Liga Mistrzów 2012/13
- pan Zambrotta
- Juventino
@Il Fenomeno
spoko.
Wylosowanie dokładnie tego samego co wczoraj poprzez wylosowanie kuleczek jest tak samo prawdopodobne, jak to, że Gianni Infantino zarzuci grzywkę na bok. Cuda nie istnieją.
spoko.
Wylosowanie dokładnie tego samego co wczoraj poprzez wylosowanie kuleczek jest tak samo prawdopodobne, jak to, że Gianni Infantino zarzuci grzywkę na bok. Cuda nie istnieją.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Może McManaman był przez ostatnich 10 lat szkolony przez Uefe jak losować dokładnie te kuleczki, które im pasują 8)
Juventus strzeli szybko dwa gole w Glasgow i będzie można przełączyć na jakiś ciekawszy mecz (hope so).
Nie przepadam za Realem i Manchesterem więc oglądanie jak jedno z nich eliminuje drugie będzie dla mnie tak samo przyjemne jak dla De Rossiego oglądanie włoskiej kadry u-16.
Juventus strzeli szybko dwa gole w Glasgow i będzie można przełączyć na jakiś ciekawszy mecz (hope so).
Nie przepadam za Realem i Manchesterem więc oglądanie jak jedno z nich eliminuje drugie będzie dla mnie tak samo przyjemne jak dla De Rossiego oglądanie włoskiej kadry u-16.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
pod kątem Juve mysle ze idealne losowanie, bo nasza powiedzmy szczerze latwa para, a reszta par dosc wyrownana i sporo trudnych potencjalnych rywali sie wykruszy, jedynie moze Schalke - Galtarasay najmniej ciekawa para, ale przynajmniej 1 musiala taka byc
- Łyko
- Qualità Juventino
W cale nie taka podnieta, ja chciałem wylosować Chelsea. Wpadłbyś na jakiś bigos przy okazji meczu tych drużyn.Lypsky pisze:Dziś podnieta i wróżenie pewnego awansu, a po pierwszym meczu "odpadniemy", "mam złe przeczucia", "może być trudno" :lol:
Szczerze mówiąc, bardzo dobre losowanie i dla nas i dla kibicow neutralnych. Bardzo mocne i równe pary. Gadanie, ze wcale nie jest tak fajnie, iż wylosowaliśmy Celtic można uznać za śmieszne. Każda drużyna na tym etapie czymś się wyróżnia i jest mocna bo wyszła z grupy.
Wręcz przeciwnie bym rzekł. Turasy kontra Turasy. Poziom obu ekip zbliżony do siebie. Moze nie są to dwie światowe potęgi ale dwa zespoły ktore solidną grę łatają z głupimi wpadkami. Te spotkania mogą być jednymi z lepszych.rammstein pisze:jedynie moze Schalke - Galtarasay najmniej ciekawa para, ale przynajmniej 1 musiala taka byc
- Monte Cristo
- Juventino
Dokladnie. Dla mnie owiele ciekawsze jest ogladanie dwoch silnych druzyn, dajace z siebie wszystko, niz ogladac Barcelone ktora wygrywa 5-0 z Milanem.Łyko pisze:Wręcz przeciwnie bym rzekł. Turasy kontra Turasy. Poziom obu ekip zbliżony do siebie. Moze nie są to dwie światowe potęgi ale dwa zespoły ktore solidną grę łatają z głupimi wpadkami. Te spotkania mogą być jednymi z lepszych.rammstein pisze:jedynie moze Schalke - Galtarasay najmniej ciekawa para, ale przynajmniej 1 musiala taka byc
- Vimes
- Juventino
Polak zawsze znajdzie powód do narzekania, ale bez przesady. W końcu to 1/8 finału Ligi Mistrzów, więc ogórków tutaj nie znajdziemy. Czy mogliśmy wylosować łatwiejszego rywala niż Celtic na tym etapie? Nie wydaje mi się. Szkoci mogą nam przeciwstawić chęci i wolę walki, bo większe umiejętności są po stronie Juventusu.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
z mojego punktu najmniej ciekawa, ale tylko dlatego, ze to chyba od lat jedno z fajniejszych losowań, (nawet jesli ustawione:D)
jeszcze zauwazylem, ze McManaman w ogole nie mieszał pileczek i od razu sięgał po tą jedną, konkretną, jedynia jak losowal rywala dla Realu, byly 2 pileczki, troche pomieszal
jeszcze zauwazylem, ze McManaman w ogole nie mieszał pileczek i od razu sięgał po tą jedną, konkretną, jedynia jak losowal rywala dla Realu, byly 2 pileczki, troche pomieszal
- @D@$
- Juventino
a widział ktoś próbne losowanie LE (jeśli jest coś takiego)? To wrzucajcie, żeby potem nie było, że wszyscy widzieli a zapomnieli się pchwalić 
Moje typy na LM: Juve, Milan, Galata, MU, Valencia, Arsenal - tak bym mniej więcej chciał. W dwumeczu Malaga-Porto wszystko się może się zdarzyć, równie dobrze Hispzanie mogą zdeklasować jak i Porto dość łatwo wygrać. Borussia-Szachtar - mam mieszane uczucia. Najbardziej mi zależy na Juve a potem na Valencii, choć będą miali ciężko.

Moje typy na LM: Juve, Milan, Galata, MU, Valencia, Arsenal - tak bym mniej więcej chciał. W dwumeczu Malaga-Porto wszystko się może się zdarzyć, równie dobrze Hispzanie mogą zdeklasować jak i Porto dość łatwo wygrać. Borussia-Szachtar - mam mieszane uczucia. Najbardziej mi zależy na Juve a potem na Valencii, choć będą miali ciężko.
- strong return
- Juventino
Dobrze, że chcieli sobie zrobić szlagier, mini - szlagier (Szachtar - BVB) i dwie ciekawe pary. Do tego papierowy tygrys Milan z Barceloną.
Bardzo dobrze, że nas to cheaterstwo ominęło. Może jesteśmy dla nich mało rozpoznawaln wciążi:P Celtic lub Galata, lepiej się nie dało, no bądźmy szczerzy.
Bardzo dobrze, że nas to cheaterstwo ominęło. Może jesteśmy dla nich mało rozpoznawaln wciążi:P Celtic lub Galata, lepiej się nie dało, no bądźmy szczerzy.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 13:13 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dlaczego dziwne? jak sama nazwa wskazuje było to losowanie testowe, czyli testowali czy na pewno takie pary będą wylosowane, udało się więc bez stresu mogło dojść do losowania na żywo 8)Il Fenomeno pisze:Dziwne, że testowe losowanie, wyszło tak samo jak oficjalne.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ivory
- Juventino
Panowie, są już terminy:
http://tnij.org/terminylm
Rywalizujemy o pasmo telewizyjne ze spotkaniem PSG-Valencia.
Real z Manchesterem grają tego samego dnia co polska Borussia. Ale młyn!
http://tnij.org/terminylm
Rywalizujemy o pasmo telewizyjne ze spotkaniem PSG-Valencia.
Real z Manchesterem grają tego samego dnia co polska Borussia. Ale młyn!
- Kogut W.
- Juventino
Nikt ci nie każe oglądać Juventusu, niepotrzebnie się męczysz.Ouh_yeah pisze: Juventus strzeli szybko dwa gole w Glasgow i będzie można przełączyć na jakiś ciekawszy mecz (hope so).

Dla nas dobre losowanie. Jesteśmy faworytem tego dwumeczu, a ewentualnie niepowodzenie byłoby po prostu blamażem. Nie wolno Szkotów lekceważyć (nikogo nie wolno...), ale nie wyobrażam sobie ćwierćfinału bez Juve.
- Monte Cristo
- Juventino
Szkoda ze gramy tak wczesnie rewanz, tak to by Chiellini mial wiecej czasu na wyzdrowienie po kontuzjii. Ale akurat w tym aspekcie jestem troche spokojniejszy niz wczoraj, jako iz nie trafilismy na jakiegos giganta.
PS. Ktory mecz bedziecie ogladac, Real z Manchesterem czy Borussie?
PS. Ktory mecz bedziecie ogladac, Real z Manchesterem czy Borussie?

- Skibil
- Redaktor
Chętnie zobaczę jak Górnik Donieck ciśnie Dortmundczyków...
Co do Celticu - napewno dobrze się bronią, są dobrze zorganizowani a naszym jakoś lepiej się gra z mocnymi drużynami, ale nie mam wątpliwości, że awansujemy dalej. Chciałbym, żeby dalej awansowała Valencia i Malaga. Reszta zupełnie mi zwisa.