Zdjęcia ze spotkań fanów Juve
- white_wolv
- Juventino

Patrzac na to zdjecie zastanawiam sie czy wszyscy dojrzeli do tego aby pojechac w to miejsce.
- juveluck
- Juventino
Patrzac na caloksztalt zachowan tego pana mialem podobne odczucia, ale coz taki juz jego urok...white_wolv pisze:
Patrzac na to zdjecie zastanawiam sie czy wszyscy dojrzeli do tego aby pojechac w to miejsce.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
wogole ta cala sesja zdjeciowa przy krzyzu budzi we mnie conajmniej mieszane odczucia (poza zdjeciem z flaga ktore wyglada tak jak powinno).. no ale coz, nie bylo mnie tam wiec sie juz nic wiecej nie odzywam.
No nie przesadzaj..Dionizos pisze:Nie znam tego mezczyzny(...)
- Dionizos
- Juventino
Hmm... dosc dziwnie brzmi cos takiego w Twoich ustach, ale mniejsza o to. Nie ulega watpliwosci, ze tym zdjeciem troche sie wyglupilem, ale polecalbym przejzec tez inne.juveluck pisze:Patrzac na caloksztalt zachowan tego pana mialem podobne odczucia, ale coz taki juz jego urok...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bo jak mowilem zeby se porobili zdjecia z Siewierkiem to nikt nie chcial
Wszyscy woleli z krzyzem,to niech mają.
A co do jednego takiego co wstyd z nim gdziekolwiek isc,to coz,tak to jest jak sie wpusci bydlo na salony

Wszyscy woleli z krzyzem,to niech mają.
A co do jednego takiego co wstyd z nim gdziekolwiek isc,to coz,tak to jest jak sie wpusci bydlo na salony

- bblackk
- Juventino
Hola, hola! Jest trzech normalnych (Ja, DjJuve i Konrasko), którzy zrezygnowali z "wyśmienitego" zdjęcia na tle... krzyża. Puściliśmy tylko Dizzy'ego i już nam narobił wstydu :doh:Szalony Szofer pisze:Wszyscy woleli z krzyzem,to niech mają.
Dlczego żadna z osób nie chwali, tego wspaniałego wieńca?

- Juventinha
- Qualità Juventina
hola, hola :pbblackk pisze:Hola, hola! Jest trzech normalnych (Ja, DjJuve i Konrasko), którzy zrezygnowali z "wyśmienitego" zdjęcia na tle... krzyża.Szalony Szofer pisze:Wszyscy woleli z krzyzem,to niech mają.
Ja tez takowego nie mam.
( Ale rozumiem, ze za bagaznik do normalnych sie juz nie zaliczam

- gosciu_Muranista
- Juventino
ohh, jaki wspaniały wieniecbblackk pisze:Dlczego żadna z osób nie chwali, tego wspaniałego wieńca?

Rzeczywiście wstyd, ale po Dizzy'm można było się wszystkiego spodziewać.
- Siewier
- Administrator
bblackk pisze:Hola, hola! Jest trzech normalnych (Ja, DjJuve i Konrasko), którzy zrezygnowali z "wyśmienitego" zdjęcia na tle... krzyża.
Takie bajery to nie nam,wszyscy przeciez doskonale zdajemy sobie sprawe z tego,ze wasze mordki nie nadaja sie do uwieczniania ich na zdjeciach,a podczas proby zrobienia wam fotki z aparatu wydobywal sie smolisty gaz :lol:Juventinha pisze:hola, hola :p
Ja tez takowego nie mam.
Jakiego wstydu ? przeciez zaprezentowal za was wszystko co najlepszego ma do zaoferowania stolec ... tfu , stolica.bblackk pisze:Puściliśmy tylko Dizzy'ego i już nam narobił wstydu :doh:
Wieniec byl taki sobie ... nabral uroku dopiero po wszystkich przezyciach jakie spotkaly go podczas podrozy z Uzdrowiska Śląskiego.bblackk pisze:Dlaczego żadna z osób nie chwali, tego wspaniałego wieńca?
Gdybys zostala tam wsadzona i zamknieta wbrew wlasnej woli ... ale Ty sama sie tam pchalas i krzyczalas demonicznym glosem,ktorego nie powstydzilby sie sam lucyfer "zamknijcie mnie tu ! zamknijcie ! "... no wiec co pozostalo do zrobienia swiergotowi ? zamknal Cie w tym bagazniku. Mialem wrazenie, ze zrobil to z usmiechem na ustachJuventinha pisze:Ale rozumiem, ze za bagaznik do normalnych sie juz nie zaliczam![]()

Tak czy siak,masz racje, nie jestes normalna

Dyzzi ... rozumiem ,ze to takie pieszczotliwe okreslenie dostepne tylko dla jego NAJBLIZSZYCH wspolpracownikow ? :>bblackk pisze:Widać Dyzzi się rozwija pod względem używanego słownictwa. Aż się łezka w oku kręci...Dionizos pisze:pfff.
- Lypsky
- Juventino
pfff.Szalony Szofer pisze: Takie bajery to nie nam,wszyscy przeciez doskonale zdajemy sobie sprawe z tego,ze wasze mordki nie nadaja sie do uwieczniania ich na zdjeciach,a podczas proby zrobienia wam fotki z aparatu wydobywal sie smolisty gaz :lol:
Ogarnij się chłopaku [']Szalony Szofer pisze:Jakiego wstydu ? przeciez zaprezentowal za was wszystko co najlepszego ma do zaoferowania stolec ... tfu , stolica.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Siewier
- Administrator
widze,ze owe 'pfff' to wasze ulubione 'powiedzionko',pozazdroscicwarszawiak pisze:pfff.

Tak przyokaji to pokusilem sie o update fotek z tyskich przedmiesci,kto nie widzial,niech ssie

243 fotki - 173 mb

Częśc Pierwsza
Część Druga
Część Trzecia