Liga Mistrzów 2014/15
- domooo
- Juventino

losowanie prawie idealne
gdyby jeszcze podmienic Athletico i Bayern...
nie wiem jak Was, ale mnie cieszy, że pierwszy mecz gramy u siebie.
nie wiem jak Was, ale mnie cieszy, że pierwszy mecz gramy u siebie.
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Kubba
- Juventino

Lepszego losowania nie mogło byc... chociaż, ten pierwszy mecz mógłby byc na wyjeździe
Oby tylko nasi potrafili się spiąc na Monaco, żadnego grania na luzie, żadnej olewaczki. Ogromna szansa na półfinał i trzeba ją wykorzystac.
Oby tylko nasi potrafili się spiąc na Monaco, żadnego grania na luzie, żadnej olewaczki. Ogromna szansa na półfinał i trzeba ją wykorzystac.
- pumex
- Juventino

Powiem szczerze, że myśląc o dwumeczu z Monaco już teraz mam ciary. Dlaczego? Dlatego, że takiej szansy na półfinał Ligi Mistrzów nie mieliśmy od 12 lat. Matko najsłodsza, skorzystajmy z niej a potem to już wszystko może się zdarzyć
...ależ przydałby się Pogba. Innych par komentować nie będę, bo potem dopadnie mnie wojczech
...ależ przydałby się Pogba. Innych par komentować nie będę, bo potem dopadnie mnie wojczech

- Danielpiero
- Juventino

Szansa ogromna, trzeba to wykorzystać!! A w półfinale to już wszystko może się zdarzyć :lol:
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Cabrini_idol
- Juventino

Nawet wyjazd bliższy niż do Rzymu
.
Musimy przejsc Monaco, które tak na prawdę wygrało z Arsenalem, bo Arsenal to frajerzy.
Ale potegi uniknęly siebie w 1/4 i tak BARCA REAL I BAYERN w polfinalach pewnie sie zameldują z nami . Chociaz pewnie jedna niespodzianka bedzie i najprawdopodobniej bedzie to odpadniecie REALU.
Musimy przejsc Monaco, które tak na prawdę wygrało z Arsenalem, bo Arsenal to frajerzy.
Ale potegi uniknęly siebie w 1/4 i tak BARCA REAL I BAYERN w polfinalach pewnie sie zameldują z nami . Chociaz pewnie jedna niespodzianka bedzie i najprawdopodobniej bedzie to odpadniecie REALU.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2015, 12:23 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dobry Mudżyn
- Juventino

[quote="Cabrini_idol"]Bawet wyjazd bliższy niż do Rzymu
.
Ale potegi uniknęly siebie w 1/4 i tak BARCA REAL I BAYERN w polfinalach pewnie sie zameldują z nami . Chociaz pewnie jedna niespodzianka bedzie i najprawdopodobniej bedzie to odpadniecie REALU.[/quote
Albo - Barcy
W grupie PSG wygralo z nimi 3:2, a nastepnie przegralo 3:1, jak juz wszystko bylo jasne. Natomiast sezon temu odpadli po remisie w dwumeczu 3:3, w ktorym to dwumeczu PSG bylo lepsze. Marzy mi sie odpadniecie Barcy i Bayernu, ale to juz byloby zbyt piekne 
Ale potegi uniknęly siebie w 1/4 i tak BARCA REAL I BAYERN w polfinalach pewnie sie zameldują z nami . Chociaz pewnie jedna niespodzianka bedzie i najprawdopodobniej bedzie to odpadniecie REALU.[/quote
Albo - Barcy
BESTER MANN, BESTEEER !

- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Niby to najsłabszy rywal, ale z drugiej strony głównie nastawiony na kontrataki, tak jak Juve z BvB, oni nie będą kreować gry tylko będzie to robić Juve. Monaco to ekipa z podobnym nastawieniem w Europie jak większość drużyn w lidze w meczach z Juve zachowując oczywiście odpowiednie proporcje. Zobaczymy jak nam pójdzie rozbijanie autobusu 8)
- Cabrini_idol
- Juventino

W tym jestesmy doswiadczeni z Serie A. Kazda ekipa w Seria A sie zamyka na swojej polowie z nami, poza zemenlandią.AdiJuve pisze:Niby to najsłabszy rywal, ale z drugiej strony głównie nastawiony na kontrataki, tak jak Juve z BvB, oni nie będą kreować gry tylko będzie to robić Juve. Monaco to ekipa z podobnym nastawieniem w Europie jak większość drużyn w lidze w meczach z Juve zachowując oczywiście odpowiednie proporcje. Zobaczymy jak nam pójdzie rozbijanie autobusu 8)