Mercato (zima 2011/12)
- 19
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
montolivo chce odejsc z fiorentiny, a w juve bedzie musiala byc rotacja gdy wejdziemy do ligi mistrzow, przy ustawieniu 4-3-3 miec pirlo vidala marchisio montolivo i solidnego pazienze to gwarancja sweietnego srodka pola, chyba najsilniejszego we wloszech
- meda11
- Juventino
Jak dla mnie to jeśli Monto ma przyjść do nas to latem - Marotta zapewne chciałby się teraz z nim dogadać i nic nie płacić. Czy tak się stanie? To już zależy od naszej postawy w lidze i samego zawodnika. Swoją drogą to czy dołączy do nas Montolivo czy Palombo to będę jednakowo zadowolony. Pazienza i jeden z tych dwóch to już porządne zabezpieczenie.
- Dante93
- Juventino
Szczególnie, że Montolivo nie odbiega wiele poziomem od naszych podstawowych pomocników. Wzmocniłby rywalizacje w zespole bo nikt przecież nikomu z marszu podstawowej '11' nie da.
Tak apropo środka, ktoś pamięta co sie stało z Ekdalem? A raczej bardziej na jakich warunkach on siedzi w tej, zdaje sie, Bologni? Jak dla mnie jako 3 rezerwowy środkowy mógłby siedzieć, czemu nie.
Co do Hummelsa- OM:Dortmund 3:2, znowu 3 gole stracone przez Niemców, i nie że zrzucam na kogoś wine, ale dziwnym trafem mam okazje oglądać Mattsa, wyłącznie w meczach gdzie Borussia traci x goli... ale podbije, mimo to chciałbym go u Nas.
Rossi
Giovinco
Montolivo
Hummels
Ziegler
i jestem w niebie. 
Tak apropo środka, ktoś pamięta co sie stało z Ekdalem? A raczej bardziej na jakich warunkach on siedzi w tej, zdaje sie, Bologni? Jak dla mnie jako 3 rezerwowy środkowy mógłby siedzieć, czemu nie.
Co do Hummelsa- OM:Dortmund 3:2, znowu 3 gole stracone przez Niemców, i nie że zrzucam na kogoś wine, ale dziwnym trafem mam okazje oglądać Mattsa, wyłącznie w meczach gdzie Borussia traci x goli... ale podbije, mimo to chciałbym go u Nas.
Rossi

- Qrczak
- Juventino
No nie wiem czy te 2 bramki były winą niemców , bo oglądałem mecz dokładnie i 1 bramka dla francuzów była z winy Piszczka i mówie to jak najbardziej obiektywnie . Łukasz nie pokrył Remiego i spokojnie ten zawodnik mógł oddać strzał.Dante93 pisze: Co do Hummelsa- OM:Dortmund 3:2, znowu 3 gole stracone przez Niemców, i nie że zrzucam na kogoś wine, ale dziwnym trafem mam okazje oglądać Mattsa, wyłącznie w meczach gdzie Borussia traci x goli... ale podbije, mimo to chciałbym go u Nas.
I Hummels w tym meczu grał całkiem dobrze .
- @Maras@
- Juventino
Obronę najchętniej bym widział w ten sposób, że pozbywamy się De Ceglie, Grosso, Motty. Wraca Ziegler. Kupujemy albo dobrego lewego (np. Kolarov), lub środkowego (np. Hummels) i wtedy:
wariant 1:
Kolarov (Ziegler) - Chiellini , Barzagli (Bonucci) - Liechtsteiner (? Sorensen ?)
wariant 2:
Chiellini (Ziegler) - Hummels , Barzagli (Bonucci) - Liechtsteiner (? Sorensen ?)
wariant 1:
Kolarov (Ziegler) - Chiellini , Barzagli (Bonucci) - Liechtsteiner (? Sorensen ?)
wariant 2:
Chiellini (Ziegler) - Hummels , Barzagli (Bonucci) - Liechtsteiner (? Sorensen ?)

- Łukasz
- Juventino
Sorensen to stoper, prawą łatał z konieczności. To, że jest lepszy od Motty, który nie umie grać w piłkę, nie znaczy, że nie potrzebujemy prawego obrońcy na ławkę.@Maras@ pisze: Kolarov (Ziegler) - Chiellini , Barzagli (Bonucci) - Liechtsteiner (? Sorensen ?)
wariant 2:
PS. LICHTsteiner
- Arbuzini
- Juventino
Raczej:
Lichtsteiner (Mesto lub Boulahrouz) - Chiellini/Hummels - Barzagli/Hummels - Kolarov (Chiellini)
Swoją drogą podobno znowu chcemy Dzeko
. Nie miałbym nic przeciwko, ale po co on ma odchodzić? Gra regularnie, dorobek strzelecki super, zarobki szejkowe - żyć, nie umierać. Zresztą skąd kasa na tych wszystkich super zawodników? 
Lichtsteiner (Mesto lub Boulahrouz) - Chiellini/Hummels - Barzagli/Hummels - Kolarov (Chiellini)

Swoją drogą podobno znowu chcemy Dzeko

- SKAr7
- Juventino
Dlaczego miałby? W sumie cały czas mówił, że chce do Włoch, do Juve lub Milanu. Do City poszedł, bo to wyższa półka niż Ukochane Dzieciątko Hitlera.
Ale wciąż to tylko klasyczna, tuttosportowa plota, nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
Ale wciąż to tylko klasyczna, tuttosportowa plota, nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
- @Maras@
- Juventino
Ponoć kasa ma się znaleźć z praw do nazwy stadionu (ponoć mamy dostać za to nawet 80 baniek z których spora część ma pójść na transfery). Dzeko uważam za gościa idealnie pasującego do naszego obecnego ustawienia. Świetnie pasowałby na środkowego napastnika. Dobre warunki fizyczne, dobra technika, dobra gra głową. Żyć nie umierać (niestety Matri wtedy jako rezerwowy)...Arbuzini pisze:Raczej:
![]()
Swoją drogą podobno znowu chcemy Dzeko. Nie miałbym nic przeciwko, ale po co on ma odchodzić? Gra regularnie, dorobek strzelecki super, zarobki szejkowe - żyć, nie umierać. Zresztą skąd kasa na tych wszystkich super zawodników?

- wojczech7
- Juventino
Widzę, że kolega rozpatruje strony boiska, jakby były rozpisane od góry do dołu ekranu w 4-x-x. Mam podobnie, co jest w sumie dziwne, bo niby wszyscy wiemy, iż "lewa strona to ta, że gdy śpimy na brzuchu to od ściany"Arbuzini pisze:Raczej:

Odnośnie tematu, to zdecydowane tak dla Hummelsa. Tożto podstawowy zawodnik znakomitej ostatnimi czasy reprezentacji Niemiec. Ponadto świetnie wyprowadza piłkę i jest bardzo pewny w obronie, jak na swój wiek. Oglądam Borussię niemal co tydzień, ze względu na "naszych" i zawsze wygląda bardzo solidnie. Byłem bardzo zdziwiony, że chłopak ma raptem 23 lata. Słowem - brać, nie zastanawiać się. Cena nie gra roli; do 25 mln.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pablo1503
- Juventino
Po tym, co prezentuje z tym sezonie, nie płakałbym za nim. A wracając na ziemię, to Dżeko raptem w tamtym sezonie przeszedł do City, więc mało prawdopodobne, żeby miał do nas przyjść latem. No Chyba, że nie może odnaleźć się w Angli i bardzo potrzebuje zmiany otoczenia :roll:@Maras@ pisze:Ponoć kasa ma się znaleźć z praw do nazwy stadionu (ponoć mamy dostać za to nawet 80 baniek z których spora część ma pójść na transfery). Dzeko uważam za gościa idealnie pasującego do naszego obecnego ustawienia. Świetnie pasowałby na środkowego napastnika. Dobre warunki fizyczne, dobra technika, dobra gra głową. Żyć nie umierać (niestety Matri wtedy jako rezerwowy)...Arbuzini pisze:Raczej:
![]()
Swoją drogą podobno znowu chcemy Dzeko. Nie miałbym nic przeciwko, ale po co on ma odchodzić? Gra regularnie, dorobek strzelecki super, zarobki szejkowe - żyć, nie umierać. Zresztą skąd kasa na tych wszystkich super zawodników?