Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- deszczowy
- Juventino
Z innej beczki: Buffon i Barzagli znaleźli się w 11-ce grudnia "Piłki Nożnej". Kupiłem ją po raz pierwszy od długiego czasu - i proszę.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Witam. Mam nadzieję, że pytanie będzie pasowało do tematu...
Mianowicie - czytał ktoś książkę Legro? W sensie autobiografię. Nie wiem czy warto jej w ogóle szukać, a gdy znajdę, czy ją kupować.
Mianowicie - czytał ktoś książkę Legro? W sensie autobiografię. Nie wiem czy warto jej w ogóle szukać, a gdy znajdę, czy ją kupować.
- tabo89
- Juventino
Czytałem i może nie była porywająca ale nie żałuje. Nie jest długa. Kilku interesujących rzeczy o samym Legro i o Juve się dowiedziałem. M.in. tutaj ją znajdziesz.Negri pisze:Mianowicie - czytał ktoś książkę Legro? W sensie autobiografię. Nie wiem czy warto jej w ogóle szukać, a gdy znajdę, czy ją kupować.
- CzarnyZkultury
- Juventino
czytalem i polecamNegri pisze:

- Kamil_on
- Juventino
Może znasz jeszcze jakieś autobiografie naszych piłkarzy przetłumaczone na język polski?tabo89 pisze:Czytałem i może nie była porywająca ale nie żałuje. Nie jest długa. Kilku interesujących rzeczy o samym Legro i o Juve się dowiedziałem. M.in. tutaj ją znajdziesz.Negri pisze:Mianowicie - czytał ktoś książkę Legro? W sensie autobiografię. Nie wiem czy warto jej w ogóle szukać, a gdy znajdę, czy ją kupować.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- eXoN
- Juventino
Na pewno jest książka BońkaKamil_on pisze:
Może znasz jeszcze jakieś autobiografie naszych piłkarzy przetłumaczone na język polski?
http://allegro.pl/prosto-z-juventusu-bo ... 55136.html
Jest też Platiniego, wspomina tam o Juventusie
http://allegro.pl/moje-zycie-jak-mecz-m ... 01628.html
- DeeJay
- Juventino
Dzięki wielkie!
Jest w miarę ok do momentu, w którym Legro zaczyna się nawracać. Da się kilku ciekawych rzeczy dowiedzieć, aczkolwiek trzeba mieć w sobie sporo samozaparcia, żeby dotrwać do końca...Negri pisze:Witam. Mam nadzieję, że pytanie będzie pasowało do tematu...
O książce Bońka także można napisać, że "wspomina" o Juventusie. Obydwie pozycje w zdecydowanej większości są poświęcone reprezentacyjnej karierze Bońka i Platiniego. Aczkolwiek, warto przeczytać. Są w nich ciekawe relacje m.in. z Heysel. Fragmenty te swego czasu wrzucałem na JP i są w dziale historia.eXoN pisze:Na pewno jest książka BońkaKamil_on pisze:
Może znasz jeszcze jakieś autobiografie naszych piłkarzy przetłumaczone na język polski?
http://allegro.pl/prosto-z-juventusu-bo ... 55136.html
Jest też Platiniego, wspomina tam o Juventusie
http://allegro.pl/moje-zycie-jak-mecz-m ... 01628.html
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wiem, że trochę nie w temacie ale wie ktoś gdzie można znaleźć coś a'la spis biografii piłkarzy i trenerów zza granicy dostępne w j. polskim?Kamil_on pisze:Może znasz jeszcze jakieś autobiografie naszych piłkarzy przetłumaczone na język polski?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- deszczowy
- Juventino
Może w katalogu Biblioteki Narodowej? Oni mają to udostępnione w sieci, tam poszukaj.Maly pisze:wiem, że trochę nie w temacie ale wie ktoś gdzie można znaleźć coś a'la spis biografii piłkarzy i trenerów zza granicy dostępne w j. polskim?Kamil_on pisze:Może znasz jeszcze jakieś autobiografie naszych piłkarzy przetłumaczone na język polski?
- bendzamin
- Redaktor
Widzialem dzisiaj w osiedlowym spozywczaku styczniowy GigaSport i jak komus nie szkoda 6 zlotych to plakat Vidala dali.
Edit: Sorry, wydawalo mi sie, ze nikt o tym nie wspominal. Mysle, ze mozna wywalic posta.
Edit: Sorry, wydawalo mi sie, ze nikt o tym nie wspominal. Mysle, ze mozna wywalic posta.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012, 18:20 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.