Mecze Juve w TV
- pablo1503
- Juventino
Możecie mi coś wytłumaczyć? Nadal jestem abonentem Cyfry +, ale zmieniły się nazwy kanałów(Gol -> Family; Weekend -> Family 2). Doszedł mi Nsport i co z tym związane mecze LM i Serie A. Jeszcze w dodatku dzisiejszy mecz leciał na Canal+ Sport. Skoro mam to wszystko dostępne jako abonent Cyfry, to co miałbym zyskać przechodząc na nC+, skoro wszystko(co ja chce) już teraz mam.

- mateo369
- Juventino
A kto powiedział, że miałbyś cokolwiek zyskać?pablo1503 pisze:Możecie mi coś wytłumaczyć? Nadal jestem abonentem Cyfry +, ale zmieniły się nazwy kanałów(Gol -> Family; Weekend -> Family 2). Doszedł mi Nsport i co z tym związane mecze LM i Serie A. Jeszcze w dodatku dzisiejszy mecz leciał na Canal+ Sport. Skoro mam to wszystko dostępne jako abonent Cyfry, to co miałbym zyskać przechodząc na nC+, skoro wszystko(co ja chce) już teraz mam.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Mateuszello
- Juventino
Właśnie jestem po rozmowie z konsultantką nc+ i zostałem zapewniony, że liga włoska i liga mistrzów - wbrew moim przedstawionym dziewczynie domysłom o całkowitym przeniesieniu tych rozgrywek lub ich znacznym włączeniu do Canal+Sport - będą znajdować się w ofercie nSport aż do końca mojej podpisanej 12-miesięcznej umowy.
nSport od najtańszej oferty zaczyna się od pakietu Universal+ za 59zł/m-c i w moim przypadku* decydując się na jego zakup zyskuję LM, Serie A tracąc przy tym wszystkie kanały ze starego pakietu Canal+(5 kanałów, w tym 3 sportowe) przy czym zyskuję miesięczny rachunek 20zł mniejszy(czyli z tego co pamiętam to mniej/więcej tyle ile kosztowała "paczka" kanałów z szyldem Canal+...).
Jak już wcześniej pisałem w takim przypadku jestem w stanie przeboleć brak 4 lig piłkarskich jakie oferuje jedynie Canal+Sport i nie jest on obecnie osiągalny poniżej 120 zł miesięcznie na rzecz LIGI WŁOSKIEJ i Ligi Mistrzów.
*punkt widzenia abonenta Cyfry+
nSport od najtańszej oferty zaczyna się od pakietu Universal+ za 59zł/m-c i w moim przypadku* decydując się na jego zakup zyskuję LM, Serie A tracąc przy tym wszystkie kanały ze starego pakietu Canal+(5 kanałów, w tym 3 sportowe) przy czym zyskuję miesięczny rachunek 20zł mniejszy(czyli z tego co pamiętam to mniej/więcej tyle ile kosztowała "paczka" kanałów z szyldem Canal+...).
Jak już wcześniej pisałem w takim przypadku jestem w stanie przeboleć brak 4 lig piłkarskich jakie oferuje jedynie Canal+Sport i nie jest on obecnie osiągalny poniżej 120 zł miesięcznie na rzecz LIGI WŁOSKIEJ i Ligi Mistrzów.
*punkt widzenia abonenta Cyfry+
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Lypsky
- Juventino
Pani nagadała Ci głupot, a Ty naiwny uwierzyłeś.
Część meczów Serie a (np. nasze poniedziałkowe spotkanie z Lazio) oraz LM ląduje w c+sport.
Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).
Część meczów Serie a (np. nasze poniedziałkowe spotkanie z Lazio) oraz LM ląduje w c+sport.
Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wojczech7
- Juventino
Nie liczyłbym na atrakcyjność tych pakietów. Wywalą ten za 199, żeby nikogo nie drażnić, ale chcąc mieć pełną ofertę programową i tak trzeba będzie wybulić tyle samo...Lypsky pisze:Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- AdiZ
- Juventino
Konsultanci nc+ to nie najlepsze źródło informacji. Radził bym poczekać do finalizacji całej fuzji redakcji N i Canal+Sport. Na razie nic nie wiadomo jeden wielki chaos, oni sami nie wiedzą co i gdzie poleci teraz tylko mącą by przyciągnąć klientów. Wszystko będzie wiadome na starcie nowego sezonu. Jednak 119pln za 2 mecze Serie A na kolejkę kompletnie mnie nie przekonuje 

- bajbek17
- Juventino
Mylisz się. Oferty maja wyglądać jak wcześniej gdzie do konkretnych pakietów będziesz mógł sobie dobrać inne kanały jak Canal + czy HBO. Jeszcze coś słyszałem na temat pakietu Ekstraklasa.wojczech7 pisze:Nie liczyłbym na atrakcyjność tych pakietów. Wywalą ten za 199, żeby nikogo nie drażnić, ale chcąc mieć pełną ofertę programową i tak trzeba będzie wybulić tyle samo...Lypsky pisze:Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).
- Mateuszello
- Juventino
Co za bezczelność... ze 3 razy przedstawiałem jej ewentualną możliwość takiego obrotu spraw, a ta kobieta jeszcze z pretensjami, że już o tym mówiła przerywa mi i zapewnia mnie, że liga mistrzów i liga włoska będą funkcjonowały jak obecnie tylko w nSport aż do wypełnienia mojej umowy, którą podpisałbym na 12 miesięcy :roll:Lypsky pisze:Część meczów Serie a (np. nasze poniedziałkowe spotkanie z Lazio) oraz LM ląduje w c+sport.
Mimo wszystko przedstawiciele konkretnej firmy, jaką w tym przypadku jest C+ wydawali mi się najodpowiedniejszym źródłem informacji co do ich oferty, ale wystarczyło sprawdzić poniedziałkową telegazetę by stwierdzić, że pierwszy lepszy forumowicz(nie umniejszając @Lypsky'emu) jest bardziej wiarygodną personą w tym temacie... co za paranoja.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Lypsky
- Juventino
Miałeś rację. Zniknął pakiet za 199 zł, ale by móc oglądać sport nadal trzeba wybulić 120 zł. Wielkie zmiany nc+ :lol:wojczech7 pisze:Nie liczyłbym na atrakcyjność tych pakietów. Wywalą ten za 199, żeby nikogo nie drażnić, ale chcąc mieć pełną ofertę programową i tak trzeba będzie wybulić tyle samo...Lypsky pisze:Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).
- pan Zambrotta
- Juventino
Wszedłem sobie rano na stronę nc+ by zobaczyć tą nową, tańszą ofertę. Humor sobie tylko poprawiłem. Widzę że ludzie nadal dają się doić i jeszcze nazywają to rozrywką.
- Lypsky
- Juventino
Już wcześniej można było zamówić HBO jako opcję dodatkową (nie wiem czy we wszystkich pakietach), więc nie jest to żadna zmiana. Od maja ma pojawić się pakiet "ekstraklasa", ale nie wiem kto chce oglądać tą kopaninę?
- wojczech7
- Juventino
Mówiłeś coś? :twisted:bajbek17 pisze:Mylisz się. Oferty maja wyglądać jak wcześniej gdzie do konkretnych pakietów będziesz mógł sobie dobrać inne kanały jak Canal + czy HBO. Jeszcze coś słyszałem na temat pakietu Ekstraklasa.wojczech7 pisze:Nie liczyłbym na atrakcyjność tych pakietów. Wywalą ten za 199, żeby nikogo nie drażnić, ale chcąc mieć pełną ofertę programową i tak trzeba będzie wybulić tyle samo...Lypsky pisze:Jeśli jeszcze nie podpisałeś nowej umowy to lepiej wstrzymaj się - jutro ma zostać przedstawiona bogatsza i tańsza oferta (pakiety w cenach 39-119zł).
Chłopaki z nc+ intensywnie myśleli nad tym, jak zrobić, żeby nic nie zmienić, a by ludzie myśleli, że zmienili wiele. Sądząc po reakcjach nie bardzo im się to udało. Jedyną dobra informacją jest możliwość dociągnięcia do końca obecnej umowy, ale ta zmiana też nie wynika z niezadowolenia klientów, tylko z zainteresowania sprawą ze strony UOKiK. Ciekaw jestem czy akcja 'anty' będzie trwała i wymusi na nich jeszcze jakieś zmiany.

Ale kto daje się doić, Andrzeju? Ci wszyscy, którzy masowo ślą do nich wypowiedzenia? To trochę tak, jakbyś stwierdził, że Marotta dał się wydoić De Laurentisowi, bo ten chce 60 baniek za Cavaniego.Pan Zambrotta pisze:Wszedłem sobie rano na stronę nc+ by zobaczyć tą nową, tańszą ofertę. Humor sobie tylko poprawiłem. Widzę że ludzie nadal dają się doić i jeszcze nazywają to rozrywką.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pan Zambrotta
- Juventino
Jeśli płacenie 120 zł żeby oglądać sport z polskim komentarzem jest ok (a z tego co tutaj mówicie do C+ wraca Serie A i dochodzi LM) nie jest dojeniem kasy z ludzi, to nie mam pytań. Porównajcie sobie oferty Sky, czy Premiere i dochodu netto Włocha czy Niemca, a teraz zestaw to sobie ile w kraju nad Wisłą przeciętny nosiciel skarpet i sandałów ma płacić za tą samą "rozrywkę" w nc+.
Naprawdę musiałbym upaść na głowę żeby kupić telewizję do domu.
Naprawdę musiałbym upaść na głowę żeby kupić telewizję do domu.