Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kędzior
- Juventino
Jak już pisałem ja wysłałem do nich w sobote. Jeżeli coś dostane to napiszę. Ale wątpie, abyś coś dostał więcej.czajnik pisze:Dzis paczka od ...Manchesteru United!Ale niespodzianka... nawet nie pamiętam żebym do nich maila wysłał :-D A list tradycyjny miałem wysłć do nich jutro
Dostałem tylko oficjalną gazetke meczową (67 stron!) za 3 funty ale i tak się ciesze bo w środku plakat Krystka Ronaldo
![]()
Ps. Wysylać jutro do nich ten list?
- forzajuve1810
- Juventino
Dawno nie pisałem na tym forum ale od tego czasu baaardzo dużo dostałem paczek. Wymienię tylko 20 ostatnich, a potem postaram się wrzucić spis tych pamiątek.
1. miasto - ulotka, książka, jakieś 3 przewodniki, płyta Dvd,
2. Badminton England - pozdrowienie i odznaka,
3. Maccabi Haifa - odznaka, karta drużyny, Happy New Year, kartka z podziękowaniem,
4. NOC Luksemburgu - odznaka,
5. 2 raz NOC Luksemburgu Smile ,
6. The Football League - 2 odznaki i pozdrowienie,
7. FAI - odznaka i pozdrowienie,
8. Australian Baseball - odznaka, pozdrowienie,
9. miasto - list, mapa,
10. miasto - list, książeczka o kraju z tego miasta 63 strony, mapa, druga książeczka o kraju 47 stron,
11. drużyna piłki ręcznej - koszulka z autografami oryginalnymi, karty zawodników i trenerów chyba, książka, proporczyk w kształcie koszulki, i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam co,
12. miasto - 2 książki o kraju tego miasta, mapa, książeczka o tym mieście,
13. Pittsburgh Steelers - 3 naklejki, karta drużyny,
14. miasto - zestaw naklejek, inna naklejka, magnes, farbki na twarz 3 kolory, niby mapa, ulotka, jakaś ulotka z miejscami, list, książeczkę i gazetkę,
15. Los Angeles Kings - 2 terminarzyki, duży magnes, książeczka, podziękowanie,
16. miasto - otwieracz do soków z zakrętkami i do piwa np., breloczek w kształcie 1 Euro, książka, odznaka, smycz, zakładka do książki, naklejka, 2 serduszka odblaskowe,
17. Cleveland Cavaliers - list, terminarzyk, chyba cos jeszcze,
18. - miasto - mapa, książka i pocztówki, i książeczka,
19. miasto - paczka ma znaczek : 1.597 kilograma !! muzyka jezzowa, płyta DvD o mieście, mapa, 2 gruuube książki (248 stron i 181), długopis i taka piłeczka około 2 razy większa od ping-pongowej wypełniona jakimiś ziarenkami,
20 - to samo miasto co wyżej - czapka, proporzec miasta (dość duże) puzzle, książeczka, druga książeczka z pocztówkami, piłka ta sama co wyżej.
21. NOC Finlandia - Przesyłka została wysłana w wielkiej tubie, a w niej: gruba książka o fińskich sportach zimowych z olimpiady w Turynie; 4 naklejki, 2 duże i 2 małe; podziękowania, 4 odznaki, wielki plakat 100x60cm z olimpiady "Seoul 1988" Very Happy
1. miasto - ulotka, książka, jakieś 3 przewodniki, płyta Dvd,
2. Badminton England - pozdrowienie i odznaka,
3. Maccabi Haifa - odznaka, karta drużyny, Happy New Year, kartka z podziękowaniem,
4. NOC Luksemburgu - odznaka,
5. 2 raz NOC Luksemburgu Smile ,
6. The Football League - 2 odznaki i pozdrowienie,
7. FAI - odznaka i pozdrowienie,
8. Australian Baseball - odznaka, pozdrowienie,
9. miasto - list, mapa,
10. miasto - list, książeczka o kraju z tego miasta 63 strony, mapa, druga książeczka o kraju 47 stron,
11. drużyna piłki ręcznej - koszulka z autografami oryginalnymi, karty zawodników i trenerów chyba, książka, proporczyk w kształcie koszulki, i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam co,
12. miasto - 2 książki o kraju tego miasta, mapa, książeczka o tym mieście,
13. Pittsburgh Steelers - 3 naklejki, karta drużyny,
14. miasto - zestaw naklejek, inna naklejka, magnes, farbki na twarz 3 kolory, niby mapa, ulotka, jakaś ulotka z miejscami, list, książeczkę i gazetkę,
15. Los Angeles Kings - 2 terminarzyki, duży magnes, książeczka, podziękowanie,
16. miasto - otwieracz do soków z zakrętkami i do piwa np., breloczek w kształcie 1 Euro, książka, odznaka, smycz, zakładka do książki, naklejka, 2 serduszka odblaskowe,
17. Cleveland Cavaliers - list, terminarzyk, chyba cos jeszcze,
18. - miasto - mapa, książka i pocztówki, i książeczka,
19. miasto - paczka ma znaczek : 1.597 kilograma !! muzyka jezzowa, płyta DvD o mieście, mapa, 2 gruuube książki (248 stron i 181), długopis i taka piłeczka około 2 razy większa od ping-pongowej wypełniona jakimiś ziarenkami,
20 - to samo miasto co wyżej - czapka, proporzec miasta (dość duże) puzzle, książeczka, druga książeczka z pocztówkami, piłka ta sama co wyżej.
21. NOC Finlandia - Przesyłka została wysłana w wielkiej tubie, a w niej: gruba książka o fińskich sportach zimowych z olimpiady w Turynie; 4 naklejki, 2 duże i 2 małe; podziękowania, 4 odznaki, wielki plakat 100x60cm z olimpiady "Seoul 1988" Very Happy
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Michael900
- Juventino
Dzisiaj list od Young Boys. Plakat z całą drużyną 

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Michael900
- Juventino
Kolejne listy do mnie:
*karta z grafem Anny Rogowskiej
* Europejska Federacja Golfa - pozdrowienia, długopis w futerale i odznaka
*karta z grafem Anny Rogowskiej
* Europejska Federacja Golfa - pozdrowienia, długopis w futerale i odznaka

- Palladino
- Juventino
u mnie dzis
:idea: NOC Luxemburg-odznaka
:idea: Porto-zdjecie skladu, zdjecie zawodnika
:idea: federacja Niemiec-kilka kart z zawodnikami i jedna z cala druzyna
:idea: tajemnicza federacja PN-dwie odznaki (takie same), proporczyk (to moj pierwszy
)
:idea: PZPN-2 odznaki (kazda inna), 2 naklejki (kazda inna)
:idea: R. Matusiak-graf z dedykacja dla mnie
dzisij niezly dzionek
:idea: NOC Luxemburg-odznaka
:idea: Porto-zdjecie skladu, zdjecie zawodnika
:idea: federacja Niemiec-kilka kart z zawodnikami i jedna z cala druzyna
:idea: tajemnicza federacja PN-dwie odznaki (takie same), proporczyk (to moj pierwszy

:idea: PZPN-2 odznaki (kazda inna), 2 naklejki (kazda inna)
:idea: R. Matusiak-graf z dedykacja dla mnie

dzisij niezly dzionek

- Michael900
- Juventino
Ja dzisiaj od Vive Kielce. Duża książka na sezon 06/07 (ok. 100 stron), plakat za całą drużyną (format A4) i mini koszulkę