Liga Mistrzów 2014/15
- Wojtek
- Juventino

Dzwoniłem dzisiaj do Platiniego i mówił mi, że pragnie finału PSG vs Juve, więc ta para od razu odpada, a także te dwie ekipy dostaną jednego z dwóch Porto/Monaco.
Tak więc wygląda na to, że:
Juve vs Porto/Monaco
PSG vs Porto/Monaco
Bayern vs Real/Atletico/Barcelona
Real vs Bayern/Atletico/Barcelona
Atletico vs Bayern/Real/Barcelona
Barcelona vs Real/Bayern/Atletico
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Tu akurat dużo zależy od podejścia do meczu. Jeśli piłkarze podejdą do niego z takim nastawieniem jak ty to rzeczywiście będzie obrona częstochowy i wysoka porażka. Czasem trzeba podnieść głowę do góry i grać na najwyższych obrotach nawet z Barceloną. Pokazują to kluby Primera Division, pokażmy i my zamiast wiecznie się bać. Tym bardziej, że mamy kilku piłkarzy najwyższej klasy.pablo1503 pisze:W przeciwieństwie do większości, ja wolałbym uniknąć Barcelonę niż Bayern. Bayern - wiadomo, topowa drużyna, ale to właśnie Barcelona weszła na najwyższe obroty. Boje się, że Messi wraz z Neymarem kręciliby niemiłosiernie Chielliniego bądź Bonucciego.No i nie chciałbym też oglądac całego meczu, w którym tylko się bronimy.
Chciałbym jednak uniknąć top3 i trafić na Monaco lub Porto, ewentualnie PSG lub Atletico. Osoby piszące, że prędzej czy później i tak będziemy musieli spotkać się z najlepszymi od razu uprzedzam - awans do półfinału da nam zarobić trochę $$$
FORZA JUVE!!!
- gucio_juve
- Juventino
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na bank łatwiejszym od całej reszty. Trzeba się cieszyć z losowania, ale pamiętać że Monaco to nie ogórki.Poprostu pisze:Żebyśmy tylko się nie przeliczyli z tym, że Monaco będzie łatwym rywalem
Ostatnio zmieniony 20 marca 2015, 12:16 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.