TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Strumyk ?Sysiek pisze:Kosciuszki?
Aż się boję oglądać ten mecz publicznie... Ale kombinujcie

Oj, chyba jeszcze ruskiego streama na sopie nie widziałeś. Jakość 100 razy lepsza niż u mnie na karcie tv. Właśnie oglądam tam milan jedynym okiem, jakość (obrazu) fap.God pisze:(...) prawie wszystko lepsze niż stream w !@#$% jakości.
- God
- Juventino
Nie ma to jak się zawinąć nieźle, to chyba jeszcze po sobocie/niedzieli.
Byłem święcie przekonany, że dziś środa... dobrze, że dzwoniąc o rezerwacje nic nie wspominałem, że miałem na myśli Juve, by mi barmanka napiała ładnie, taki kibic ze mnie, że nie wiem kiedy moja ukochana drużyna gra... 8)
Jeszcze 10 min "przed" meczem czytam komentarz Brutalo, że zaprasza i sobie myślę "Ho ho, chyba na skrzydłach tam polecę" :C
Jutro zobaczę czy da się ogarnąć jakąś loże dla Nas... ta vipowska chyba będzie zbędna... Ja, Brutalo, Sysiek, Baku też powinien być, mrocznyyy też myślę by się pojawił, ktoś jeszcze? jak coś proszę mnie poprawić.
Co do streamów, to zdaje sobie sprawę, że da się znaleźć na necie w dobrej jakości coś, ale jak wiele razy się żaliłem, z moim "GeForce 2MX 200 32MB AGP" to ja sobie... no.. nie wiele mogę...
Byłem święcie przekonany, że dziś środa... dobrze, że dzwoniąc o rezerwacje nic nie wspominałem, że miałem na myśli Juve, by mi barmanka napiała ładnie, taki kibic ze mnie, że nie wiem kiedy moja ukochana drużyna gra... 8)
Jeszcze 10 min "przed" meczem czytam komentarz Brutalo, że zaprasza i sobie myślę "Ho ho, chyba na skrzydłach tam polecę" :C
Jutro zobaczę czy da się ogarnąć jakąś loże dla Nas... ta vipowska chyba będzie zbędna... Ja, Brutalo, Sysiek, Baku też powinien być, mrocznyyy też myślę by się pojawił, ktoś jeszcze? jak coś proszę mnie poprawić.
Co do streamów, to zdaje sobie sprawę, że da się znaleźć na necie w dobrej jakości coś, ale jak wiele razy się żaliłem, z moim "GeForce 2MX 200 32MB AGP" to ja sobie... no.. nie wiele mogę...

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- God
- Juventino
Znów się narażę na żółtka, ale wole napisać w osobnym poście, bo ktoś nie zauważy...
Rezerwacja zrobiona na 6-7 peopelsów, podzwoniłem trochę, z tego co na ten moment wiadomo to:
1. God
2. Brutalo
3. Sysiek
4. Beata
5. evilboy
6. Ardjan
7. Ventura
8. Baku
9. mrocznyyy
Rezerwacja zrobiona na 6-7 peopelsów, podzwoniłem trochę, z tego co na ten moment wiadomo to:
1. God
2. Brutalo
3. Sysiek
4. Beata
5. evilboy
6. Ardjan
7. Ventura
8. Baku

9. mrocznyyy

Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 20:04 przez God, łącznie zmieniany 2 razy.
- Brutalo
- Juventino
Tak, tam gdzie zawsze. ZapraszamyArdjan pisze:To w sportklubie w koncu? Ja wpadne ale moge sie troche spóźnić

Ventura też będzie

Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 18:28 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
- God
- Juventino
No ba... :twisted:

Mecz 12 kolejki SerieA 12/13: Pescara - JUVENTUS
Czas:
10.11.2012 (sobota), godzina 20:45
Mało czasu, więc nie ma co go tracić :!: :!:
1. God
2. Łukasz
3. Bartek
4. Brutalo
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Mecz 12 kolejki SerieA 12/13: Pescara - JUVENTUS
Czas:
10.11.2012 (sobota), godzina 20:45
Mało czasu, więc nie ma co go tracić :!: :!:
1. God
2. Łukasz
3. Bartek
4. Brutalo
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
- Brutalo
- Juventino
- God
- Juventino
W związku z mega zainteresowaniem, dzisiejszym spotkaniem (...) z przykrością muszę zawiadomić o odwołaniu w LSC naszego wspólnego oglądania, robimy przegrupowanie by na następny mecz spotkać się już w zacnym gronie.
Jako, że nie mamy do kolegów nr tel, w razie odczytania tej wiadomości prosiłbym o PW tu na forum czy zdążyliście przeczytać...
Jako, że nie mamy do kolegów nr tel, w razie odczytania tej wiadomości prosiłbym o PW tu na forum czy zdążyliście przeczytać...
- Brutalo
- Juventino
To wszystko przez Tuska !God pisze:W związku z mega zainteresowaniem, dzisiejszym spotkaniem (...) z przykrością muszę zawiadomić o odwołaniu w LSC naszego wspólnego oglądania, robimy przegrupowanie by na następny mecz spotkać się już w zacnym gronie.
- God
- Juventino

Mecz 13 kolejki SerieA 12/13: JUVENTUS - Lazio
Czas:
17.11.2012 (sobota), godzina 18:00
1. God
2. mrocznyyy
3. Baku
4. Dominika
5. Sysiek
6.
7.
8.
9.
10.
11.
@ombre
Też mamy taką nadzieje, im więcej prawdziwych Juventinich tym lepiej, musisz kiedyś komuś kumatemu dać wskazówki co i jak i zawitać z nami do LSC. 8)
PS: Brutalo nie będzie :płaczę:
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2012, 14:10 przez God, łącznie zmieniany 2 razy.