Mecze Juve w TV
- Lypsky
- Juventino
wytłumaczy mi ktoś dlaczego dzisiejszy mecz cl jest pokazywany na npremium hd? przecież abonenci nc+ nie mają dostępu do tego kanału, a powinni mieć możliwość oglądania cl (w końcu nc+ reklamuję się jako platforma mająca prawa do ligi mistrzów).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Beben
- Juventino
Nie wiem czy ktoś już o tym gdzieś wspomniał ale rewanże będą emitowane na canal+:
Ja jako posiadać UPC ( z pakietem canal+) jestem bardzo zadowlony, licze ze puszczą rewanż w Turynie, bo pewnie Tvp połasi sie na kulawego Leo i spółke
Kod: Zaznacz cały
Liga Mistrzów UEFA to najbardziej prestiżowe rozgrywki w europejskim futbolu. Turniej wyłania najlepszą drużynę klubową Starego Kontynentu. 9 i 10 kwietnia odbędą się rewanżowe spotkania ćwierćfinałowe. Widzowie CANAL+ obejrzą dwa najciekawsze mecze na żywo. We wtorek 9 kwietnia zostaną rozegrane mecze Borussia Dortmund - Malaga i Galatasaray Stambuł - Real Madryt. W środę 10 kwietnia Barcelona zmierzy się z Paris SG, a Juventus Turyn z Bayernem Monachium.
czytaj wiecej: http://www.canalplus.pl/sport-liga-mistrzow_40665#ixzz2PQcG6iOP
- mateo369
- Juventino
Pytanie do abonentów Cyfry+. Rozmawiał ktoś z nc+? Bo ludzie w internecie straszą (tu na forum też) listami o przymusowej migracji i że niby wypowiedzenie trzeba składać do 19 kwietnia jeśli ktoś się na migrację nie zgadza i że niby dotyczy to zarówno abonentów N-ki i Cyfry+. Ja nic od nich nie dostałem (poza mailem o włączeniu nSport i wyłączeniu kilku kanałów) więc zadzwoniłem. Jeszcze celowo dopytałem o nazwisko i czy rozmowa jest nagrywana, potwierdził, więc kłamać teoretycznie nie mógł. Stwierdził, że owe sławne już listy o konieczności migracji do nc+ z początkiem maja lub wypowiedzeniem umowy do 19 kwietnia były wysyłane tylko i wyłącznie do abonentów N-ki. Nikt z klientów cyfry+ nie dostał takowego listu, bo żaden po prostu nie został wysłany. Powiedział, że nie może mnie zapewnić, że takie listy w przyszłości nie będą wysyłane, ale na tę chwilę każdy abonent cyfry+ może zostać przy starych warunkach do końca obowiązywania umowy bez żadnej konieczności migracji.
Z tego wynika, że oprócz tego, że w nc+ panuje burdel to i sami użytkownicy niepotrzebnie wprowadzają dodatkowe zamieszanie jak choćby tutaj, bo ze słów konsultanta wynika, że zamieszczone w tym artykule informacje są nieprawdziwe (tzn. są prawdziwe ale tylko w stosunku do abonentów N-ki). Tak czy owak jutro już 5 kwietnia więc sporo się wyjaśni
Z tego wynika, że oprócz tego, że w nc+ panuje burdel to i sami użytkownicy niepotrzebnie wprowadzają dodatkowe zamieszanie jak choćby tutaj, bo ze słów konsultanta wynika, że zamieszczone w tym artykule informacje są nieprawdziwe (tzn. są prawdziwe ale tylko w stosunku do abonentów N-ki). Tak czy owak jutro już 5 kwietnia więc sporo się wyjaśni
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- bendzamin
- Redaktor
W sprawie abonentów Cyfry+ i listów natknąłem się dzisiaj na to - http://www.wykop.pl/ramka/1467825/nc-i-poczta-polska/
Czyli nie mogłeś chyba dostać takiego listu.
Czyli nie mogłeś chyba dostać takiego listu.
- meda11
- Juventino
Do nikogo nie dzwoniłem (jestem abonentem C+). Zostawiłem tylko numer kontaktowy i tyle. To im powinno zależeć, a nie mi. Co do listów to wszystko zostało wstrzymane do odwołania. Jeden z abonentów n/C+ pracujący w poczcie zrobił zdjęcia palet z listami od nC+, które są ofoliowane i mają "metki" przechować do odwołania. :lol: UOKiK już stawia zarzuty platformie za owe listy, coraz bardziej poważne media zachodnie wspominają o cyrku prowadzonym przez Francuzów, kolejny prezes odchodzi (sam złożył wypowiedzenie), itd. itp.. Fajnie jest. :-D
- CzarnyZkultury
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Jest jedna zaleta tej całej szopki z nc+. Komentatorzy C+ są znacznie lepsi od ich odpowiedników z nki, a na dodatek nie trzeba słuchać głupot tego buca, co jest za toro i łysego fiołkowego 8).
- AdiZ
- Juventino
Ja tam żadnej zalety nie widzę. Prawdą jest, że tych z C+ dużo lepiej słucha i znają się na swoim fachu jak mało kto. Nie zdziwię się jak komentatorzy z Canal+ polecą a fachowcami i komentatorami zostaną ci z n w nC+.Brutalo pisze:Jest jedna zaleta tej całej szopki z nc+. Komentatorzy C+ są znacznie lepsi od ich odpowiedników z nki, a na dodatek nie trzeba słuchać głupot tego buca, co jest za toro i łysego fiołkowego 8).
- Brutalo
- Juventino
Nie dość jasno się chyba wyraziłem. Miałem na myśli podział Serie A na C+Sport i NSport, dzięki któremu połowa spotkań jest komentowana przez bardziej kompetentnych i zorientowanych komentatorów.AdiZ pisze:Ja tam żadnej zalety nie widzę. Prawdą jest, że tych z C+ dużo lepiej słucha i znają się na swoim fachu jak mało kto. Nie zdziwię się jak komentatorzy z Canal+ polecą a fachowcami i komentatorami zostaną ci z n w nC+.Brutalo pisze:Jest jedna zaleta tej całej szopki z nc+. Komentatorzy C+ są znacznie lepsi od ich odpowiedników z nki, a na dodatek nie trzeba słuchać głupot tego buca, co jest za toro i łysego fiołkowego 8).
- Nedved1983
- Juventino
najgorsze co może być to podział serie a pomiędzy nsport a c+ sport. c+ pozbył się serie a to ja z nich zrezygnowałem w kablówce, miałem dużo taniej nsport w pakiecie sportowym. teraz pozostaje zrezygnować z pakietu sportowego, nasze mecze i tak pewno będą głównie na c+ sport. pozostaje się pogodzić na dobre z ruskim sopkiem.
- Piotr Juvefan
- Juventino
zmieniając temat..To,że TVP pokaże w środę Barce to wiecie?...

- AdiZ
- Juventino
Kiepskie informacje masz. Wszystkie spotkania Serie A do końca sezonu komentują ludzie z N nie ważna gdzie spotkanie poleci. Dla przykładu Mecz Violi z Milanem na Canal+Sport komentuje Kalinowski. Spotkania LM i LE także do końca roku komentują ludzie z N.Brutalo pisze:Nie dość jasno się chyba wyraziłem. Miałem na myśli podział Serie A na C+Sport i NSport, dzięki któremu połowa spotkań jest komentowana przez bardziej kompetentnych i zorientowanych komentatorów.AdiZ pisze:Ja tam żadnej zalety nie widzę. Prawdą jest, że tych z C+ dużo lepiej słucha i znają się na swoim fachu jak mało kto. Nie zdziwię się jak komentatorzy z Canal+ polecą a fachowcami i komentatorami zostaną ci z n w nC+.Brutalo pisze:Jest jedna zaleta tej całej szopki z nc+. Komentatorzy C+ są znacznie lepsi od ich odpowiedników z nki, a na dodatek nie trzeba słuchać głupot tego buca, co jest za toro i łysego fiołkowego 8).
Spodziewałeś się czegoś innego? Bo ja nie. To, że TVP pokaże rewanż Barcy było wiadome z 2 czy 3 tygodnie temu. Z resztą nasze spotkanie jest "już" rozstrzygnięcie a tam 2-2 i wszystko jest możliwe.Piotr Juvefan pisze:zmieniając temat..To,że TVP pokaże w środę Barce to wiecie?...
- Piotr Juvefan
- Juventino
Cały czas spodziewam się meczu drużyn bardziej utytułowanych i prestiżowych,ale zawsze kończy się na tych medialnych.Co do wyniku racja,będzie bardziej wyrównany mecz,ale jak było to wiadome 2-3tyg temu jak mówisz,to taka sytuacja jest nie do przyjęcia.Wina Tuska.AdiZ pisze:
Spodziewałeś się czegoś innego? Bo ja nie. To, że TVP pokaże rewanż Barcy było wiadome z 2 czy 3 tygodnie temu. Z resztą nasze spotkanie jest "już" rozstrzygnięcie a tam 2-2 i wszystko jest możliwe.Piotr Juvefan pisze:zmieniając temat..To,że TVP pokaże w środę Barce to wiecie?...