WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Filip
Na mecze pucharowe nie trzeba mieć karty, ale na ligę z tego co wiem musisz mieć 

- juventini22
- Juventino
A wyrobia mi ja przed meczem? Czy mam sobie odpuscic wyjazd
- juventini22
- Juventino
Dobra dziekuje panowie, pojade jutro i sie dowiem co i jak, Niech zyje Wielki Juventus
- juventini22
- Juventino
Panowie szykujemy sie na poznan???????????? Ktos z dolnegoslaska i okolic jak bedzie jechal to piszcie wtedy sie razem pojedzie po bilety albo je razem zorganizuje i razem pojedziemy
- juventini22
- Juventino
Mam mozliwosc jezeli tylko bedzie ta osoba miala wolne terminy zalatwic busa autobusa na mecz do poznania, wtedy skladamy sie na busa i jedziemy
- greenjack85
- Juventino
Sie ma JUVENTINI
Jedziemy do Poznania. My już mamy naszą paczkę wrocławską, zapraszamy wszystkich chętnych na wyjazd. No i oczywiście integrację na meczach w przyszłym sezonie
Jedziemy do Poznania. My już mamy naszą paczkę wrocławską, zapraszamy wszystkich chętnych na wyjazd. No i oczywiście integrację na meczach w przyszłym sezonie
- juventini22
- Juventino
Spoko grenjack, wiec jakcos bedziesz wiedzial o biletach daj znac, milo bedzie jechac z kibicami juve, pozdro, ja zaczynam studia we wrocku magistra, zaocznie bo zaocznie ale bede czestym gosciem tak ze musimy zrobic integracje dolnoslaska hehe
- Pissu
- Juventino
Siemanko Ekipa. Jedziemy do Poznania na mecz, jest tylko małe "ale" czyli bilety. Czy ktos ma jakis znajomych, co daliby rade to zalatwic ? Bo chetnych to chyba poł miliona bedzie, a miejsc 40 tysiecy.
A tak pozatym, niedlugo trzeba bedzie zrobic trzode na jakims meczu, takze szykujcie gardla i watroby.
A tak pozatym, niedlugo trzeba bedzie zrobic trzode na jakims meczu, takze szykujcie gardla i watroby.
- Myzarel
- Juventino
Jeśli jest opcja zdobycia biletów to piszę się na to zdecydowanie
fajnie byłoby uzbierać silną ekipę reprezentującą stolicę Śląska 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Meraviglioso
- Juventino
Ja też jestem chętny na busa. W większej grupie raźniej.