KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- juventusprzemek
- Juventino
Koniec tygodnia i koszulki nie ma:(
Czyli zimno się robi u mnie i w polówce nie popiszę się na osiedlu.
Czyli zimno się robi u mnie i w polówce nie popiszę się na osiedlu.
- Krystian Zając
- Juventino
fajnie ze już prawie wszyscy maja. U mnie narazie nie widac a miało byc poczatek lipca dzis 23 tak ze prosze zeby wkoncu wysłał te wszystkie koszulki bo to juz naprawde trwa troche za długo
- juventini22
- Juventino
a wszyscy juz dostali? bo ja jeszcze nie mam
- Kurczi
- Juventino
prawie wszyscy mają, to ciekawe, zamówiło ok 400 osób, na forum że już mają napisało ok 30... zdecydowana większość :rotfl: człowieku wrzuć na luz!!! co trwa za długo?? od poniedziałku Faja69 wysyła więc nawet jak wysłał do Ciebie w poniedziałek to mogła jeszcze nie dojść. To że miały być na początku lipca to był czas szacowany i to nie z winy Faji się to przeciągnęło, a jak męczy Cię takie czekanie to następnym razem nie pisz się na taką akcję tylko idź do sklepu i kup sobie polo za 150zł albo więcej. Ja też jeszcze nie dostałem i nie płaczęKrystian Zając pisze:fajnie ze już prawie wszyscy maja. U mnie narazie nie widac a miało byc poczatek lipca dzis 23 tak ze prosze zeby wkoncu wysłał te wszystkie koszulki bo to juz naprawde trwa troche za długo
- Buri
- Juventino
widzę, że ogromny problem sprawia użytkownikom którzy dostali koszulke wstawienie fotki.
http://imageshack.us/
macie adres i sprobójcie z niego skorzystać
http://imageshack.us/
macie adres i sprobójcie z niego skorzystać

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero