Liga Mistrzów 2016/17
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie żebym coś mówił, ale czytam czasami bayern.vot.pl i nie słabsze teksty tam padają.Effe pisze: Nie chcę Cię martwić, ale to nie jest "niemiecka" buta, a polska. Poza tym na stronach w komentarzach jest zawsze jazda bez trzymanki. O Juve też można znaleźć takie teksty, że nie wiesz, czy autor ironizuje czy też pisze serio. I to też nie jest "włoska" buta, tylko ponownie - polska, domorosła napinka.
.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Effe
- Bawarczyk
Cieszy mnie, że doceniasz profesjonalizm władz Bayernumzm pisze:A ja jednak trzeci raz powtórzę, że bardziej mnie interesuje i przekonuje zdanie szefostwa Bayernu, niż kibica, choćby nawet najwierniejszego z wieloletnim stażem. Bayern zaproponował Guardioli nowy kontrakt, który ten odrzucił. To jest fakt, natomiast Ty gadasz coś o niezrealizowanych celach i słabych efektach pracy Guardioli w Monachium. Czy Bayernem zarządzają wariaci?

Poza tym niektórym podobała się po prostu dominacja Bayernu w posiadaniu piłki nad większością rywali. Do takich zalicza się chociażby Kalle, który był stylem gry za Guardioli zachwycony i nic dziwnego, że nie chciał go wypuścić. Czy to oznacza, że Katalończyk osiągnął taki mega sukces? Warto przypomnieć, że przychodził jako guru i spełniano wszystkie jego zachcianki, dość powiedzieć, że to dla Pepa nie przedłużono kontraktu z Juppem Heynckesem, za którego Bayern w pięknym stylu wygrał CL (oczywiście wcześniej, Pepa ogłoszono w dziwny sposób jeszcze w środku sezonu).
No i? Znajdziesz jakieś środowisko bez takich napinaczy? U niektórych pewność siebie i duma wyrażana na klawiaturze przybiera takie formy, szkoda czasu na ekscytowanie się tym.Push3k pisze:Nie żebym coś mówił, ale czytam czasami bayern.vot.pl i nie słabsze teksty tam padają.Effe pisze: Nie chcę Cię martwić, ale to nie jest "niemiecka" buta, a polska. Poza tym na stronach w komentarzach jest zawsze jazda bez trzymanki. O Juve też można znaleźć takie teksty, że nie wiesz, czy autor ironizuje czy też pisze serio. I to też nie jest "włoska" buta, tylko ponownie - polska, domorosła napinka.
.
- juvemaroko
- Juventino
Za kilka godzin losowanie 1/4 finalu
Ja stawiam na takie pary
Leicester Monaco
Real Juventus
Barcelona Atletico
Dortmund Bayern
No I bedzie co ogladac I praktycznie wyrownany szanse w kazdym pojedynku!
Ja stawiam na takie pary
Leicester Monaco
Real Juventus
Barcelona Atletico
Dortmund Bayern
No I bedzie co ogladac I praktycznie wyrownany szanse w kazdym pojedynku!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jest jeszcze Real i MU. Reszta nie przegina aż tak.Effe pisze: No i? Znajdziesz jakieś środowisko bez takich napinaczy? U niektórych pewność siebie i duma wyrażana na klawiaturze przybiera takie formy, szkoda czasu na ekscytowanie się tym.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Juventus - Monaco
Bayern - Atletico
Real - Lester
Barcelona - BVB
Ale kto wie, może zrobią nam psikusa, jako że każdy spodziewa się w przypadku Realu Anglików.
Szanse na pojedynek hiszpański są na pewno małe. Ewentualnie Atletico - Bayern/Barcelona - Bayern. Sam nie mam obaw przed żadnym zespołem, ale faktycznie niech się powybijają bez naszego udziału. Hit Juve pozostawmy sobie na 1/2 i, miejmy nadzieję, na finał.
Bayern - Atletico
Real - Lester
Barcelona - BVB
Ale kto wie, może zrobią nam psikusa, jako że każdy spodziewa się w przypadku Realu Anglików.
- Ivory
- Juventino
Top Gear prognozuje, że Leicester City :hellyes:
Nie chcę na tym etapie, żeby Juve grało z którymś niemieckich zespołów. Preferuje Atletico. Ich średnia traconych bramek poszła w górę w porównaniu z zeszłymi sezonami. Poza tym zdarza im się popełniać takie same błędy w obronie co..... Napoli.
AntyPuchary: Villareal-Sevilla-Atletico
Nie chcę na tym etapie, żeby Juve grało z którymś niemieckich zespołów. Preferuje Atletico. Ich średnia traconych bramek poszła w górę w porównaniu z zeszłymi sezonami. Poza tym zdarza im się popełniać takie same błędy w obronie co..... Napoli.
AntyPuchary: Villareal-Sevilla-Atletico
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ostatnio coś mnie łupie w kościach że:
Bayern - Atletico
Dortmund - Real
Barcelona - Leicester
Monaco - Juventus
A tak serio to cały czas gdzieś mi ten Bayern nie daje spokoju, może jeszcze siedzi w głowie ten ubiegłoroczny mecz?
Prawda jest taka, że niby na tym etapie nie powinno się obawiać nikogo, ale jakby się pofarciło to zawsze lepiej mieć Leicester niż Barcelonę czy Bayern
Bayern - Atletico
Dortmund - Real
Barcelona - Leicester
Monaco - Juventus
A tak serio to cały czas gdzieś mi ten Bayern nie daje spokoju, może jeszcze siedzi w głowie ten ubiegłoroczny mecz?
Prawda jest taka, że niby na tym etapie nie powinno się obawiać nikogo, ale jakby się pofarciło to zawsze lepiej mieć Leicester niż Barcelonę czy Bayern

- Poulinho
- Juventino
Skoro wszyscy to i ja:D
Real - Borussia
Bayern - Atletico
Barcelona - Leicester
Juventus - Monaco
Przypomina Wam to coś
?
Będę miał niezliczone godziny śmiechu jeśli Barcelona wylosuje Leicester. Ich polscy kibice mają przekonanie graniczące z pewnością, że to Real poprzez swoje "machlojki" i ciepłe kuleczki ich zgarnie. Ciekawe jaka będzie teoria gdy to zrobią oni
Real - Borussia
Bayern - Atletico
Barcelona - Leicester
Juventus - Monaco
Przypomina Wam to coś

Będę miał niezliczone godziny śmiechu jeśli Barcelona wylosuje Leicester. Ich polscy kibice mają przekonanie graniczące z pewnością, że to Real poprzez swoje "machlojki" i ciepłe kuleczki ich zgarnie. Ciekawe jaka będzie teoria gdy to zrobią oni

- Cabrini_idol
- Juventino
Dla mnie losowanie nie ma żadnego znaczenia. Każdy zespół jesteśmy w stanie pokonać, pytanie czy drużyna Juve pokaże na co ją stać, bo stać na wiele i jestem przekonany, że z mocnym rywalem zagramy jak równy z równym, może odpadniemy, ale jestem PRZEKONANY, że po walce, po wyrównanych meczach. Choć nie, trzeba być optymistą i wierzę, że zameldujemy się w Cardiff w czerwcu. Oczywiście z Leciester, Bvb, Monaco, Atletico będziemy faworytami.
Może lepiej teraz trafić na mocną drużynę a w finale na słabszą bo wiemy jak nam wychodzą finały
Może lepiej teraz trafić na mocną drużynę a w finale na słabszą bo wiemy jak nam wychodzą finały

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Tylko, że trzeba przyznać, że co roku Barcelona ma ciężkie losowanie, zawsze trafia na mocne zespoły w przeciwieństwie do Realu. Jeżeli tym razem będzie inaczej to nie ruszy mnie to wcale. Zobacz jakich rywali ma Barcelona co roku. ciekawy był rok 2015 kw którym Barca sklepała samych mistrzów swoich krajów...w finale niestety poległ także mistrz Włoch.Poulinho pisze: