Mecze Juve w TV
- meda11
- Juventino
W co nie wierzysz? Uwierzysz, że kanał nSport jest dostępny od dzisiaj dla wszystkich abonentów C+ na okres 3 miesięcy? Przejrzyj 1-2 strony zanim coś napiszesz, bo potem wypisujesz znane wszystkim fakty.bajbek17 pisze:Nie wiem czy było, ale na stronie nc+ napisane jest, że mecz Juve z Bayernem będzie na nsport. Nie wierzę.
- mateo369
- Juventino
Wdepnąłem dziś z ciekawości po drodze do salonu c+. Niby młody, niby kumaty koleś a powiedział mi, że owe listy są rozsyłane tylko i wyłącznie do abonentów N-ki :lol: Chaos w centrali, chaos w punktach. Jeśli klient się sam nie zainteresuje to się nic nie dowie i wcisną mu praktycznie bez pytania (bo przecież oni powinni dzwonić a nie rozsyłać listy, które połowa ludzi wyrzuca bez czytania do kosza) 100-150 zł miesięcznie na półtora roku.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Krystek
- Juventino
Wiadomo jak z Serie A na Nsport i ogólnie o Nsport? Czy będzie się opłacać ten kanał tak jak teraz? Bo jeśli dalej miało by tam być Serie A i Liga Mistrzów to jestem w stanie wziąć ten pakiet za 59zł w nc+, ale słyszałem że wszystko co z piłką związane ma przejść na ten pakiet za 119zł.
Forza Juve!
- Lypsky
- Juventino
Ja zastanawiam się nad wiarygodnością drugiego newsa, którego treść stoi w sprzeczności z wypowiedzią osoby związanej z nc+.filippo pisze:Nie wprowadzaj ludzi w błądmateo369 pisze:Nie wprowadzaj ludzi w błądfilippo pisze:A tak poza tym, to radze się nie przywiązywać do tych 3 miesięcy, bo do końca kwietnia trzeba się będzie zdecydować albo na migrację albo na rozwiązanie umowy.
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... pasa.html#
Nie przyszło Ci do głowy, że ktoś od tak, po prostu woli rozrywkę dla Andrzejów, zwaną telewizją?szczypek pisze:Dlaczego nie olać telewizji, zainwestować w lepsze łącze internetowe i oglądać Juve razem z przyjaciółmi z Rosji w jakości HD? Nie wiem...
czytaj poprzednie posty.Krystek pisze:Wiadomo jak z Serie A na Nsport i ogólnie o Nsport? Czy będzie się opłacać ten kanał tak jak teraz? Bo jeśli dalej miało by tam być Serie A i Liga Mistrzów to jestem w stanie wziąć ten pakiet za 59zł w nc+, ale słyszałem że wszystko co z piłką związane ma przejść na ten pakiet za 119zł.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mateo369
- Juventino
Oficjalne forum nc+: jeden wielki chaos.Lypsky pisze:Ja zastanawiam się nad wiarygodnością drugiego newsa, którego treść stoi w sprzeczności z wypowiedzią osoby związanej z nc+.
No tak i płaćcie za coś co możecie mieć za free, ewentualnie dołóżcie i będziecie oglądać siatkówkę i ligę rosyjską. Takiej okazji nie można przegapić, zaraz po rozwiązaniu umowy z c+ lecę do salonu polsatu :lol:jakiś kolo w komentarzach pisze:POLACY WSPIERAJĄ POLAKÓW PRZENOŚCIE SIE DO CYFROWEGO POLSATU
Dodatkowo sytuację podgrzewa niepozorne pismo wysyłane zwykłym listem pocztowym, według którego mamy czas do 19.04 na rezygnację z usługi, inaczej oferta zostanie przedłużona na zaproponowanych warunkach na kolejne 18 miesięcy. Abonenci Cyfry+ też niedługo powinni otrzymać propozycje migracji, nie wiadomo jeszcze w jakiej formie.
klikMało tego, rezygnację trzeba wysłać listem bo większość punktów handlowych NC+ odmawia jej przyjęcia i do tego trzeba wysłać list tak aby dotarł do NC+ przed 19 kwietnia, liczy się data wpłynięcia rezygnacji do BOK, a nie stempel pocztowy!
Ktoś dostanie list 10 kwietnia, bo poczta da ciała, zastanowi się w jeden dzień bo po co mu więcej czasu, wyśle rezygnację ale poczta dalej da ciała i klientowi przedłużą abonament, bo list nie dojdzie na czas. A co najzabawniejsze nc+ zawrze z nim umowę o abonament bez jego zgody - podpisu na umowie :lol:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Właśnie zdziwiło mnie to, czy wszystkim jest on włączony? Czy tylko tym którzy posiadają jakiś wyższy pakiet? Poczytam poprzednie posty, może coś było. A czas na migrację do nc+ mamy bodajże do 01.07 albo do końca trwania umowy jeżeli jest ona dłuższa niż 12 miesięcy gdzieś tak wyczytałem.meda11 pisze: W co nie wierzysz? Uwierzysz, że kanał nSport jest dostępny od dzisiaj dla wszystkich abonentów C+ na okres 3 miesięcy? Przejrzyj 1-2 strony zanim coś napiszesz, bo potem wypisujesz znane wszystkim fakty.

- Arcadio
- Juventino
Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom 
Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem
Dodatkowo za aktywację po 49 zeta każdego multi i umowa na 18 miechów...

Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- meda11
- Juventino
Jakie 199zł + 10zł za multi? Przecież ten pakiet dla migrujących kosztuje 179, a za multiroom'a się nie płaci (jedyny pakiet w którym jest on "za darmo"). Dekodery ponoć nie wymagają kabla - trzeba "tylko" zakupić WiFi na USB do każdego z nich i mieć w domu ofkoz router.Arcadio pisze:Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom
Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem![]()
![]()
Mają bajzel w tej firmie, że aż głowa boli. :roll:
- Arcadio
- Juventino
Ciekawe rzeczy opowiadasz- zobaczymy jak się do nich odniesie laska z nc+, bo ma dzwonić po Świętach... :Cmeda11 pisze:Jakie 199zł + 10zł za multi? Przecież ten pakiet dla migrujących kosztuje 179, a za multiroom'a się nie płaci (jedyny pakiet w którym jest on "za darmo"). Dekodery ponoć nie wymagają kabla - trzeba "tylko" zakupić WiFi na USB do każdego z nich i mieć w domu ofkoz router.Arcadio pisze:Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką jestem w szoku- zaproponowała mi pakiet za 199 plus 10 za multiroom
Dodam, że mam cyfrę w multi i rodzice maja n-ke... Pomyślałem, że przejdę na nc+ z dwoma dekoderami multi... Ku mojemu zaskoczeniu- abonament w ch większy niż dwa obecne , w multi dekodery musza być ze sobą połączone kablem![]()
![]()
Mają bajzel w tej firmie, że aż głowa boli. :roll:
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Kamil_on
- Juventino
Witam,
jakie kroki trzeba poczynić, żeby móc odbierać sportowe kanały Al Jazeera w Polsce
Bardzo proszę o szczegółowe odpowiedzi (gdzie kupić kartę, jaki dekoder itp.). Myślę, że sporo osób byłoby zainteresowanych wszelkimi informacjami na ten temat, tym bardziej, że kibice piłki nożnej w Polsce stali się ofiarami nc+. Pozdrawiam i liczę na pomoc.
jakie kroki trzeba poczynić, żeby móc odbierać sportowe kanały Al Jazeera w Polsce

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Dekoder niezalezny, jakis przerobiony nbox, klon dreamboxa czy ferguson - od dwoch stow w gore. Karty na rok z dwoma kanalami hd taniej niz za szesc stow pewnie nie znajdziesz. Majac taki dekoder mozna tez poszukac czegos na stronach podobnych do tej http://www.bsatserver.info
.