KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- stahoo
- Juventino
Może i nie fair ale nie ma sprawidliwości na tym forum :Cmerfi99 pisze:no to troche nie fair ktos szybko ladnie sprawnie zlozyl zamowienie i czeka nie wiem ile a inni dali na samym szarym koncu i czekac nie musi...stahoo pisze:Ile razy mamy wałkować, że kolejność wpłat nie ma znaczenia. Jak coś- też nie mam jeszcze.merfi99 pisze:mogłby ktoś zaznaczyc osoby ktore otrzymaly koszulki? bylem jedny mz pierwszych ktorzy wplacili kase w do dzis ani widu ani slychu...Szałjuventusprzemek pisze: jako jedyny z Gniewkowa będę ją miał jeśli dojdzie.
A na serio, to zrozum, że to wszystko robi 1 osoba i to za free. Nie przeginajcie(my).
Kurczi pisze:prawie wszyscy mają, to ciekawe, zamówiło ok 400 osób, na forum że już mają napisało ok 30... zdecydowana większość :rotfl: człowieku wrzuć na luz!!! co trwa za długo?? od poniedziałku Faja69 wysyła więc nawet jak wysłał do Ciebie w poniedziałek to mogła jeszcze nie dojść. To że miały być na początku lipca to był czas szacowany i to nie z winy Faji się to przeciągnęło, a jak męczy Cię takie czekanie to następnym razem nie pisz się na taką akcję tylko idź do sklepu i kup sobie polo za 150zł albo więcej. Ja też jeszcze nie dostałem i nie płaczęKrystian Zając pisze:fajnie ze już prawie wszyscy maja. U mnie narazie nie widac a miało byc poczatek lipca dzis 23 tak ze prosze zeby wkoncu wysłał te wszystkie koszulki bo to juz naprawde trwa troche za długo

EDIT.
Stawiam 10zł że ktoś poda faje do sądu

- bart007
- Juventino
Do mnie też w końcu doszła, pan listonosz rano przyniósł :-D , rozmiar pasuje, bardzo dobrze leży, wielkie dzięki faja
Wstawiam zdjęcie dla wszystkich zniecierpliwionych
http://img820.imageshack.us/img820/1179/zdjcie0532.jpg

Wstawiam zdjęcie dla wszystkich zniecierpliwionych

http://img820.imageshack.us/img820/1179/zdjcie0532.jpg
- snowacz
- Juventino
dzięki faja, polówka jest ekstra!
ludzie, proszę czekajcie cierpliwie, śledziłem te wszystkie ględzenia i powiem że nie ma to sensu, tez człowiek to nie fabryka, podjął się czegoś, robi to i chwała mu za to. pytanie do malkontentów, czy wpadniecie na pomysł podobnej akcji i zorganizujecie coś???
ja móglbym czekać i miesiąc bo byłem pewien że w końcu dostanę to co zamówiłem, jestem wdzięczny za organizację i pomysł, bo teraz te 400 parę osób będzie promować NASZ klub
FORZA JUVE! I tuoi tifosi con TE!
ludzie, proszę czekajcie cierpliwie, śledziłem te wszystkie ględzenia i powiem że nie ma to sensu, tez człowiek to nie fabryka, podjął się czegoś, robi to i chwała mu za to. pytanie do malkontentów, czy wpadniecie na pomysł podobnej akcji i zorganizujecie coś???
ja móglbym czekać i miesiąc bo byłem pewien że w końcu dostanę to co zamówiłem, jestem wdzięczny za organizację i pomysł, bo teraz te 400 parę osób będzie promować NASZ klub
FORZA JUVE! I tuoi tifosi con TE!
- damian11021
- Juventino
a ja jeszcze czekam ale nie to że mam jakieś wonty. Faja to porządny gość i licze że w poniedziałek nasz edzio wkońcu przywiezie koszuleczkę 

<(^^,)>

- HUGO1303
- Juventino
bart007 żelazka w domu nie ma
?? nie no żart oczywiście dzięki za fote
A co do przesyłek to myśle że pretensje mają ludzie którzy wpłacili kase nieco wczesniej, i jakby nie było w 50 % ich wypowiedzi są usprawiedliwione, tym bardziej że wiekszosc wyjezdza i chciala miec koszulki na wyjazd.... ja pozniej wyjezdzam to nie mam pretensji
Najlepiej zostawcie już Faje niech w spokoju wyśle reszte bo nie zrobi juz nic dla nas

A co do przesyłek to myśle że pretensje mają ludzie którzy wpłacili kase nieco wczesniej, i jakby nie było w 50 % ich wypowiedzi są usprawiedliwione, tym bardziej że wiekszosc wyjezdza i chciala miec koszulki na wyjazd.... ja pozniej wyjezdzam to nie mam pretensji

Najlepiej zostawcie już Faje niech w spokoju wyśle reszte bo nie zrobi juz nic dla nas

- blads
- Juventino
takie gadanie....ja wpłaciłem kasę dość wcześniej i nie płaczę co rusz że jeszcze nie mam. Trudno realia są jakie są, Faja ma swoje życie i nie będę dzień w dzień pisał z pretensjami. Odczekam swoje, przyjdzie to przyjdzie. Nie powiem że nie wypatruję listonosza każdego dnia, ale co tu zarzucać organizatorowi? Dobrze jest każdy z nas wytrzyma te kilka dni
- Mateuszello
- Juventino
Wczoraj o późnej porze dopiero wróciłem z Węgier. Myślałem, że dojdą akurat jak mnie nie będzie w domu. Wracam, a koszulek nadal nie ma
A jeszcze w czerwcu myślałem, że będę już w niej za granicą. trudno na pewno przyjdą w następnym tygodniu. Przynajmniej mam pociechę, bo kiedy przyjechałem do domu dostałem koszulkę reprezentacji Włoch od brata.
Wyglądałem na poczatku tak: :shock:
A potem tak:
A jeszcze w czerwcu myślałem, że będę już w niej za granicą. trudno na pewno przyjdą w następnym tygodniu. Przynajmniej mam pociechę, bo kiedy przyjechałem do domu dostałem koszulkę reprezentacji Włoch od brata.
Wyglądałem na poczatku tak: :shock:
A potem tak:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- @D@$
- Juventino
Ta przy lustrze to całkiem "ślitaśna"faja69 pisze:a więc tak wrzucam zdjęcia, słabej jakości robione telefonem, nie mam czasu na latanie z aparatem, bo jestem w trakcie pakowania...
(...)
![]()

Chyba dostałem, bo mam jakąś przesylke nieodebraną, niestety poczekam do poniedziałku bo poczta zamknięta

- Durtan
- Juventino
tak jak i ja miałem awizo w piątek, ale miałem to szczęście zdążyć do 21 odebrać. 
dzięki Faja, super polo, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> akcja, aż szkoda, że musiałeś tyle się naczytać od zniecierpliwionych..

dzięki Faja, super polo, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> akcja, aż szkoda, że musiałeś tyle się naczytać od zniecierpliwionych..