Mercato (Zima 2017)
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Oczywiście, że nie. Marotta, Carnevali, Squinzi, Di Francesco i dodatkowo agent Berardiego zapewniali, że Mimmo nie odrzucił Juve, tylko postanowił zostać jeszcze rok w Sassuolo.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Hmm... Skoro Marotta tak powiedzial o Draxlerze - ze nam sie nie odmawia - to logiczne ze Berardiego to tez sie tyczy.
Cieszę się niezmiernie z formy Bernardeschiego. Bałem się już nie na żarty, że przez głupotę Sousy ugrzęźnie na prawym skrzydle, gdzie ewidentnie się dusił. Teraz ponownie pokazuje potencjał ze spotkań w el. U-21, gdzie grał wolnego elektrona, z tm że na prawe nawet nie schodził, bo to był tylko i wyłącznie teren Berardiego.
Wg mnie powinniśmy zostawić Evrę na półlewego ŚO i odpuścić wykup Benatii. Przy założeniu, że będziemy grać głównie czwórką w obronie, Evra jako zabezpieczanie wystarczy. Szkoda kasy na łamliwego Marokańczyka, a zwłaszcza na jego pensję.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Czy brak emotki ->Robaku pisze:z drugiej strony pozostaje np. taki Zabaleta do ściągnięcia z City w przypadku nieprzedłużenia kontraktu.

Taa... najpierw nie zgłosimy go do dalszej fazy LM, a w lipcu puścimy za darmo. Jak zwykle w swoim świecie marzeń bez nadziei na poprawę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Mnie zastanawia co dalej z Khedira stawiam ze najpozniej latem odejdzie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ulala poszalalPatrol pisze:Po tym co dzisiaj pokazał Bernardeschi, na pewno nie jesteś jedynym, który chciałby zobaczyć go w naszym składzie :hellyes:Alexinhio-10 pisze:I pewnie zostanie na kolejny rok w Sassuolo, bo pol sezonu stracone, a chcial tam jeszcze troche pogracPatrol pisze:A tak w ogóle to wiadomo co się dzieje z Berardim? Niektórzy postawili na niego krzyżyk, ale pewnie temat zawodnika będzie odgrzewany latem przez włoskie media. Pytam o niego, bo co rusz jak wchodzę w skład Sassuolo, to Berardi figuruje jako gracz nieaktywny z powodu kontuzji kolana. Czy nasz sztab medyczny współpracuje w jakiś sposób ze swoimi odpowiednikami z Mapei Stadium?Jak nie on to moze chociaz Bernardeschi/Belotti. Chcialbym zobaczyc kiedys znow topowego wloskiego napastnika w naszych barwach.

- CzeczenCZN
- Juventino
Ten jeszcze rok w jego przypadku, brzmi jak skandowanie z trybun "Jeszcze jeden." Nie wiem po co ta cala szopka? On jest nowym Di Natale, albo wloskim Draxlerem. Sorry nie kupuje tego ze go pozyskamy. Predzej Radja i Hamsik do nas trafia niz on.
BTW - Nasza pomoc po przyszlorocznym mercato jak sobie ja wyobrazac, bo sam juz nie wiem?
Pjanic
Marchisio
Witsel
Khedira
Gagliardini/Kessie
Bentancur
Lemina
Sturaro
Tak to wyglada wedle doniesien.
Troche za duzo...
BTW - Nasza pomoc po przyszlorocznym mercato jak sobie ja wyobrazac, bo sam juz nie wiem?

Pjanic
Marchisio
Witsel
Khedira
Gagliardini/Kessie
Bentancur
Lemina
Sturaro
Tak to wyglada wedle doniesien.
Troche za duzo...
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
I już robi się tylko 7 + Asamoah, którego na pewno nie uda nam się wypchać, bo kto by go chciał?ForzaItanimulli3vujcm pisze: Pjanic
Marchisio
Witsel
Khedira
Gagliardini/Kessie
Bentancur
Lemina - według mnie skreśliliśmy chłopaka, wybraliśmy Sturaro
Sturaro
Top - według mnie nie będzie żadnego TOPa do środka, bo zawodnicy tacy jak Pjanic, Marchisio i Khedira są traktowani jako zawodnicy 1. składu i tak traktowany będzie też Witsel, skoro dostaje 6 mln euro rocznie
- Arbuzini
- Juventino
Popieram ideę rozwiązania, ale jednak widziałbym już kogoś innego w miejsce Evry tylko pełniącego taką samą rolę. W maju Evra będzie miał 36 lat i od roku coraz wyraźniej widać jego wiek.Juvefanatp pisze:Wg mnie powinniśmy zostawić Evrę na półlewego ŚO i odpuścić wykup Benatii. Przy założeniu, że będziemy grać głównie czwórką w obronie, Evra jako zabezpieczanie wystarczy. Szkoda kasy na łamliwego Marokańczyka, a zwłaszcza na jego pensję.
Coś czuję, że możemy go po prostu wypchnąć na margines składu. Zresztą w Serie A możemy zgłosić o jednego zawodnika więcej niż w LM.Crunny pisze:Asamoah, którego na pewno nie uda nam się wypchać, bo kto by go chciał?
Hmmm... no nie zaczyna ta pomoc wyglądać tak jakbym sobie tego życzył. Oby jednak skończyło się to inaczej, bo byłby to znak, że Marotta niczego przez dwa lata się nie nauczył. Ktoś mu powinien zacząć puszczać kasety z pierwszego sezonu Conte, kiedy to Antek pomocą wygrał Serie A.
- CzeczenCZN
- Juventino
Hmmmmm. To wedlug Ciebie w ogole nie bedzie wzmocnien pierwszej "11" mimo coraz lepszej sytuacji finansowej klubu? Bo tylko pomoc wymaga roszad - w ataku i obronie komplet jest.Crunny pisze:I już robi się tylko 7 + Asamoah, którego na pewno nie uda nam się wypchać, bo kto by go chciał?ForzaItanimulli3vujcm pisze: Pjanic
Marchisio
Witsel
Khedira
Gagliardini/Kessie
Bentancur
Lemina - według mnie skreśliliśmy chłopaka, wybraliśmy Sturaro
Sturaro
Top - według mnie nie będzie żadnego TOPa do środka, bo zawodnicy tacy jak Pjanic, Marchisio i Khedira są traktowani jako zawodnicy 1. składu i tak traktowany będzie też Witsel, skoro dostaje 6 mln euro rocznie
Wiesz, ta 7 to nie jest zaden gwarant na Europe w 4312...
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A dlaczego miałby się palić poza tym, że ForzaItanimulli3vujcm by tego chciał? :lol: Pytam poważnie. Było jakieś zainteresowanie ze strony klubów Samim, jakieś wypowiedzi zawodnika, agenta, czy kogoś z zarządu na ten temat czy po prostu zniżka formy piłkarza od razu wywołała spekulacje?RICTOR pisze:Agresti dziś zaprzeczył, że Khedira się pali do jakiegokolwiek odchodzenia.
RICTOR, dzięki.

Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2016, 15:16 przez vitoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No właśnie tylko plotki a to o powrocie do Niemiec, a to o MLSie. Sam Sami widać jest zżyty z grupą (zawsze np. jako jeden z pierwszych komentuje na twitterze jakieś wydarzenia związane z klubem, składa życzenia itp.) i wcale nie myśli o kończeniu przygody z Juve.
- gucio_juve
- Juventino
Oscar opuszcza Chelsea Londyn i od stycznia zostanie piłkarzem Shanghai SIPG - poinformował angielski klub za pośrednictwem oficjalnej strony internetowej.

- kawek
- Juventino
To już raczej wiadomo że pewnie James albo Vidal zawitaja zima na Stamfordgucio_juve pisze:Oscar opuszcza Chelsea Londyn i od stycznia zostanie piłkarzem Shanghai SIPG - poinformował angielski klub za pośrednictwem oficjalnej strony internetowej.a zaraz potem
i jeszcze raz
jak doczytałem, że 60 milionów funtów.
Dokąd zmierza świat piłki z kitajcami....?
- Robaku
- Juventino
http://www.football-italia.net/96082/ju ... bout-james
Gdyby nie to ze takie info podaje Mundo to można byłoby o takim ruchu myślęć, a tak to, tylko w ramach ciekawostki.
Gdyby nie to ze takie info podaje Mundo to można byłoby o takim ruchu myślęć, a tak to, tylko w ramach ciekawostki.
- jaslo
- Juventino
Te cale njusy opieraja się na ostatniej wypowiedzi Marotty ze James podoba się Agnellemu. James to dalej dobry zawodnik który by był wzmocnieniem tylko co wtedy z Pjanicem? Wtedy sensowna wydaje się gra 2 ofensywnymi pomocnikami Pjanic - James i 2 defensywnych Marchisio - Khedira. Jak by dołączył zima Witsel to było by to sensowne rozwiązanie bo w razie kontuzji kogoś z pary Pjanic - James przechodzilibyśmy na 4-3-1-2Robaku pisze:http://www.football-italia.net/96082/ju ... bout-james
- CzeczenCZN
- Juventino
Tylko jakby takie ustawienie wygladalo? Bo jeszcze Higuain i Dybala 4222?? Jest w ogole cos takiego?jaslo pisze:Te cale njusy opieraja się na ostatniej wypowiedzi Marotty ze James podoba się Agnellemu. James to dalej dobry zawodnik który by był wzmocnieniem tylko co wtedy z Pjanicem? Wtedy sensowna wydaje się gra 2 ofensywnymi pomocnikami Pjanic - James i 2 defensywnych Marchisio - Khedira. Jak by dołączył zima Witsel to było by to sensowne rozwiązanie bo w razie kontuzji kogoś z pary Pjanic - James przechodzilibyśmy na 4-3-1-2Robaku pisze:http://www.football-italia.net/96082/ju ... bout-james
James hmmm to bylby ruch! W sumie Marotta systematycznie robi zaskakuje. Wiem ze to nierealne(?) ale super by bylo miec 4 latynoskie duety - Brazylijski: Sandro - Alves; Chilijski: Vidal - Sanchez; Kolumbijski: James - Cuadrado; Argentynski: Higuain - Dybala. Rozmarzylem sie...