JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.
- Wojtom
- Juventino
To będzie coś pięknegoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:O tak. To będzie niesamowity widok. Zapewne pobijemy rekord sprzed 2 lat, też w meczu z Realem.DjJuve pisze: Mam nadzieje ze pelne Delle Alpi pomoze naszym w odniesieniu korzystnego rezultatu.

Myśle, że wynik 1-0 dla nas, to ostatni wynik, jakim może zakonczyc się to spotkanie. Obie druzyny będą walczyc bardzo ostro i wątpie, zeby padł akurat taki wynik. Jako fan Juve, liczę oczywiscie na pozytywny wynik dla naszej druzyny, ale jednak będzie trudno i gdyby sie zdarzyło, ze Real pierwszy strzeli (tfu, przez lewe ramię !!!!!), a my pozniej musielibysmy się męczyc, aby osiągnąc jakis dobry wynik, to wolalbym jednak dogrywkę i w ostatecznosci karne... Choć prawde mówiąc, takiej opcji nie biorę nawet pod uwagę.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tylko oby nie było dorywki, nie wspomnę o karnych :x
Równiez cięsze się z tego, nie dlatego, ze nie lubię Blasiego, ale wolalbym, abysmy konczyli mecz w pełnym składzie, a znając temperament Manuele, mogloby byc cięzkoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Blasi pauzuje za kartki. Nieukrywam, że się z tego powodu cieszę, obu Tacch trafił z formą, 2 lata temu wymiatał z Realem...Iver.pk pisze:Wazna role odegraja przede wszystkim pomocnicy. Mam tu na mysli Emersona i najprawdopodobniej Blasiego ktorzy bede musieli wylaczyc z gry pomoc Realu.

Brak Nedveda. Ciekawi mnie jakie ustawienie zastosuje Capello...
Juz nie mogę sie doczekac tego spotkania. Jednak wczesniej czekają nas rownie duze emocje (jednak nie tak duze jak na meczu naszej druzyny

Ucztę kibica podczas Ligi Mistrzów czas zacząć ! :twisted: Mam nadzieje, ze w środę wieczorem, będziemy mieli wiele powodów do zadowolenia. Forza Juve !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- pan Zambrotta
- Juventino
Jedno jest pewne: w środę zobaczymy piękne widowisko, którego znowu nie zapomnimy na długo. Miejmy nadzieje, że głównym aktorem tego spektaklu będzie Juventus. W dodatku pełne Delle Alpi, marzenie każdego kibica Starej Damy na świecie.
Real jedzie do nas w kiepskim nastroju. Znów Barcelona oddala się w lidze i o mistrzostwie chyba Królewscy mogą zapomnieć. Ostatni wynik Realu to 1:1 z Valencią na wyjeździe, ale osiągnięty w marnym stylu.
My natomiast możemy mówić o ponownym rozkręceniu Juve. Zespół znowu łapie oddech i myślę, że teraz znowu będzie łapał punkty w Serie A i wygrywał w CL.
Sądzę, iż Capello zastosuje taktykę 4-3-3. Trzeba zaatakować Real od pierwszej minuty, bo czekanie na skromne 1-0 do końca spotkania może się źle skończyć. Skład chyba będzie wyglądał następująco: Buffon-Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Emerson, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet, Del Piero.
Jestem dobrej myśli i typuje wynik 3:1. Powtórka z rozrywki ? niech tak będzie.
Real jedzie do nas w kiepskim nastroju. Znów Barcelona oddala się w lidze i o mistrzostwie chyba Królewscy mogą zapomnieć. Ostatni wynik Realu to 1:1 z Valencią na wyjeździe, ale osiągnięty w marnym stylu.
My natomiast możemy mówić o ponownym rozkręceniu Juve. Zespół znowu łapie oddech i myślę, że teraz znowu będzie łapał punkty w Serie A i wygrywał w CL.
Sądzę, iż Capello zastosuje taktykę 4-3-3. Trzeba zaatakować Real od pierwszej minuty, bo czekanie na skromne 1-0 do końca spotkania może się źle skończyć. Skład chyba będzie wyglądał następująco: Buffon-Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Emerson, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet, Del Piero.
Jestem dobrej myśli i typuje wynik 3:1. Powtórka z rozrywki ? niech tak będzie.
- Adi666666
- Juventino
Warto zwrócić uwagę jak już ktoś podkreślał na nieobecność Blasiego. Z jednej strony plus bo w pierwszym meczu nie zaprezentował się najlepiej ale z drugiej strony kto zagra za niego Olivera
Kto oglądał pierwszy mecz na Bernabeu to chyba przyzna mi rację że grał on słabiutko cały czas mu odskakiwała piłka i koledzy z zespołu tudzież Blasi musieli ratować się faulem. Natomiast Tachinardi to jedna wielka niewiadoma. Myślę że jeżeli pomoc bedzie dobrze funkcjonowała to awansujemy.
Pozdrowienia ja juz zaczynam trzymać kciuki

Pozdrowienia ja juz zaczynam trzymać kciuki

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- forza bianco-neri
- Juventino
Kadra Realu na mecz z Juventusem:
Bramkarze: Casillas, Cesar, Diego Lopez
Obrońcy: Raul Bravo, Roberto Carlos, Samuel, Helguera, Pavon, Mejia, Palencia
Pomocnicy: Celades, Gravesen, Borja, Beckham, Figo, Zidane, Guti, Solari
Napastnicy: Raul, Ronaldo, Owen, Portillo
Na stronie Realu mozna przeczytac, iz za najwieksze zagrozenie uwazaja Ibrahimovica, lecz oko trzeba miec na wszystkich... No takze moim zdaniem wlasnie Ibra moze byc "magikiem" w tym meczu i "wyczarowac" nam zwyciestwo ! przychodzi mi jedno do glowy i oby to sie sprawdzilo.. "Sroda dniem pokory Realu" :-D :-D :-D to sie musi ziscic.......
Bramkarze: Casillas, Cesar, Diego Lopez
Obrońcy: Raul Bravo, Roberto Carlos, Samuel, Helguera, Pavon, Mejia, Palencia
Pomocnicy: Celades, Gravesen, Borja, Beckham, Figo, Zidane, Guti, Solari
Napastnicy: Raul, Ronaldo, Owen, Portillo
Na stronie Realu mozna przeczytac, iz za najwieksze zagrozenie uwazaja Ibrahimovica, lecz oko trzeba miec na wszystkich... No takze moim zdaniem wlasnie Ibra moze byc "magikiem" w tym meczu i "wyczarowac" nam zwyciestwo ! przychodzi mi jedno do glowy i oby to sie sprawdzilo.. "Sroda dniem pokory Realu" :-D :-D :-D to sie musi ziscic.......
Juve per Sempre
- Szymek
- Juventino
No to mecz zblża się nieubłaganie. Już jutro juventus na pełnym stadionie Alpejslkim (mam taką nadzieję) zawalczy o wszystko w tej LM. W tym meczu dużo zalezy od obrony, nie możemy dac sobie strzlić bramki, bo w tedy musielibyśmy wygrać 2 golami, czyli np. 3:1 a w przypadku stracenioa dwóch 4:2. Mnie w zupełności odpowiada wynik 1:0 a daj Boże 2:0. Nie wiem czemu się tak cieszycie że Blasi nie zagra. Akurat teraz nie mamy 2 podstawowym pomocników
Kto zagra w środku Oliviera i Tacchi a na skrzydłach Camor i Puma? Przy pełnym Delle Alpi każdy zawodnik Juve ma coś do udowodnienia, przecież tam będzie na ich poczyniania patrzył cały stadion. Mam nadzieję, że kibice pomogą Juve wygrać ten mecz, niech w końcu się wezmą za siebie. Mam nadzieję że będzie to piękny mecz z Happy Endem dal nas.
Liczę na coś takiego:

EDIT: Ja to jestem głupi
Dzięki Mnowomiejsky 

Dla mnie to niech sobie go pilnują :lol: Del Piero jest w formie, oni niech pilują Zlatana a Alex się rozstrzelaforza bianco-neri pisze:Na stronie Realu mozna przeczytac, iz za najwieksze zagrozenie uwazaja Ibrahimovica
Liczę na coś takiego:

EDIT: Ja to jestem głupi

Ostatnio zmieniony 08 marca 2005, 09:27 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Bedzie. Na TVP2 o 20:45 oczywiscie 8) Gdziezes byl, jak o tym wrzalo na forum. :roll:Szymek pisze:P.S. Wiem, że nie w temcie jestem ale mecz będzie na TVP ???:oops:
Co do meczu- dzisiaj ciekawy jestem wyniku Chelsea - Barca, chcialbym awansu Barcy, a o jutrze to nie wspomne, jak to przezywam. Troche mnie zdolowal fakt ze sedziowal bedzie Marcus Merk, bo on za Wlochami nie przepada co najmniej, ale mam nadzieje, ze bedzie obiektywnie sedziowal ten mecz.. :roll:
Coz, woz albo przewoz. Uda nam sie Panowie. Odprawimy tamtych panow w bialych koszulkach do Madrytu z kwitkiem. Wierze w to kurde.
- Lypsky
- Juventino
Boniek: Nie rozumiem zachowania TVP
Zbigniew Boniek w wywiadzie dla „Super Expressu” powiedział, że nie rozumie postępowania TVP, która w środę pokaże mecz Juventus - Real, a nie Bayer – Liverpool.
Telewidzowie w głosowaniu SMS-owym wskazali, że wolą obejrzeć Juventus - Real. 6 tysięcy ludzi zagłosowało na mecz Juventus - Real, a na Bayer - Liverpool tylko 1,7 tysiąca.
- Nie rozumiem zachowania telewizji publicznej. Jak można takie coś poddawać pod głosowanie? Ludzie, którzy rządzą na Woronicza sami powinni podjąć decyzję, a nie spychać ją na telewidzów i jeszcze na SMS-ach zarabiać – powiedział Boniek.
- Jeżeli telewizja opiera się na 6 tysiącach osób, to gratuluję. To co? Ten mecz będzie miał 6-tysięczną oglądalność?! Tu chodzi o co najmniej 1,5 miliona ludzi. Nie każdy w Polsce ma komórkę, poza tym, poważni ludzie są zajęci pracą, a nie wysyłaniem wiadomości. Nie wierzę, że na wsiach i w małych miasteczkach polscy kibice wolą oglądać Juventus z Realem, a nie Krzynówka z Dudkiem. To jakaś paranoja – dodał Boniek.
http://www.onet.pl/ca6
Zibi szaleje i jak widac nie rozumie ze ktos chce obejrzec (wybral) inne spotkanie
Zbigniew Boniek w wywiadzie dla „Super Expressu” powiedział, że nie rozumie postępowania TVP, która w środę pokaże mecz Juventus - Real, a nie Bayer – Liverpool.
Telewidzowie w głosowaniu SMS-owym wskazali, że wolą obejrzeć Juventus - Real. 6 tysięcy ludzi zagłosowało na mecz Juventus - Real, a na Bayer - Liverpool tylko 1,7 tysiąca.
- Nie rozumiem zachowania telewizji publicznej. Jak można takie coś poddawać pod głosowanie? Ludzie, którzy rządzą na Woronicza sami powinni podjąć decyzję, a nie spychać ją na telewidzów i jeszcze na SMS-ach zarabiać – powiedział Boniek.
- Jeżeli telewizja opiera się na 6 tysiącach osób, to gratuluję. To co? Ten mecz będzie miał 6-tysięczną oglądalność?! Tu chodzi o co najmniej 1,5 miliona ludzi. Nie każdy w Polsce ma komórkę, poza tym, poważni ludzie są zajęci pracą, a nie wysyłaniem wiadomości. Nie wierzę, że na wsiach i w małych miasteczkach polscy kibice wolą oglądać Juventus z Realem, a nie Krzynówka z Dudkiem. To jakaś paranoja – dodał Boniek.
http://www.onet.pl/ca6
Zibi szaleje i jak widac nie rozumie ze ktos chce obejrzec (wybral) inne spotkanie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Od kiedy Emerson gra na skrzydle? Chyba lekko sie pomylilesSzymek pisze: Kto zagra w środku Oliviera i Tacchi a na skrzydłach Camor i Puma?

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- mnowo
- Qualità Juventino
Slusznie gadasz, tez sie nad tym zastanawialembo z jednej strony trzeba odrobic straty i nadrobic, a z drugiej nie mozemy pozwolic sobie na strate bramki, zwlaszcza ze w Hiszpanii nie strzelilismy zadnej.tomcatmi6 pisze:Teraz Cap ma twardy orzech do zgryzienia, jak polaczyc strzelenie przynajmniej jednego gola z obrona, bo strata gola wiaze sie z duzymi klopotami

Zobaczymy co pokaze Trezeguet, na pewno chce mu sie grac, zwlaszcza w takim meczu. Real chce uwazac na Ibrahimovica, moga go scisle kryc. W srodku Emerson (na skrzydle rzeczywiscie pewnie nie zagra :roll: ), na prawym skrzydle Camor, a na lewym..? Olivera? Znow Zambrotta? Heh z pewnymi rzeczami trzeba poczekac do jutra, bo spekulowac to mozna, ale nie wiadomo jak to tak naprawde bedzie..
- Szymek
- Juventino
Nie, nie pomyliłem się. Kto inny zagra za skrzydle? Myślę że Emerson sobie poradzi, jest świetnym piłkarzem i z pewnością da sobie radę.tomcatmi6 pisze:Od kiedy Emerson gra na skrzydle? Chyba lekko sie pomylilesSzymek pisze: Kto zagra w środku Oliviera i Tacchi a na skrzydłach Camor i Puma?
Przyszło mi to głowy jeszcze jedno wyjście, Zambro zagra na lewej flance a w jego miejce do obrony wejdzie Pesotto. Oczywiście to jest mój tok myślenia.
Pozdr
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Emerson nie grywa na skrzydle, a mamy dwoch zawodnikow ktorzy maja byc zastepcami Nedveda- czyli Kapo i Olivera, wiec oni moga grac na skrzydle, pamietajmy ze wlasnie lewa strona bedzie teoretycznie latwiej przeprowadzac akcje poniewaz zamiast Michela Salgado bedzie gral Raul Bravo - gracz lewonozny. Jestem cholernie ciekaw jak Capello ustawi zespol i kogo postawi na boisku na boj z Realem. Licze ze spelnia sie slowa DP i naprawde zagraja z maksymalnym zaangazowaniem i uda sie strzelic jedna albo dwie bramki a nie stracic zadnej. A jak bedzie czas pokaze.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- mnowo
- Qualità Juventino
Panowie, sluchajcie tego:
Prezydent Realu Madryt, Florentino Perez wierzy, że w starciu z Juventusem Turyn o awans do ćwierćfinału Ligi Mistrzów kluczową rolę może odegrać postawa Ronaldo.
"To bez dyskusji najlepszy napastnik na świecie. To ważne mieć go w drużynie, kiedy jest w pełni sił, nie tak jak dwa lata temu (Real przegrał wtedy dwumecz z Juventusem w półfinale LM - przyp. red.), kiedy był kontuzjowany i mógł przebywać na boisku kilkanaście minut" - stwierdził włodarz "Królewskich", który zdaje sobie sprawę, że wyeliminowanie "Starej Damy" nie będzie prostym zadaniem.
"Mamy znakomity zespół, piłkarze dobrze wiedzą o co gramy. Juventus to wspaniały zespół i nie będzie łatwo go wyeliminować, bowiem oni są przyzwyczajeni do gier o taką stawkę. Trzeba dać z siebie wszystko co możemy. To wielka szkoda, że już na tym etapie jedna wielka drużyna pożegna się z Ligą Mistrzów. Dla mnie to nie jest normalne" - wyjaśnił Florentino Perez.
from http://pilka.interia.pl/news?inf=600201
Ronaldo najlepszym napastnikiem na swiecie? Byl byc moze, ale nie jest. Poza tym nie wiem czy akurat jego postawa na boisku mialaby tutaj o czyms zadecydowac..
I mysle, ze "wielka druzyna, ktora juz na tym etapie pozegna sie z LM" bedzie...
dokladnie. 8)
Prezydent Realu Madryt, Florentino Perez wierzy, że w starciu z Juventusem Turyn o awans do ćwierćfinału Ligi Mistrzów kluczową rolę może odegrać postawa Ronaldo.
"To bez dyskusji najlepszy napastnik na świecie. To ważne mieć go w drużynie, kiedy jest w pełni sił, nie tak jak dwa lata temu (Real przegrał wtedy dwumecz z Juventusem w półfinale LM - przyp. red.), kiedy był kontuzjowany i mógł przebywać na boisku kilkanaście minut" - stwierdził włodarz "Królewskich", który zdaje sobie sprawę, że wyeliminowanie "Starej Damy" nie będzie prostym zadaniem.
"Mamy znakomity zespół, piłkarze dobrze wiedzą o co gramy. Juventus to wspaniały zespół i nie będzie łatwo go wyeliminować, bowiem oni są przyzwyczajeni do gier o taką stawkę. Trzeba dać z siebie wszystko co możemy. To wielka szkoda, że już na tym etapie jedna wielka drużyna pożegna się z Ligą Mistrzów. Dla mnie to nie jest normalne" - wyjaśnił Florentino Perez.
from http://pilka.interia.pl/news?inf=600201
Ronaldo najlepszym napastnikiem na swiecie? Byl byc moze, ale nie jest. Poza tym nie wiem czy akurat jego postawa na boisku mialaby tutaj o czyms zadecydowac..
I mysle, ze "wielka druzyna, ktora juz na tym etapie pozegna sie z LM" bedzie...

- Raul
- Juventino
Jesli Real bedzie gral tak jak z Valencia to tak. To byl najlepszy mecz R9 od kilku miesiecy widac ze forma zaczela rosnac i wyroznial sie na tle innych ktorzy nic nie grali (no moze Gravesen niezle sobie radzil). Praktycznie on w pojedynke tworzyl sytuacje podbramkowe.mnowomiejsky pisze:Ronaldo najlepszym napastnikiem na swiecie? Byl byc moze, ale nie jest. Poza tym nie wiem czy akurat jego postawa na boisku mialaby tutaj o czyms zadecydowac..
Oby powrot Zidane byl lekiem na gre ofensywna Realu bo w meczu z Valencia bylo tragicznie.