TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- God
- Juventino
Omnia suo temporeSysiek pisze:mnie z Beata na pewno nie będzie i w sumie proponowałbym rozpoczęcie zapisów na inter, bo i z tym może być problem niestety..

Zdaje sobie sprawę, że w tym przedświątecznym/świątecznym okresie, ciężko będzie uzbierać tyle ludzi co na np. Chelsea (szczególnie po naszej ostatniej ankiecie w trakcie meczu [pozdro mrocznyyy śpiochu

Baku z Bologna odpada, możliwe, że już wróci na oknoplast, ale da jeszcze znać co i jak. Brutalo zwleka z official info do jutra, ponoć jak nie wyjdzie w 1szym Matri to zostaje i ogląda w domu :rotfl: (Nie no, tak mi się coś jokneło, mam za dobry humor po kolejnej kompromitacji milanu)
Aha i jeszcze jedno, bo planuje jutro (jeśli w ogóle pójdziemy) wpaść nieco szybciej i pooglądać naszą Primke w NextGenSeries, w zasadzie to chciałem na drugą połowę dopiero zawitać, ale jakby ktoś miał za dużo czasu, można i od 19stej usiąść (mecz z ManCity powinien kończyć się równo z początkiem meczu seniorów) ale to już podbijać na priv.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Odpadam. Do zobaczenia na oknoplastach. Wtedy to nawet light bifor reflektuję 

- God
- Juventino
No właśnie pisałem do Ciebie mesejdża, Ja mogę równie dobrze samemu się przejść, ale zawsze z kimś będzie raźniej, szczególnie, że mam dziś baaardzo dobre przeczucie co do wyniku spotkania.
- God
- Juventino
Coś słabo z tym przeczuciem było, więc przed meczem z oknoplastem nie będę się na ten temat wypowiadać... 8)

Mecz 11 kolejki SerieA 12/13: JUVENTUS - Inter
Czas:
03.11.2012 (sobota), godzina 20:45
Rezerwacja zrobiona na loże VIP
(czyt. 10 osób), więc mam nadzieję na choć taką frekwencje. Dopisywać się czym prędzej ludziska bo nie mam nic na koncie i nie będę dzwonił do każdego by się upewnić w dzień meczu...
Zostaje sprawa biforka, wypadałoby co nie? :twisted: Proponuje 19:00 CET tak by zdążyć się odpowiednio rozgrzać i bez stresu dojść do LSC posłuchać naszego hymnu. Miejsce? jak z ostatnimi biforami ---> Plac Artylerzysty
1. God
2. Qbaszny (kumpel God'a)
3. Brutalo
4. mrocznyyy
5. MC
6. Ania MC'iego
7. Kumpel mrocznego
8. evilboy
9.
10.
11.
PS: Pardon za PPP.

Mecz 11 kolejki SerieA 12/13: JUVENTUS - Inter
Czas:
03.11.2012 (sobota), godzina 20:45
Rezerwacja zrobiona na loże VIP

Zostaje sprawa biforka, wypadałoby co nie? :twisted: Proponuje 19:00 CET tak by zdążyć się odpowiednio rozgrzać i bez stresu dojść do LSC posłuchać naszego hymnu. Miejsce? jak z ostatnimi biforami ---> Plac Artylerzysty
1. God
2. Qbaszny (kumpel God'a)
3. Brutalo
4. mrocznyyy
5. MC

6. Ania MC'iego

7. Kumpel mrocznego
8. evilboy
9.
10.
11.
PS: Pardon za PPP.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2012, 12:39 przez God, łącznie zmieniany 6 razy.
- Brutalo
- Juventino
- God
- Juventino
Ja ci dam kamper strajka :naughty:
INTER MERDAA (OGONEM) To na rozgrzewke przed meczem :C
Zmienił się plan odnośnie bifora, spotykamy się jednak u mrocznego, przygarnie nas chłopak byśmy nie marzli na dworze.
Spotkać się najlepiej chyba 19:00 pod kotłem, nie muszę chyba pisać gdzie to leży. 
INTER MERDAA (OGONEM) To na rozgrzewke przed meczem :C
Zmienił się plan odnośnie bifora, spotykamy się jednak u mrocznego, przygarnie nas chłopak byśmy nie marzli na dworze.

- Brutalo
- Juventino
Czy my się pomieścimy na tej Vip Loży ?
NO LUDZIE !!!! MOBILIZACJA !!! EVILBOY !!! SYSIEK !!! INNI ?

- evilboy
- Juventino
No przecież, że będęBrutalo pisze:Czy my się pomieścimy na tej Vip Loży ?![]()

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Ze względu na ograniczone ramy czasowe plan zmienił się kolejny raz. Na ten moment spotykamy się za godzinę przy Polo Markecie na Kraszewskiego. Chyba wszyscy kojarzą, który.God pisze: Zmienił się plan odnośnie bifora, spotykamy się jednak u mrocznego, przygarnie nas chłopak byśmy nie marzli na dworze.Spotkać się najlepiej chyba 19:00 pod kotłem, nie muszę chyba pisać gdzie to leży.
- God
- Juventino
Chyba nie popaczymy :roll: LSC odpada, brak miejsc... Jak ktoś ma jakiś pomysł/propozycje to pisać śmiało, prawie wszystko lepsze niż stream w !@#$% jakości.