Liga Mistrzów 2010/11
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Raczej 3, ale ogólnie zgadzam się z Twoim postem. Dziwna sprawa z tymi wychowankami bo teraz już takich dzieciaków wpychają do składu że szok a parę lat temu kiedy objawił się talent Bojana to chłopak nie dostawał zbyt wielu szans i ewidentnie zatrzymał się w rozwoju piłkarskim.Maly pisze:Afellay - 30mln
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
Cóż za jednomyślność... Wszyscy za MU, prawie jakbym fora pomylił
Też się dopiszę: oby MU wygrało z Barcą w finale - pogromu raczej nie zrobią, ale jeśli "nikt" im przeszkadzał nie będzie to jedną bramką mogą wygrać.... 2:1 dla MU i gra muzyka!
Też się dopiszę: oby MU wygrało z Barcą w finale - pogromu raczej nie zrobią, ale jeśli "nikt" im przeszkadzał nie będzie to jedną bramką mogą wygrać.... 2:1 dla MU i gra muzyka!
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niekoniecznie. Nie znoszę oby dwóch drużyn, ale wolę, by wygrała mimo wszystko Barcelona. W ogóle w tym roku w półfinale były 3 drużyny, których nie znoszę + Schalke z Bundesligi. I weź tutaj kibicuj komukolwiek.rammstein pisze:mysle ze liczą na to wszyscy poza kibicami Barcelony;)
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- stahoo
- Juventino

Chociaż nie było dominacji angielskich drużynAntichrist pisze:Niekoniecznie. Nie znoszę oby dwóch drużyn, ale wolę, by wygrała mimo wszystko Barcelona. W ogóle w tym roku w półfinale były 3 drużyny, których nie znoszę + Schalke z Bundesligi. I weź tutaj kibicuj komukolwiek.rammstein pisze:mysle ze liczą na to wszyscy poza kibicami Barcelony;)
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
dodaj od razu "a tej pomogli sędziowie"
kwota była podana z zerami i oko mi się omsknęło...
tak sorry masz racjęOuh_yeah pisze:Raczej 3Maly pisze:Afellay - 30mln
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino

nie, 13Skibil pisze:Tak btw: "ziomek"? Co Ty, 14 lat masz?
Finał LM z Manchesterem:Maly pisze:przestańcie mydlić oczy tymi wychowankami
Valdes, Puyol, Toure Yaya, Pique, Sylvinho, Xavi, Busquets, Iniesta (Pedrito 90), Messi, Eto'o, Henry (Keita 72).
7 na 11 graczy.
Nie, wcale nie opiera sie na wychowankach :lol:
Opiera się na Czyhryńskim, Afellayu i Adriano :lol:
Przestań się osmieszać wrednie.Maly pisze:Iniesta czy Messi to tacy wychowankowie, że zostali kupieni z biednych klubów jak mieli naście lat, w świetle przepisów są więc wychowankami ale nie oszukujmy się, zadziałali tu skauci albo przypadek
- zahor
- Juventino

Wiesz co, idąc tym tropem to można powiedzieć że jakby w 2007 czy 2009 akurat Milan/Barcelona losowały po kolei angielski drużyny po drodze, to też by nie było trzech zespołów z Anglii w półfinale. A tak nawiasem mówiąc, to wcale nie mam pewności czy gdyby Arsenal trafił nie na Barcę, a na Real, to grałby w półfinale.Ouh_yeah pisze:Tylko dlatego, że Chelsea grała z ManUtd prędzej a Arsenal trafił szybko na Barcę ;Pstahoo pisze:Chociaż nie było dominacji angielskich drużyn
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
@pan Zambrotta: to tak jak Raul jest wychowankiem Realu, ty powiesz, że jest a ja powiem, że nie jest i obaj mamy rację
a ośmieszasz się raczej ty twierdząc, że tylko twój punkt widzenia jest słuszny, bo nie jest, jakby był to UEFA/FIFA nie wprowadzałaby przepisu "odsypnego" przy transferach dla klubów, które brały udział w piłkarskim kształceniu zawodników
a ośmieszasz się raczej ty twierdząc, że tylko twój punkt widzenia jest słuszny, bo nie jest, jakby był to UEFA/FIFA nie wprowadzałaby przepisu "odsypnego" przy transferach dla klubów, które brały udział w piłkarskim kształceniu zawodników
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- stahoo
- Juventino

Tylko, że wg kibiców Barcy ich wychowankami są: Messi, Iniesta oraz Pique i Fabregas (plus oczywiście Pedro, Bojan, Valdes, Puyol, Busquets).Maly pisze:@pan Zambrotta: to tak jak Raul jest wychowankiem Realu, ty powiesz, że jest a ja powiem, że nie jest i obaj mamy rację
Dlaczego wybrałem te 2 pary zawodników? Pierwsza z nich to garcze którzy w wieku 12-15 lat trafili do Barcelony i tam rozwinęli skrzydła. Druga para to zawodnicy, którzy w wieku 14-17 lat odeszli z Barcy. Tak jakby hipokryzja xd
PS. tak czy inaczej Barca opiera sie na wychowankach
- zahor
- Juventino

Trochę naciągnąłeś te przedziały, bo Messi trafił do Barcy w wieku 13 lat, Iniesta mając lat 12. Natomiast Pique z Fabregasem odchodzili mając odpowiednio 17 i 16 lat. Mógłbyś napisać równie dobrze, że ci pierwsi trafili do Barcy będąc między 12 a 20 rokiem życia, natomiast tamci drudzy klub opuszczali mając więcej niż 10 a mniej niż 18 lat - wypowiedź też by była prawdziwa, tylko że jeszcze mocniej zmanipulowana.stahoo pisze:Tylko, że wg kibiców Barcy ich wychowankami są: Messi, Iniesta oraz Pique i Fabregas (plus oczywiście Pedro, Bojan, Valdes, Puyol, Busquets).Maly pisze:@pan Zambrotta: to tak jak Raul jest wychowankiem Realu, ty powiesz, że jest a ja powiem, że nie jest i obaj mamy rację
Dlaczego wybrałem te 2 pary zawodników? Pierwsza z nich to garcze którzy w wieku 12-15 lat trafili do Barcelony i tam rozwinęli skrzydła. Druga para to zawodnicy, którzy w wieku 14-17 lat odeszli z Barcy. Tak jakby hipokryzja xd
PS. tak czy inaczej Barca opiera sie na wychowankach
Chyba zgodzisz się ze mną, że czym innym jest trenowanie dziecka między 12,13-16,17 rokiem życia, a czym innym wprowadzanie do składu nastoletniego. Tym pierwszym zajmują się zupełnie inni ludzie, w szkółce piłkarskiej. Stosowane są zupełnie inne metody, wszystko musi iść w parze z rozwojem fizycznym młodego gracza itp. I nikt chyba nie zaprzeczy, że trenerzy szkółki piłkarskiej Barcy wykonali doskonałą pracę i ich udział w piłkarskim dorastaniu wszystkich czterech panów jest ogromny. A to, że akurat tamci dwaj nie trafili na trenerów, którzy by ich potrafili wprowadzać do seniorskiej drużyny to już zupełnie inna para kaloszy.
- DiaVolO
- Juventino

W końcu,chociaż pewnie wrócą te fantastyczne półfinały Chelsea-Liverpool,United-Barcelona itd. do porzygania bo nie wierzę że Serie A się jakoś szybko odbuduje (a szkoda bo Włosi skąpią kasą jak nie wiem) a w La Liga bida...stahoo pisze:Chociaż nie było dominacji angielskich drużynAntichrist pisze:Niekoniecznie. Nie znoszę oby dwóch drużyn, ale wolę, by wygrała mimo wszystko Barcelona. W ogóle w tym roku w półfinale były 3 drużyny, których nie znoszę + Schalke z Bundesligi. I weź tutaj kibicuj komukolwiek.rammstein pisze:mysle ze liczą na to wszyscy poza kibicami Barcelony;)
Finał chyba sobie odpuszczę bo jak mam patrzeć na drużynę z Premiershit grającą z wielką Barką to chyba moje serce/oczy/umysł/ciśnienie może tego nie wytrzymać...
- Wojtek
- Juventino

Ośmiornica wybrała Man Utd!
Szkoda tylko że akurat ta ośmiornica nie jest nieomylna...
Ponoć Nani ma zacząć na ławce :shock:
PS.Glory glory Man United (chociaż raz
)
Ponoć Nani ma zacząć na ławce :shock:
PS.Glory glory Man United (chociaż raz