Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2013, 20:49

bajbek17 pisze:Nie wiem czy było, ale na stronie nc+ napisane jest, że mecz Juve z Bayernem będzie na nsport. Nie wierzę.
W co nie wierzysz? Uwierzysz, że kanał nSport jest dostępny od dzisiaj dla wszystkich abonentów C+ na okres 3 miesięcy? Przejrzyj 1-2 strony zanim coś napiszesz, bo potem wypisujesz znane wszystkim fakty.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:00

Wdepnąłem dziś z ciekawości po drodze do salonu c+. Niby młody, niby kumaty koleś a powiedział mi, że owe listy są rozsyłane tylko i wyłącznie do abonentów N-ki :lol: Chaos w centrali, chaos w punktach. Jeśli klient się sam nie zainteresuje to się nic nie dowie i wcisną mu praktycznie bez pytania (bo przecież oni powinni dzwonić a nie rozsyłać listy, które połowa ludzi wyrzuca bez czytania do kosza) 100-150 zł miesięcznie na półtora roku.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
pelbel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:15

Jeśli chodzi Ci o listy od operatora dotyczące nowych warunków itp. to tak jest teraz, że N tylko rozsyła. C+ zacznie rozsyłać 2 kwietnia:)

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:16

Wiadomo jak z Serie A na Nsport i ogólnie o Nsport? Czy będzie się opłacać ten kanał tak jak teraz? Bo jeśli dalej miało by tam być Serie A i Liga Mistrzów to jestem w stanie wziąć ten pakiet za 59zł w nc+, ale słyszałem że wszystko co z piłką związane ma przejść na ten pakiet za 119zł.

Forza Juve!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:58

filippo pisze:
mateo369 pisze:
filippo pisze:A tak poza tym, to radze się nie przywiązywać do tych 3 miesięcy, bo do końca kwietnia trzeba się będzie zdecydować albo na migrację albo na rozwiązanie umowy.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd
Nie wprowadzaj ludzi w błąd

http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... pasa.html#
Ja zastanawiam się nad wiarygodnością drugiego newsa, którego treść stoi w sprzeczności z wypowiedzią osoby związanej z nc+.
szczypek pisze:Dlaczego nie olać telewizji, zainwestować w lepsze łącze internetowe i oglądać Juve razem z przyjaciółmi z Rosji w jakości HD? Nie wiem...
Nie przyszło Ci do głowy, że ktoś od tak, po prostu woli rozrywkę dla Andrzejów, zwaną telewizją?
Krystek pisze:Wiadomo jak z Serie A na Nsport i ogólnie o Nsport? Czy będzie się opłacać ten kanał tak jak teraz? Bo jeśli dalej miało by tam być Serie A i Liga Mistrzów to jestem w stanie wziąć ten pakiet za 59zł w nc+, ale słyszałem że wszystko co z piłką związane ma przejść na ten pakiet za 119zł.
czytaj poprzednie posty.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 12:23

Lypsky pisze:Ja zastanawiam się nad wiarygodnością drugiego newsa, którego treść stoi w sprzeczności z wypowiedzią osoby związanej z nc+.
Oficjalne forum nc+: jeden wielki chaos.

jakiś kolo w komentarzach pisze:POLACY WSPIERAJĄ POLAKÓW PRZENOŚCIE SIE DO CYFROWEGO POLSATU
No tak i płaćcie za coś co możecie mieć za free, ewentualnie dołóżcie i będziecie oglądać siatkówkę i ligę rosyjską. Takiej okazji nie można przegapić, zaraz po rozwiązaniu umowy z c+ lecę do salonu polsatu :lol:

Dodatkowo sytuację podgrzewa niepozorne pismo wysyłane zwykłym listem pocztowym, według którego mamy czas do 19.04 na rezygnację z usługi, inaczej oferta zostanie przedłużona na zaproponowanych warunkach na kolejne 18 miesięcy. Abonenci Cyfry+ też niedługo powinni otrzymać propozycje migracji, nie wiadomo jeszcze w jakiej formie.

Mało tego, rezygnację trzeba wysłać listem bo większość punktów handlowych NC+ odmawia jej przyjęcia i do tego trzeba wysłać list tak aby dotarł do NC+ przed 19 kwietnia, liczy się data wpłynięcia rezygnacji do BOK, a nie stempel pocztowy!
klik

Ktoś dostanie list 10 kwietnia, bo poczta da ciała, zastanowi się w jeden dzień bo po co mu więcej czasu, wyśle rezygnację ale poczta dalej da ciała i klientowi przedłużą abonament, bo list nie dojdzie na czas. A co najzabawniejsze nc+ zawrze z nim umowę o abonament bez jego zgody - podpisu na umowie :lol:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 23:33

meda11 pisze: W co nie wierzysz? Uwierzysz, że kanał nSport jest dostępny od dzisiaj dla wszystkich abonentów C+ na okres 3 miesięcy? Przejrzyj 1-2 strony zanim coś napiszesz, bo potem wypisujesz znane wszystkim fakty.
Właśnie zdziwiło mnie to, czy wszystkim jest on włączony? Czy tylko tym którzy posiadają jakiś wyższy pakiet? Poczytam poprzednie posty, może coś było. A czas na migrację do nc+ mamy bodajże do 01.07 albo do końca trwania umowy jeżeli jest ona dłuższa niż 12 miesięcy gdzieś tak wyczytałem.

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:18

Dlaczego wszyscy mówią, że wszystkie ligi oraz LM i LE będą dostępne tylko w pakiecie za 120zł? Przecież w pakiecie SILVER za 79zł są wszystkie C+ i Nsport :think: Czegoś nie wiem?

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:22

W silverze masz 4 canale (zwykly, sport hd, film i film2) tylko "do 2 miesiecy w prezencie*". Na stale sa jedynie family i family2.

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:29

Rzeczywiście -,- W takim razie nie przesiądę się na TV. 120 zl ?! Przecież to jest jakaś kpina. Ale to już wszyscy wiedzą. Chociaż małym pocieszeniem jest to, że dzisiaj mecz z Interem obejrzę na Nsport

Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 14:19

Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom :O

Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem :angry: :bravo:
Dodatkowo za aktywację po 49 zeta każdego multi i umowa na 18 miechów...

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 14:40

Arcadio pisze:Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom :O

Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem :angry: :bravo:
Jakie 199zł + 10zł za multi? Przecież ten pakiet dla migrujących kosztuje 179, a za multiroom'a się nie płaci (jedyny pakiet w którym jest on "za darmo"). Dekodery ponoć nie wymagają kabla - trzeba "tylko" zakupić WiFi na USB do każdego z nich i mieć w domu ofkoz router. :smile:

Mają bajzel w tej firmie, że aż głowa boli. :roll:

Obrazek
Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2013, 10:15

meda11 pisze:
Arcadio pisze:Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom :O

Jakie 199zł + 10zł za multi? Przecież ten pakiet dla migrujących kosztuje 179, a za multiroom'a się nie płaci (jedyny pakiet w którym jest on "za darmo"). Dekodery ponoć nie wymagają kabla - trzeba "tylko" zakupić WiFi na USB do każdego z nich i mieć w domu ofkoz router. :smile:

Mają bajzel w tej firmie, że aż głowa boli. :roll:
Ciekawe rzeczy opowiadasz- zobaczymy jak się do nich odniesie laska z nc+, bo ma dzwonić po Świętach... :C

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 17:57

Witam,

jakie kroki trzeba poczynić, żeby móc odbierać sportowe kanały Al Jazeera w Polsce :?: Bardzo proszę o szczegółowe odpowiedzi (gdzie kupić kartę, jaki dekoder itp.). Myślę, że sporo osób byłoby zainteresowanych wszelkimi informacjami na ten temat, tym bardziej, że kibice piłki nożnej w Polsce stali się ofiarami nc+. Pozdrawiam i liczę na pomoc.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 19:15

Dekoder niezalezny, jakis przerobiony nbox, klon dreamboxa czy ferguson - od dwoch stow w gore. Karty na rok z dwoma kanalami hd taniej niz za szesc stow pewnie nie znajdziesz. Majac taki dekoder mozna tez poszukac czegos na stronach podobnych do tej http://www.bsatserver.info;).

ODPOWIEDZ