HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 14:13

Pelson pisze:No piosenka nawet niezła ale od kąd słucham 50 Centa to wydaje mi się że stać go na coś lepszego. 50 Cent jest niezły 2 w Stanach oczywiście zaraz po 2Pacu :wink: bo jeszcze nei widziałem beznadziejnej piosenki Packa aha i polecam ściągnąć piosenkę : 2Pac - Hail Mary według mnei to najlepsza jego piosenka chociaż wszystkie są the beściarskie to według mnie ta sie wybija!
jedna z najlepszych napewno :D ale all eyez on me jest troche lepsza ( lepszy podkłąd i wogóle)heh
lukask1 pisze: jak mowimy o 2pac'u (momim ulubionym) i 50 cent to polecam piosenke ktora wspolnie nagrali nazywa sie Realest Killers pozdro 4all
zgadzam sie piosenka jest przednia, ale ostatnio na Mistape G-UNIT RADIO 9- G-UNIT City , znajaduje sie piosenka 50 cent &2pac i YOung Buck - loyal to the game - ona jest rónie dobra , wymiata jednym słowem... polecam

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 14:49

A kto słyszał najnowszą płytkę Nas'a ? Jest naprawde dobra no i niezła tez jest najnowsza Xzibita :) Ride or die jest świetne :D Polecam płytki tych dwóch wykonawców :)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 14:58

Gałcio pisze:A kto słyszał najnowszą płytkę Nas'a ? Jest naprawde dobra no i niezła tez jest najnowsza Xzibita :) Ride or die jest świetne :D Polecam płytki tych dwóch wykonawców :)
co do Nasa to moge sie mylic jest to chyba album Lights-Out Productions-Nasir aale nie wiem na 100% :? wiem ze jest tam spoko kawalem z biggie'm i tupac'iem Purple 2004 :D i przy oazji go polecam :P a co do Xzbita to masz racje ze swietny jest kawalek Ride or die klip tez jest fajny 8) :D

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 17:09

nowa płytka Nasa przeciez nazywa sie Streets Disciple 2 płytki i ogólnie fajny klimat.
Lights-Out Productions- ??? skad ten tytuł wytrzasnales??? hehe moze to jakis mixtape anie oficjalna płytka.
PS. A co sądzicie o kwalku Nasa promującym płytke Streets Disciple nagranym ze swoim ojcem

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 17:23

Andrewtbg pisze:nowa płytka Nasa przeciez nazywa sie Streets Disciple 2 płytki i ogólnie fajny klimat.
Lights-Out Productions- ??? skad ten tytuł wytrzasnales??? hehe moze to jakis mixtape anie oficjalna płytka.
PS. A co sądzicie o kwalku Nasa promującym płytke Streets Disciple nagranym ze swoim ojcem

no ten singielek jest wyczepisy ;) Fajny kilmat tej płytki to sie kurde zgodze ale nie ma to jak 2pac :) i jego California Love ;)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 17:27

Gałcio pisze:
Andrewtbg pisze:nowa płytka Nasa przeciez nazywa sie Streets Disciple 2 płytki i ogólnie fajny klimat.

no ten singielek jest wyczepisy ;) Fajny kilmat tej płytki to sie kurde zgodze ale nie ma to jak 2pac :) i jego California Love ;)
No własnie! nie ma to jak California Love! w przetłumaczeniu na polski to fajne teksty tam odchodzą szczególnei w 1 zwrotce jak Dr.Dr rymuje. Co do Nasa to nie podchodzi mi on jest to typowy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale nie lubie go chociażby za to że próbuje podrabiać Tupaca

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 20:00

Zejdę Wam trochę z tematu ;)
A ja ostatnio słucham przede wszystkim nowej płyty Beastie Boys.
Weterani z NY nagrali nawet ciekawą produkcję :)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 20:59

Pawciosss pisze:Zejdę Wam trochę z tematu ;)
moje zdanie na ich temat: Trzech pajaców, którzy spiewaja a raczej wracaja do dawnych produkcji na miano sugarhil, run dmc - kompletnie ich nie czaje. Jedyna piosenka mi tylko wpadła w oko - 3 MC and 1 Dj ( jak dobrze pamietam)

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 09:06

Mam tą płytkę i uważam że jest niezła, Andrewtbg nie mów że pajaców nawet jeśli ich nie lubisz należi im się szacunek za to co zrobili i dokonali a najnowsza płytka trzyma poziom do którego Beastie Boys przyzwyczaili swoich fanów, tych najwierniejszych którzy słuchali ich rapu już w latach 80. Ja nie lubie G-Unit i 50 centa ale nie nazywam go pajacem chociaż lata z całą ekipą przygłupawych osiłków nawet do warzywniaka.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 09:54

Gałcio pisze:

Mam tą płytkę i uważam że jest niezła, Andrewtbg nie mów że pajaców nawet jeśli ich nie lubisz należi im się szacunek za to co zrobili i dokonali a najnowsza płytka trzyma poziom do którego Beastie Boys przyzwyczaili swoich fanów, tych najwierniejszych którzy słuchali ich rapu już w latach 80. Ja nie lubie G-Unit i 50 centa ale nie nazywam go pajacem chociaż lata z całą ekipą przygłupawych osiłków nawet do warzywniaka.
ja również doceniam ich twórczość, ale jak ogaldam ostatni ich teledysk i ostatni ich wystep na MTV Video music awards to mi sie poprostu śmiac chce. Siedze w tym juz długo i nie słucham tych gości. Ja mam podstawy by ich nazywać pajacami - ( - wystarczy popatrzec na ich ruchy). Mnie taka muza jaka oni graja nie kreci. Masz race, że to historia i napewno na stale sie zapisza w hip hopie.
pozdro

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 13:02

o jesteś :D jeżeli chodzi o tych 3 niby MC to można się uśmiać i to nieźle uśmiać według mnie to Amerykańskie Ascetoholixy próbują próbują ale i tak nic im się nie udaje. Mam małe pytanko gdzie można sciągnać jakieś MP3 Afury podobno jest spoko a ja nie mam jak narazie jego żadnych MP3 :oops: na Kazzie nic nie ma byłbym też wdzieczny za stronke z bylejakimi MP3 tylko żeby był HH a nie komercha

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 16:00

Andrewtbg pisze:
Gałcio pisze:

ja również doceniam ich twórczość, ale jak ogaldam ostatni ich teledysk i ostatni ich wystep na MTV Video music awards to mi sie poprostu śmiac chce. Siedze w tym juz długo i nie słucham tych gości. Ja mam podstawy by ich nazywać pajacami - ( - wystarczy popatrzec na ich ruchy). Mnie taka muza jaka oni graja nie kreci. Masz race, że to historia i napewno na stale sie zapisza w hip hopie.
pozdro
Rozumiem ,że każdy ma inny gust w hh ,to jest Twoja opinia ,a ja nie zamierzam nikogo przekonywać ,by ją zmienił jednakże z pajacami troszkę przesadziłeś. Osób ,które zapiszą się na stałe w hh, pajacami trudno nazywać ;) TV praktycznie nie oglądam ,więc klipu nie widziałem.

jeżeli chodzi o tych 3 niby MC to można się uśmiać i to nieźle uśmiać według mnie to Amerykańskie Ascetoholixy próbują próbują ale i tak nic im się nie udaje.
Porównywać Beastie Boys do Ascetoholix , człowieku :roll:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 07:38

Lucid_Dreamer pisze: za eksponowanie nagich, kobiecych ciał, wódki, skrętów i win w teledyskach - niech sobie to robią, ale nie muszą się tym popisywać szczególnie kiedy jest 15 kończą się pokemony i dzieciaki właczają vive a tam widzą liroja i jego babke gołą.
nie jestem za hip-hopem ale zobacz co robi Marlin Menson (nie wiem jak to się pisze 8) ) w swoich teledyskach :wink:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 09:12

pan Zambrotta pisze:
Lucid_Dreamer pisze: za eksponowanie nagich, kobiecych ciał, wódki, skrętów i win w teledyskach - niech sobie to robią, ale nie muszą się tym popisywać szczególnie kiedy jest 15 kończą się pokemony i dzieciaki właczają vive a tam widzą liroja i jego babke gołą.
nie jestem za hip-hopem ale zobacz co robi Marlin Menson (nie wiem jak to się pisze 8) ) w swoich teledyskach :wink:
.

Lucid ma racje, szczególnie przy tym nowym teledysku hemp gru, z którego jak widze za kazdym razem to nie moge sie powstrzymac od śmiechu, ponieważ goście uważają sie za mega gangsterow, pokazują jakie to maja pały duże, jakie koszulki z nadrukiem wielkim hwdp, na rece ile maja zielonej... żenada!!! a na koniec clipu to jest juz zrobili kolejne pośmiewisko... jak sobie staneli pod sciana i zostali prawdopodobnie pierwszy raz w życiu przeszukani, bo w plecaczku szkolnym znalezli agenci woreczki...
A liroy to też nie wiem co on chciał pokazac tym teledyskiem! bo jeśli chciał zeby ludzie kupowali jego płyte po zobaczeniu teledysku p**o to napewno sie głeboko myli.

Co do Mansona on nie przeciez raperem wiec nie bedziemy sie o nowych wątków zakładac, raz wystapil na koncercie eminema przy piosence Way I am

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 12:16

A podoba wam sie moze nowy kawalek Snoop Doga??? nazywa sie Drop It Like Its Hot :P 8) mnie sie on podoba czekam na wasze opinie o nim.... :D (acha i tak przy okazji jak sie podoba kawalek Jay-Z z Linkin Park :wink: )

Obrazek
ODPOWIEDZ