Jak radzą sobie byli Juventini
- Monte Cristo
- Juventino
O, o tym grajku to wogole zapomnialem. To byl talent, a nie jakis Pogbajackop pisze:Iago Falque w Genoi.

Ogolnie wszystkie te wielkie "talenty" sprowadzone za ery Secco gdzies zagineli w akcjii.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Taaaa... Był najgorszy w swoim zespole - rzeczywiście nieźleCrunny pisze:Ktoś widział pierwszy oficjalny mecz Immobile? Z tego co podają na WhoScored rozegrał całkiem niezłe spotkanie.

- Dybala 4ever
- Juventino
I zjawił się w dobrym momencie yanquez z opisem adekwatnym do sytuacji :twisted:yanquez pisze:Taaaa... Był najgorszy w swoim zespole - rzeczywiście nieźleCrunny pisze:Ktoś widział pierwszy oficjalny mecz Immobile? Z tego co podają na WhoScored rozegrał całkiem niezłe spotkanie.:D:D
- meda11
- Juventino
- booyak
- Juventino
No i stało sięmeda11 pisze:Olivier Kapo ponoć na testach w Koronie i jak wypadną OK to podpisze z kielczanami kontrakt. :shock: U nas sobie za wiele nie pograł ale Auxerre z Mexesem, Boumsongiem, Cisse i nim w składzie miło się oglądało.

O mało się kotletem przy obiedzie nie zadławiłem czytając o tym transferze na pasku OrangeSport.
★ ★ ★
- pumex
- Juventino
Złote dziecko duńskiej piłki, a zarazem była gwiazda Juventusu - Nicklas Bendtner - podpisał 3-letni kontrakt z Wolfsburgiem. Niech mu szczęście sprzyja!
A Kapo wymiatał w CMie 03/04! Jarałem się, gdy ogłoszono jego transfer do Juve.
A Kapo wymiatał w CMie 03/04! Jarałem się, gdy ogłoszono jego transfer do Juve.

- Antek666
- Juventino
Ty się śmiejesz ale żeby jakimś cudem sympatyczny i wesoły Duńczyk nie powędrował ścieżką Diego i oby nikt za kilka lat nie żałował jego oddaniapumex pisze:Złote dziecko duńskiej piłki, a zarazem była gwiazda Juventusu - Nicklas Bendtner - podpisał 3-letni kontrakt z Wolfsburgiem. Niech mu szczęście sprzyja!

No wymiatał, też pamiętam. W którymś poźniejszym, znaczy już FMie, dostępny był za darmo i w słabych klubach dawał jeszcze radępumex pisze:A Kapo wymiatał w CMie 03/04! Jarałem się, gdy ogłoszono jego transfer do Juve.

Kiedyś mieliśmy francuskich wymiataczy w postaci Kapo i Boumsonga, teraz taki Pogba i obiecujący Coman. Ale i mimo takich faktów niektórzy wciąż nie doceniają pracy Marotty oraz jadą po zarządzie :roll:
- PrzemasJuve
- Juventino
true storypumex pisze:Złote dziecko duńskiej piłki, a zarazem była gwiazda Juventusu - Nicklas Bendtner - podpisał 3-letni kontrakt z Wolfsburgiem. Niech mu szczęście sprzyja!

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- @D@$
- Juventino
Ja tam nie żałuję, jeśli zostałby u Del Neriego to równie dobrze mógłby skończyć u Conte jak Krasic i Elia. Fajnie, że strzelił ładną bramkę w LM, ale do 3-5-2 moim zdaniem nie pasował, w Atletico tez miejsca w podstawie nie ma.Antek666 pisze:Ty się śmiejesz ale żeby jakimś cudem sympatyczny i wesoły Duńczyk nie powędrował ścieżką Diego i oby nikt za kilka lat nie żałował jego oddaniapumex pisze:Złote dziecko duńskiej piłki, a zarazem była gwiazda Juventusu - Nicklas Bendtner - podpisał 3-letni kontrakt z Wolfsburgiem. Niech mu szczęście sprzyja!![]()
- evilboy
- Juventino