Wszystko o SSC Napoli
- Don Paolo
- Juventino
Według mnie bardzo dobry deal. Z korzyścią dla Napoli po pozbyciu się Behramiego.
Rocznik 1987
Reprezentant Holandii (brązowy medalista MŚ)
Doświadczenie z Eredivisie, La Liga i Premier League
6 meczów w LM, epizody w LE.
Wycena wg Transfermarkt: 10 milionów euro
Nic tylko przyklasnąć.
Rocznik 1987
Reprezentant Holandii (brązowy medalista MŚ)
Doświadczenie z Eredivisie, La Liga i Premier League
6 meczów w LM, epizody w LE.
Wycena wg Transfermarkt: 10 milionów euro
Nic tylko przyklasnąć.
- Kubba
- Juventino
Jak to Napoli jest słabe to masakra... Grają taką kaszanę ze śmiesznym Bilbao, w dodatku przegrywają u siebie po pierwszej połowie. Nic nie grają w ataku.
Britos to mega drewno. Gość nawet celnie piłki na 5m nie potrafi podać...
Britos to mega drewno. Gość nawet celnie piłki na 5m nie potrafi podać...
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
przez tych frajerow Serie A spadnie jeszcze niżej w rankingu... oni potrafią tylko obrażac, obrzucic autokar jajkami ale jak przyjdzie do zaprezentowania swych umiejętnosci na boisku to już lipa...
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
W sumie oni i tak mieliby 3 koszyk a mają pecha i pewnie znowu grupa śmierci.Platini nie chce ich w LM:D A jak się skupią na LE to tam mogą punktów nabić więcej niż w LM:)Juventus dzięki LE awansował w rankingu i jest w drugim koszyku, a mało brakuje i byłby pierwszy:)ozi(Forza_Juve) pisze:przez tych frajerow Serie A spadnie jeszcze niżej w rankingu... oni potrafią tylko obrażac, obrzucic autokar jajkami ale jak przyjdzie do zaprezentowania swych umiejętnosci na boisku to już lipa...
- pumex
- Juventino
...a przypomnę nieśmiało, że ten gość był w notesie Marotty i to ponoć na dość wysokim miejscu. Napoli miało w tym meczu słabe ogniwa - właśnie Britos, Gargano czy Giovinco ver.2, ale myślę, że osiągnęli niekorzystny rezultat przez to, że do ich drużyny wkradła się włoska filozofia futbolu tj przez długą część meczu kombinowali zamiast grać swoje. Poza tym, miałem wrażenie, że poszczególni piłkarze zbyt długo trzymali piłkę przy nodze. Hiszpanie szybciej ją rozprowadzali.Kubba pisze:Britos to mega drewno. Gość nawet celnie piłki na 5m nie potrafi podać...
Od Higuaina biła niesamowita frustracja. Propsy dla bramkarza Athletic.

- Mateuszello
- Juventino
Wczoraj podczas pomeczowego studia LM usłyszałem jak Twarowski twierdził, że wiadome jest już wypożyczenie Fellainiego do Napoli. Jeszcze nie dawno Belg był mocno wiązany z nimi wiązany i było coś na rzeczy, ale czy ten transfer nie upadł?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Don Paolo
- Juventino
- AdiJuve
- Juventino
Jeżeli to coś poważniejszego to Napoli będzie miało problem, bo albo biorą gracza z kontuzją, albo szukają kogoś innego.W ogóle oni z tego co kojarzę mercato uzależniają od awansu do LM, więc jeszcze mogą czymś zaskoczyć po koniec:)
- Vimes
- Juventino
Insigne miał rzekomo ze łzami w oczach błagać o transfer z Napoli z powodu konfliktu z kibicami, którzy od jakiegoś czasu ponoć potwornie go lżą przy każdej okazji. Dziwne to trochę, bo przecież Insigne to neapolitańczyk. Ktoś słyszał coś o tej sprawie?
- bendzamin
- Redaktor
Jeśli niczego nie przegapiłem, to już w zeszłym sezonie na linii Insigne - kibice zaczęło się robić nieciekawie, bo chłopak nie potrafił znieść gwizdów z trybun, a konflikt zaognił się podczas jakiejś tam przedsezonowej prezentacji drużyny, gdy południowy Giovinco w odpowiedzi na gwizdy i obraźliwe okrzyki ze strony publiczności odmówił rozmowy ze sceny. Krótko mówiąc - trafiła kosa na kamień. Gdyby umiał olać zachowanie publiczności na początku, pewnie już by było po sprawie.
- AdiJuve
- Juventino
Napoli w 90+5 strzela na 2-1, zresztą dużo się działo w tej kolejce w dodanych minutach: wyrzucenie trenera Chievo,karny Lazio,czerwo Vidicia, 2 gole. Sporo tego:)