Szanse na pojedynek hiszpański są na pewno małe. Ewentualnie Atletico - Bayern/Barcelona - Bayern. Sam nie mam obaw przed żadnym zespołem, ale faktycznie niech się powybijają bez naszego udziału. Hit Juve pozostawmy sobie na 1/2 i, miejmy nadzieję, na finał.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2017, 23:32

Top Gear prognozuje, że Leicester City :hellyes:

Nie chcę na tym etapie, żeby Juve grało z którymś niemieckich zespołów. Preferuje Atletico. Ich średnia traconych bramek poszła w górę w porównaniu z zeszłymi sezonami. Poza tym zdarza im się popełniać takie same błędy w obronie co..... Napoli.

AntyPuchary: Villareal-Sevilla-Atletico

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2017, 08:33

Ostatnio coś mnie łupie w kościach że:

Bayern - Atletico
Dortmund - Real
Barcelona - Leicester
Monaco - Juventus

A tak serio to cały czas gdzieś mi ten Bayern nie daje spokoju, może jeszcze siedzi w głowie ten ubiegłoroczny mecz?
Prawda jest taka, że niby na tym etapie nie powinno się obawiać nikogo, ale jakby się pofarciło to zawsze lepiej mieć Leicester niż Barcelonę czy Bayern :prochno:

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2017, 08:48

Skoro wszyscy to i ja:D

Real - Borussia
Bayern - Atletico
Barcelona - Leicester
Juventus - Monaco

Przypomina Wam to coś ;)?

Będę miał niezliczone godziny śmiechu jeśli Barcelona wylosuje Leicester. Ich polscy kibice mają przekonanie graniczące z pewnością, że to Real poprzez swoje "machlojki" i ciepłe kuleczki ich zgarnie. Ciekawe jaka będzie teoria gdy to zrobią oni ;)

szymken

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2017, 09:31

Czuję jakiś team z Niemiec, bardziej Borussia. Nie chciałbym Bayernu i Barcy, Real jest mi obojętny w sumie.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2017, 09:35

Dla mnie losowanie nie ma żadnego znaczenia. Każdy zespół jesteśmy w stanie pokonać, pytanie czy drużyna Juve pokaże na co ją stać, bo stać na wiele i jestem przekonany, że z mocnym rywalem zagramy jak równy z równym, może odpadniemy, ale jestem PRZEKONANY, że po walce, po wyrównanych meczach. Choć nie, trzeba być optymistą i wierzę, że zameldujemy się w Cardiff w czerwcu. Oczywiście z Leciester, Bvb, Monaco, Atletico będziemy faworytami.

Może lepiej teraz trafić na mocną drużynę a w finale na słabszą bo wiemy jak nam wychodzą finały :prochno:

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2017, 09:45

Poulinho pisze:
Będę miał niezliczone godziny śmiechu jeśli Barcelona wylosuje Leicester. Ich polscy kibice mają przekonanie graniczące z pewnością, że to Real poprzez swoje "machlojki" i ciepłe kuleczki ich zgarnie. Ciekawe jaka będzie teoria gdy to zrobią oni ;)
Tylko, że trzeba przyznać, że co roku Barcelona ma ciężkie losowanie, zawsze trafia na mocne zespoły w przeciwieństwie do Realu. Jeżeli tym razem będzie inaczej to nie ruszy mnie to wcale. Zobacz jakich rywali ma Barcelona co roku. ciekawy był rok 2015 kw którym Barca sklepała samych mistrzów swoich krajów...w finale niestety poległ także mistrz Włoch.

Obrazek
Zablokowany