BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
Kuzma - tak, musisz odrębnie zrobić swoją, bo my nowych nie przyjmujemy
oczywiście zartuje, wpadaj do Jaga Cafe na 20 w środę (ulica kilińskiego)
zrobiłem rezerwacje Środa 20:00 na 10 osób
pozdrawiam, liczę na browarka, bo chodziłem tam ze skręconą kostką
zrobiłem rezerwacje Środa 20:00 na 10 osób
pozdrawiam, liczę na browarka, bo chodziłem tam ze skręconą kostką

- KUZMA
- Juventino
Spoko Ja raczej będę przed samym meczem bo mam sparing o 18
Ale brat tez jest Fanem Juve i chciał wcześniej zajść ,Tylko słyszał ze mały lokal kilkanaście miejsc i nie wie czy rezerwacji jeszcze nie robić dodatkowo ??

JUVE the best i love football
- Winner
- Juventino
Patrze że masz znajomych kibiców z wyższych sfer, w gimnazjumGorn pisze:Ja chyba w koncu zaciagne swojego kumpla z gimnazjum kica Juve bo juz mu za duze fory dalem

i chcesz dzieci rozpijać

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Wybiegnę trochę w przyszłość ale przynajmniej sobie wtorkowy wieczór za tydzień zaplanujecie w gazecie widziałem że jest mecz Lazio-Juventus w ramach PW na tvp sport więc będzie się trzeba wybrać do Cafe Jaga na kolejne wspólne oglądanie. Przypominam też że w sobotę jest mecz z Napoli
- białas
- Juventino
to teraz ja takiego kombosa sieknę 

wielce prawdopodobne, że ja pojawię się ze swoją dziewoją, więc miejsc może być na styk.

rezerwacji robić nie musisz, ale wpisowe stawiasz każdemu, kto akurat będzie na meczuTigmar pisze:Kuzma - tak, musisz odrębnie zrobić swoją, bo my nowych nie przyjmujemy

spoko Tigmar, zrobimy zrzutę, doczekasz się browarapozdrawiam, liczę na browarka, bo chodziłem tam ze skręconą kostką

nie naśmiewaj się z Gorna, bo Cię pobije na meczuWinner pisze:Patrze że masz znajomych kibiców z wyższych sfer, w gimnazjumGorn pisze:Ja chyba w koncu zaciagne swojego kumpla z gimnazjum kica Juve bo juz mu za duze fory dalem

A wracając do tematu rezerwacji to nie trzeba jej robić bo my zrobiliśmy tylko mam nadzieje że się pomieścimy, jak będziemy sami to luzik ale jak ktoś jeszcze będzie to mam nadzieje że dodatkowe krzesła będą mieli.
wielce prawdopodobne, że ja pojawię się ze swoją dziewoją, więc miejsc może być na styk.
no to ładnie nas rozpieszczają w tym sezonie. nie spodziewałem się...Winner pisze:Wybiegnę trochę w przyszłość ale przynajmniej sobie wtorkowy wieczór za tydzień zaplanujecie w gazecie widziałem że jest mecz Lazio-Juventus w ramach PW na tvp sport więc będzie się trzeba wybrać do Cafe Jaga na kolejne wspólne oglądanie. Przypominam też że w sobotę jest mecz z Napoli
- Gorn
- Juventino
Jest to mój dobry kumpel z którym uczyłem się w gimnazjum, może tak dokładniej wyjaśnię. Więc tak się składa, że jest w moim wieku a to bliżej jak dalejWinner pisze:Patrze że masz znajomych kibiców z wyższych sfer, w gimnazjumGorn pisze:Ja chyba w koncu zaciagne swojego kumpla z gimnazjum kica Juve bo juz mu za duze fory dalem
i chcesz dzieci rozpijać. A wracając do tematu rezerwacji to nie trzeba jej robić bo my zrobiliśmy tylko mam nadzieje że się pomieścimy, jak będziemy sami to luzik ale jak ktoś jeszcze będzie to mam nadzieje że dodatkowe krzesła będą mieli.A już tak do samego meczu to będę ale nie wiem o której bo mam zajęcia do barbarzyńskiej godziny 19:15

- dominiccos
- Juventino
Ja niestety odpadam, damn it.
Jutro wyjeżdżam na parę dni i mam jeszcze trochę spraw do załatwienia. Może przynajmniej drugą połowę w necie zdążyć obejrzę, jakby jakieś bramki wpadły w pierwszej to chętnie zobaczę smsa. 

- Winner
- Juventino
Po jakże ciekawym meczu z Chelsea i dobrej grze :roll: czas na mecz z Napoli. A więc escapada sobota 20:30 mecz na canal plus.
P.S Jest też info że 7 marca(sobota) 20:30 mecz z Torino na canal plus
P.S Jest też info że 7 marca(sobota) 20:30 mecz z Torino na canal plus

- Winner
- Juventino
No tak zaczęły się schodyTigmar pisze:zarezerwuje dziś 2 stoliki na 20:00 w Escapadzie
zadzwonie koło 14
EDIT: ESCAPADA ODPADA, BO JAGA DZIŚ GRA O 19:15 KONIEC O 21, WIEC DUUUUUUUPAAAAAA

P.S Dziwne że w escapadzie mają Orange Sport