TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
To tak jak ja. Zgadamy się na big afteramcshroom pisze:Nie wpadnę na mecz. Ba, nawet go, karwia, nie obejrzę! :evil:

- God
- Juventino

Mecz 5 kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów 12/13: JUVENTUS - Chelsea
Czas:
20.11.2012 (wtorek), godzina 20:45
1. God
2. Serfer
3. Kinga
4. Ventura
5. Ardjan
6. Kumpel Ardjan'a
7. mrocznyyy
8. Dębek
9. Brutalo
10. evilboy
11. Baku
12. Beata
13. Sysiek
14. Bartek
15. Łukasz
16. Kumpela Kingi
17. Dominika

18. Guma

19. Kubas

20.
:twisted: Kolega z dziś zapowiadał przyjście z neutral friends na mecz więc można doliczyć jeszcze tak z +4~
Wiadomo, pytajnik = czekamy na potwierdzenie... na taki mecz mobilizacja niczym na hitlera, 500% - CZYLI OBOWIĄZKOWA!!!!!!!!!!
he he he, pół godziny rozkminy komu tu jeszcze presje zarzucić, co by było 20.. ale już dałem sobie spokój... kolejność przypadkowa, choć raczej pierwsze osoby z listy pewne...

Rezerwacja zrobiona już dziś/wczoraj... na VIP + kanapę obok, więc proszę serio o szybkie potwierdzenie, żeby w razie czego zarezerwować jeszcze jedną kanapę...
PS: 100x

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 12:58 przez God, łącznie zmieniany 13 razy.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- God
- Juventino
Ardjan pisze:Takiego meczu nie mozna opuscic

To wszystko bardzo płynne jest, zależy jak ludzie się zgłoszą... Na tę chwilę usunąłem z listy, ale... CZŁOWIEKU MEN :!: L4 lub cokolwiek jeśli to przez pracę 8) i dajesz do nas :!: nawet na te 45 minut...(w ostatecznej ostateczności) ojj karne k..aktusy będą...mcshroom pisze:Ale tak niefortunnie umieściłeś mnie obok 13, że niestety nie dam rady dotrzeć na mecz.. Będę rad jeśli uda mi się obejrzeć drugą połowę.
- Brutalo
- Juventino
Będę. Bifor ? Proszę o odznaczenie ":?:" :!: i pamiętajcie o śpiewnikach :!:
- God
- Juventino
No biforek to przed takim meczem raczej rzecz święta
Nie chce już tu samemu ustalać terminu, ale myślę, że około 19stej można by sie spotkać, ewentualne pare min dla spóźnialskich
i można uderzyć po alk.... kwestia meeting pointa otwarta, niestety mrocznyyy nas nie może przyjąć, więc albo pijemy przy pięknym słoneczku albo ktoś nas zaprosi na swoje włości. :C
A jeszcze sprawa organizacji samego meczu, w związku z tym, że tak ochoczo się zgłaszacie, już zapewne za późno by coś dorezerwować... więc miejsca stojące dla "
" nie powinny być chyba zbytnio szokujące?
bo siedzące będą rozdzielane zgodnie z unijnymi normami, tfu, kolejnością na liście obecnych... :twisted:

Nie chce już tu samemu ustalać terminu, ale myślę, że około 19stej można by sie spotkać, ewentualne pare min dla spóźnialskich

A jeszcze sprawa organizacji samego meczu, w związku z tym, że tak ochoczo się zgłaszacie, już zapewne za późno by coś dorezerwować... więc miejsca stojące dla "

- Brutalo
- Juventino
Ja jestem za wszystkim. Może być wódżitsu w plenerze, może być jeden dzbanek przed meczem więcej. Vox populi, vox dei :!:God pisze:No biforek to przed takim meczem raczej rzecz święta![]()
Nie chce już tu samemu ustalać terminu, ale myślę, że około 19stej można by sie spotkać, ewentualne pare min dla spóźnialskichi można uderzyć po alk.... kwestia meeting pointa otwarta, niestety mrocznyyy nas nie może przyjąć, więc albo pijemy przy pięknym słoneczku albo ktoś nas zaprosi na swoje włości. :C
Zamawiam moją pufkę :!:
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2012, 16:11 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.