Mercato (2012-2014)
- pumex
- Juventino
No to dałeś do piecaKrzychu89 pisze:Męczycie tutaj temat Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był, jednak spełniał wymagania, strzelał bramki i wcale niewiele odróżnia go od innych tego typu piłkarzy jak wymienieni Inzaghi czy tam Gomez...

Bazyliszek pisze:typ zawodnika ten sam, ale 2x lepszy pod każdym względem od MitryDobry Mudżyn pisze:Llorente to Hiszpan. Pewnie nie zaklimatyzuje sie w Serie A i bedzie lipa. Lepszy Matri, bo ograny u nas, a tym zawodnika taki sam. :roll:

- deszczowy
- Juventino
Nie zrozumieliśmy się. Mnie chodzi o to, że to nie był napastnik z gatunku rozgrywających piłkę, cofających się po nią. Ale w tym co robił był bez wątpienia genialny. Pumi Ci to zresztą wytłumaczył. Ja Treze nigdy specjalnie nie lubiłem ale kiedy odszedł nasz atak po prostu się posypał. Kiedy Treze był w formie to taki Llorente mógł mu buty wiązać.Krzychu89 pisze:Zgadzam się z deszczowym.deszczowy pisze: O jezuuuuu, i tak długo jeszcze będziemy to wałczyć? No wymagało, co nie zmienia faktu, że był klasycznym bramkotłukiem z dużym instynktem strzeleckim. Zadowolony jesteś czy też mam posypać głowę popiołem?![]()
Musimy odpalić kogoś z dwójki Matri/ Quag. I Vicka. Bramkowpychacza bez instynktu Treze.
Męczycie tutaj temat Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był, jednak spełniał wymagania, strzelał bramki i wcale niewiele odróżnia go od innych tego typu piłkarzy jak wymienieni Inzaghi czy tam Gomez...
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
bośniak może się zaaklimatyzować, jakiś inny rumun też, ale hiszpan oczywiście "pewnie nie"... co za herezje, ja...Dobry Mudżyn pisze:Llorente to Hiszpan. Pewnie nie zaklimatyzuje sie w Serie A i bedzie lipa. Lepszy Matri, bo ograny u nas, a tym zawodnika taki sam. :roll:
Capo di tutti capi
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ale masz fuksa! Stonoga pełna! Wyślij dziś totka...Krzychu89 pisze: Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był, jednak spełniał wymagania, strzelał bramki i wcale niewiele odróżnia go od innych tego typu piłkarzy
Treze nie był wybitny? Wymień jednego zawodnika, który tak składał się do strzału i potrafił z niemal niemożliwej piłki rypnąć mocno i celnie na bramkę. Bluźnisz. Bardzo go lubiłem, mimo słabej gry w ostatnich latach.
Tak Ci się tylko wydaje Krzyś... :naughty:Krzychu89 pisze:Zgadzam się z deszczowym.deszczowy pisze: O jezuuuuu, i tak długo jeszcze będziemy to wałczyć? No wymagało, co nie zmienia faktu, że był klasycznym bramkotłukiem z dużym instynktem strzeleckim. Zadowolony jesteś czy też mam posypać głowę popiołem?![]()
Musimy odpalić kogoś z dwójki Matri/ Quag. I Vicka. Bramkowpychacza bez instynktu Treze.
- AdiZ
- Juventino
A posądzałem pumex o herezje. A ty większe brednie prawisz. Najlepszy zagraniczny strzelec w historii wybitny nie był. Stos!!!Krzychu89 pisze: Męczycie tutaj temat Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był
Ty Trezeguet wysyłałeś na emeryturę, optowałeś by się go pozbyto bo był... Amauri. Którego byłeś fanbojem a Treze piętnowałeś na każdym kroku. Dobrze, że teraz chociaż dostrzegasz braki w ataku. Zwłaszcza kogoś takiego jak francuz, który strzelał z pozycji nieosiągalnych dla "bramkowpychaczy"deszczowy pisze: Ja Treze nigdy specjalnie nie lubiłem ale kiedy odszedł nasz atak po prostu się posypał. Kiedy Treze był w formie to taki Llorente mógł mu buty wiązać.
- M.R.
- Juventino
http://fcbayern.pl/news/Nieoficjalnie-J ... yernie-904
Obawiam się że nagły przypływ gotówki z Monachium może skłonić władze Athletic do próby zatrzymania Llorente u siebie. Będą mieli pieniądze na jego nowy kontrakt. Oby tylko niemiaszki nie pokrzyżowali nam planów
Obawiam się że nagły przypływ gotówki z Monachium może skłonić władze Athletic do próby zatrzymania Llorente u siebie. Będą mieli pieniądze na jego nowy kontrakt. Oby tylko niemiaszki nie pokrzyżowali nam planów

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Lypsky
- Juventino
Przecież prezes Athletic powiedział jasno, że nieprzedłużenie kontaktu przez Llorente wynika z kwestii sportowych (zawodnik chce przenieść się do innej ligi), a nie ekonomicznych.M.R. pisze:http://fcbayern.pl/news/Nieoficjalnie-J ... yernie-904
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- żelo30
- Juventino
Witam może wam przeszkadzać że nigdy się nie wypowiadałem na forum ale lepiej później niż wcale .
Dla mnie starczył by tylko rasowy napastnik taki jak Llorente na wykończenie bo jednak mamy równą młodą kadrę która jak widać po tym sezonie nie potrzebuje indywidualności tylko mądrych wzmocnień .
myślę że w tym sezonie obronimy tytuł i wyjdziemy z grupy w Lidze Mistrzów i minimum finał pucharu Włoch
Dla mnie starczył by tylko rasowy napastnik taki jak Llorente na wykończenie bo jednak mamy równą młodą kadrę która jak widać po tym sezonie nie potrzebuje indywidualności tylko mądrych wzmocnień .
myślę że w tym sezonie obronimy tytuł i wyjdziemy z grupy w Lidze Mistrzów i minimum finał pucharu Włoch

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
yanquez naprawdę bardzo powątpiewam w instytucję Twojej stonogi, skoro za takie brednie nie wpisujesz, do tego powinien byc przedłuzony na dwie jak nie trzy kadencje...yanquez pisze:Ale masz fuksa! Stonoga pełna! Wyślij dziś totka...Krzychu89 pisze: Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był, jednak spełniał wymagania, strzelał bramki i wcale niewiele odróżnia go od innych tego typu piłkarzy
ps. Llorente to napewno piłkarz który nam się wydaje że byłby idealny do nas, jednak skoro wcześniej nasze działania były skierowane na RvP i Jojo - czyli piłkarzy zupełnie innych od hiszpana to albo to nie konsekwencja w sprowadzaniu piłkarzy pod względem charakterystyki albo pismaki wymyślają, podawali już niemalże wszytkich jako tako dla nas dostępnych teraz czas na Llorente, zobaczycie ze jeszcze w te wakacje będziemy łączeni z Balotellim i kims z ukrainy albo rosji ...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Arbuzini
- Juventino
Ja myślę, że w tej chwili interesujemy się każdym w miarę sensownym napastnikiem mogącym grać na szpicy. Także rozstrzał między Joveticiem a Llorente mnie nie dziwi. Tym bardziej, że działania w kierunku transferu w przypadku obu zawodników były potwierdzone przez Marotte.MishaAveJuve pisze:ps. Llorente to napewno piłkarz który nam się wydaje że byłby idealny do nas, jednak skoro wcześniej nasze działania były skierowane na RvP i Jojo - czyli piłkarzy zupełnie innych od hiszpana to albo to nie konsekwencja w sprowadzaniu piłkarzy pod względem charakterystyki albo pismaki wymyślają, podawali już niemalże wszytkich jako tako dla nas dostępnych teraz czas na Llorente, zobaczycie ze jeszcze w te wakacje będziemy łączeni z Balotellim i kims z ukrainy albo rosji ...
Kierunek rosyjski także nam się lekko wykrusza. Doumbia złapał kontuzję, nie wiem na ile poważną. Z w miarę sensownych zawodników pozostaje Emenike i tyle

Bryndza.
- kun10
- Juventino
To możeMishaAveJuve pisze:yanquez naprawdę bardzo powątpiewam w instytucję Twojej stonogi, skoro za takie brednie nie wpisujesz, do tego powinien byc przedłuzony na dwie jak nie trzy kadencje...yanquez pisze:Ale masz fuksa! Stonoga pełna! Wyślij dziś totka...Krzychu89 pisze: Treze - który wg mnie wcale wybitny nie był, jednak spełniał wymagania, strzelał bramki i wcale niewiele odróżnia go od innych tego typu piłkarzy
ps. Llorente to napewno piłkarz który nam się wydaje że byłby idealny do nas, jednak skoro wcześniej nasze działania były skierowane na RvP i Jojo - czyli piłkarzy zupełnie innych od hiszpana to albo to nie konsekwencja w sprowadzaniu piłkarzy pod względem charakterystyki albo pismaki wymyślają, podawali już niemalże wszytkich jako tako dla nas dostępnych teraz czas na Llorente, zobaczycie ze jeszcze w te wakacje będziemy łączeni z Balotellim i kims z ukrainy albo rosji ...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jewhen_Konoplanka
Na Euro bardzo mi się podobał jestem za jego sprowadzeniem !! :C
A co do tematu nie widzę innego napastnika w naszym zasięgu zbliżonego poziomem do Llorente

Jestem jak najbardziej za tym transferem

- zahor
- Juventino
Aha. A masz konkretnie jakiś pomysł jaki miałby być kształt formacji ofensywnej z tym piłkarzem? Interesuje mnie zwłaszcza 3-5-2. Giovinco koło Czarnogórca to nie jest to, czego szukamy, ale ten Ukrainiec jako środkowy napastnik to już zupełna abstrakcja. Bo chyba nie planujesz umieścić go w ten formacji na skrzydle?kun10 pisze: To może
A co do tematu nie widzę innego napastnika w naszym zasięgu zbliżonego poziomem do Llorente
- bendzamin
- Redaktor
Tak, tak, pismaki wymyslaja wypowiedzi Marotty i UrrutiiMishaAveJuve pisze: ps. Llorente to napewno piłkarz który nam się wydaje że byłby idealny do nas, jednak skoro wcześniej nasze działania były skierowane na RvP i Jojo - czyli piłkarzy zupełnie innych od hiszpana to albo to nie konsekwencja w sprowadzaniu piłkarzy pod względem charakterystyki albo pismaki wymyślają, podawali już niemalże wszytkich jako tako dla nas dostępnych teraz czas na Llorente, zobaczycie ze jeszcze w te wakacje będziemy łączeni z Balotellim i kims z ukrainy albo rosji ...

- kun10
- Juventino
ojej... ja tego nie mówiłem serio...zahor pisze:Aha. A masz konkretnie jakiś pomysł jaki miałby być kształt formacji ofensywnej z tym piłkarzem? Interesuje mnie zwłaszcza 3-5-2. Giovinco koło Czarnogórca to nie jest to, czego szukamy, ale ten Ukrainiec jako środkowy napastnik to już zupełna abstrakcja. Bo chyba nie planujesz umieścić go w ten formacji na skrzydle?kun10 pisze: To może
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zaprzeczasz sam sobie... skoro nie jest i nie będzie Cavanim/Dzeko to go zwyczajnie nie potrzebujemy i tyle, byle graczy to już mamy i nawet jeśli Lorente strzeli 3 gole więcej od Matriego to ściąganie go jest bezcelowe, bo dopłacimy do tego interesu kilkanaście baniek, a może i kilkadziesiąt, a pewności że byle Boriello go nie wyprze ze składu nie ma żadnej, ktoś już mu policzył średnią w La Liga... dodajcie sobie do tego średnią w reprezentacji i wychodzi jak na dłoni, że ten transfer za więcej niż 10-12mln jest bez sensu, za rok i tak będziemy chcieli/musieli kupić kogoś na prawdę dobrego...Kubba pisze:Jest lepszy od Matriego a co za tym idzie będzie kosztował więcej niż Ale... oraz potrzebujemy takiego napastnika - brak nam typowej "9".Maly pisze:ten Lorente to jakaś porażka, nie jest lepszy od Matriego a kosztował będzie z pewnością więcej, nie potrzebujemy takiego napastnika
Mimo wszystko nie będzie to jakiś duży skok jakościowy naszego ataku. Cavani/Dzeko to on nie jest i raczej nie będzie
a co do Treze to na pewno nie był to "bramkowpychacz", nawet jeśli wepchał połowę ze swoich bramek, z jego goli da się zrobić kompilację która nie zanudzi po jednej minucie więc z pewnością miał to coś... nawet jeśli w reprezentacji nie zawsze "pasował do koncepcji"
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?