Reggina Calcio 2-1 Juventus Turyn
- Martin
- Juventino
WIdze, że jak już admini nie mogą być obecni na czacie to wiśta wio i hulaj dusza. A tak sie zawsze wszyscy smieja ze na czacie Romy czy Interu to tylko bluzgi lecą. A u nas nie lepiejPelson pisze: Bardzo zdziwiło mnie Zachowanie Chatowiczów ponieważ nadużywanie brzydkich słów i wprowadzanie kibiców w bład.To Co się dzisiaj na Chacie działo bardzo przypomiało mi Chat Romy :oops:

Wprawdzie czat to nie to samo co irc jednak wiedz, ze i tutaj mozna dac bany. Tylko tak jak mowilem adminow nie bylo a moderatorzy chyba byli ale nie spisali sie najlepiejtomcatmi6 pisze: PS wlasnie dlatego zapraszam na irca, tam mozna dac bana i jest spokoj to skutecznie ulatwia kontrole nad tlumem:P ale widze ze kolorowy czat jest bardziej popularny w co nie wnikam.

Capello nie jest niczemu winien. Chyba meczu nie ogladales. Juventus gral tak samo jak w poprzednich spotkaniach. Caly czas dominowal. Ile akcji stworzyla Reggina. Trzy, moze cztery. W tym meczu po prostu zabrakło szczescia. A to ze ktos nie gra oznacza, ze wg Capello jest za słaby. Kazdy ma grac, ale musi chyba prezentowac jakis poziom._Jah pisze: bałem się tego spotkania i moje obawy okazały się uzasadnione. ostatnimi czasy do naszych głów wkradł się duży spokój. pewność, schemat, przyzwyczajenie, radość z osiągniętego celu. zlekceważyliśmy nieco ów cel, licząc, że zostanie on osiągnięty jak najmniejszym nakładem sił. nawet sam capello nie za bardzo używa ostatnio mózgu. w wakacje mydlił oczy wypowiedziami w których zaznaczał, że w nadchodzącym sezonie będzie korzystał z usług wszystkich zawodników. okazało się to nie prawdą. pora więc może powrócić do poprzedniej koncepcji?
Pokora to raczej sie powinna przydac niektorym kibicom, co to po jednej wygranej Juve mysla ze ten sezon bedzie dla nas. Tylko pomyslec co by sie dzialo gdybysmy wygrali z Reggina a wynik Milanu z Roma nie uległ by zmianie. Ile bysmy mieli punktow przewagi?? Siedem?? Wooo niektorzy to juz by sikali w pory i twierdzili, ze jestesmy niepokonani. Dobrze ze ta porazka przyszla teraz..._Jah pisze: pokora jest kluczem i o tym nigdy nie można zapominać. mam nadzieję, że wciąż to pozostanie aktualne. trzeba jednak nieco zmienić podejście a może nawet nie tylko?
Dziwi mnie jeszcze jedno. Zachowanie kibicow ktorzy przy porazce Juve uwazaja ze kazdemu moze sie to zdarzyc, ale nie daj boze zdarzyloby sie to innym czolowym zespolom to juz by byly opinie ze sa ciency, ze bysmy ich bezproblemowo rozjechali
Pilkarze i sam trener zapytani pare tygodni temu czy Juventus ucieka odpowiadali, ze to dopiero poczatek sezonu, ze jeszcze wiele meczow. To samo mowia teraz.
Poczekajmy do meczu z Ajaxem. Jestem pewien ze Capello da odpoczac paru zawodnikom._Jah pisze:czas nawyższy na lekkie kombinacje w składzie. po to, ażeby zapewnić świeżość. nie wyobrażam sobie, aby na mecz z ajaxem miała wyjść pierwsza drużyna. pomimo, że są to rozgrywki lm nie możemy przemęczać kluczowych zawodników.
Posluchaj sam siebie!! Co ty gadasz za farmazony? Ogladales mecz? WIdziales moze skroty?? Czy opierasz sie na tym co pisali na czacie? Juventus nie zlekcewazyl meczu. Grali swoje. Nacierali. Stwarzali okazje. Wykorzystalismy 3. Niestety przy prawidłowo strzelonej bramce Zlatana sedzia dopatrzyl sie faulu. Obroncy przewracali sie za lekkim dotknieciem reki Ibrahimovica jakby byli malymi dziecmi.pieny pisze:Dla mnie Juve kompletnie zlekceważyło rywala mysleli piłkarze zapewne ze mecz wygra sie sam patzrać na cały sezon i tak jest świetnie ale oceniając ten mecz to żenada ... trzeba w kazdym meczu dawać z siebei wszytsko ... wiadomo że mobilizacja jest inna ale iatk tzreba wożyć maksimum sił było troche pecha ze słow Capello dla juve które moglo przynajmniej zremisować moze cosich ta porażka nauczy ...
JEsli chodzi o bramke Kapo to byl spalony a nie reka ktora sygnalizowali obroncy Regginy. Problem polega na tym ze skoro byl spalony to czemu sedzia liniowy od razu tego nie zasygnalizowal. Tak czy inaczej bramka nie uznana. W tym wypadku Paparesta mial racje.
Ale jakim cudem nie zauwazyl reki w polu karnym to ja nie wiem...
Kapo nie dotknal reki pilka. Byla o tym mowa na RaiDue zaraz po meczu. Sytuacja ta byla anallizowana parokrotnie. Olivera dotknal pilke glowa lekka ja podbijajac co widac w powtorkach. Czy mialo to wplyw na akcje czy nie spalony zostal odgwizdany prawidłowo. Problem lezy jednak gdzie indziej. W momencie gdy pilka wpadla do siatki pilkarze Regginy zaczeli protestowac (o zagranie reka). Paparesta podbiegł do liniowego a ten (niewiadomo czemu wczesniej nic nie zasygnalizowal) powiedzial mu ze byl spalony. I to wlasnie za spalony a nie za reke odgwizdali rzut wolny posredni.Dionizos pisze:Pierwsza nieuznana bramka rzeczywiscie nie mogla zostac zaliczona, dziwi mnie jednak jakim cudem sedzie liniowy zauwazyl zagranie reka Kapo, skoro francuz stal do niego plecami a Olivera, nawet jezeli ta pilke dotknal, to nawet o milimetr nie zmienil toru jej lotu. Wiec na akcje nie mialo to wplywu.
Tylko z czego. Zamrbotta w kazdym meczu tego sezonu jest wyrozniajacym sie zawodnikiem Juve.Dionizos pisze:Wsrod naszych graczy wyroznic mozna Zambro (nareszcie powraca. Powoli bo powoli, ale wraca)
Oceniasz to na podstawie jednego meczu?? BO jakos po wynikach nie zauwazylem zeby grali zalosnie. Zalosnie to zagrali z Bayernem. I chyba wtedy wyczerpali limit szczescia... Reggina to wykorzystala.Dionizos pisze:Ta, poki co najlepsza formacja w Juve, grala żalosnie jak w poprzednim sezonie.
A jak mozna bylo nie byc pewnym??? To nie Roma, ktora moze cieniowac a i tak gra z Juve jak rowny z rownym. Reggina to nie ta klasa. Powtorze jedno. Pilkarze podeszli do tego meczu jak do kazdego innego. Nie byli wcale pewni zwyciestwa.Johnny777 pisze:Zgubiła Juve troche zbyt wielka pewność siebie. Zresztą wystarczy spojrzeć na przedmeczowy opis na JuvePoland - My też bylismy w 100% pewni zwycięstwa.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
Co do zarzutów w strone chata.
Byłem tam przez 60-70 minut -bo net mi w koncówce padł.
Niestety nie byłem zalogowany bo pochat znowu coś popsuł.
A za to Ludzie wylatywali - wiec nie przesadzaj.
Miejmy nadzieje ze nie bedzie problemów z chatem i bedzie juz normalnie:)
Byłem tam przez 60-70 minut -bo net mi w koncówce padł.
Niestety nie byłem zalogowany bo pochat znowu coś popsuł.
Ale na chacie było tylko 2-3 modów zalogowabych a ludzi koło 80 wieksząśc na nickach tymczasowych. Dasz takiemu bana jak ma neostarade to i tak zaraz wruci i znowu zacznie klnąć.Pelson pisze: Bardzo zdziwiło mnie Zachowanie Chatowiczów ponieważ nadużywanie brzydkich słów i wprowadzanie kibiców w bład.To Co się dzisiaj na Chacie działo bardzo przypomiało mi Chat Romy :oops:
A za to Ludzie wylatywali - wiec nie przesadzaj.
no jak kos nie czyta tematu z wynikiem i wchodzi i sie głupio pyta to co my mozemy że wszyscy mówią 4:4 3:3 30:40 itd. Nie nasza wina że ktos nie umie czytać.i wprowadzanie kibiców w bład
Ja nie mam nic modom do zazucenia robili co mogli - ale niekturzy nie umieją sie zachować. Bota nie było bo nie mógł sie zalogować.Wprawdzie czat to nie to samo co irc jednak wiedz, ze i tutaj mozna dac bany. Tylko tak jak mowilem adminow nie bylo a moderatorzy chyba byli ale nie spisali sie najlepiejtomcatmi6 pisze: PS wlasnie dlatego zapraszam na irca, tam mozna dac bana i jest spokoj to skutecznie ulatwia kontrole nad tlumem:P ale widze ze kolorowy czat jest bardziej popularny w co nie wnikam.
Miejmy nadzieje ze nie bedzie problemów z chatem i bedzie juz normalnie:)

- Martin
- Juventino
nie wiem czy dwie nieuznane bramki i brak ewidentnego karnego to "brak umiejetnosci i sposobu na rywala".ACMichał pisze:Ty postrzegasz to jako fart Regginy, ja wolę powiedzieć że Juve zabraklo umiejętnośći i sposobu na rywala.
Tutaj tylko wypada mi przeprosic za moderatora. Mam nadzieje ze to sie nie powtorzy.ACMichał pisze:Hmmm....Jeżeli chciałeś być złośliwy to niestety takie teksty mnie nie ruszają, ale rozumiem jesteś rozgoryczony porażka i flustracje wyładowujesz na innych. Widzisz ja wcale nie zamierzałem być złośliwy tylko niektorzy kibice mocno przesadzają jeżeli chodzi o Juve, wypisując czasami takie głupoty, że głowa boli -a pokora i obiektywizm zawsze są towarem deficytowymnie boj sie michal. zawsze pozostaniecie najbardziej aroganckimi i nadetymi kibicami. tego tytulu nigdy nie bedziemy wam w stanie odebrac.
- _Jah
- Juventino
Okej, zbyt pochopnie do tego podszedłem. Sorry. Dalej jednak nie mogę pozbawić się pretensji do sira Capello. To, że na dzień dzisiejszy nie jest niczemu winien, niczego jeszcze nie przesądza. Mam zastrzeżenia do jego koncepcji, albowiem nawet na mecz z Regginą, wystawia optymalny skład. To jest błąd, gdyż jeżeli tak postępuje, to kiedy do groma ma zamiar wprowadzić do gry rezerwowych? trzyma ich na Coppa Italia? śmieszne. Od trenera tej klasy spodziewam się większej dalekowzrocznośći. Nie może jedynie ograniczać się do szacowania szans na chwilę obecną. Proste jest, że nawet najlepiej działająca formacja, nie może dać gwarancji w każdym pojedynku. W tym miejscu pomijam wynik meczu z Regginą. Jest nie istotny, jeżeli gra układa się dobrze. Problem jednak polega na tym, że obniżka formy jest jedynie kwestią czasu i kiedy ona nastąpi, to właśnie on stanie się głównym winowajcą. Nie czyni żadnych starań, by ta drużyna stanowiła siłę wykraczającą poza tych 12-13 piłkarzy, żadnych. To się zemści, jestem o tym przekonany. Takie mecze jak ten z Regginą przyprawiają nas wszystkich jedynie o złość. Niczego z tych meczy wynieść nie możemy, ba, wynieść mogą nasi przeciwnicy. Nie zrzucajmy tego na szczęście, gdyż owemu szczęściu trzeba jeszcze zawsze pomóc. Capello musi odświeżać skład. Jeżeli tego nie zrobi, czeka nas kolejny stracony sezon (Liga Mistrzów).Martin pisze: Capello nie jest niczemu winien. Chyba meczu nie ogladales. Juventus gral tak samo jak w poprzednich spotkaniach. Caly czas dominowal. Ile akcji stworzyla Reggina. Trzy, moze cztery. W tym meczu po prostu zabrakło szczescia. A to ze ktos nie gra oznacza, ze wg Capello jest za słaby. Kazdy ma grac, ale musi chyba prezentowac jakis poziom.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Medi
- Qualità Juventino
Wlasnie caly szkopul w tym ,ze liniowy twierdzil, ze to reka, spalonego w ogole nie zauwazyl, nawet po rozmowie z Paparesta widac bylo, ze mial przylozona reke do ramienia...Martin pisze:
Kapo nie dotknal reki pilka. Byla o tym mowa na RaiDue zaraz po meczu. Sytuacja ta byla anallizowana parokrotnie. Olivera dotknal pilke glowa lekka ja podbijajac co widac w powtorkach. Czy mialo to wplyw na akcje czy nie spalony zostal odgwizdany prawidłowo. Problem lezy jednak gdzie indziej. W momencie gdy pilka wpadla do siatki pilkarze Regginy zaczeli protestowac (o zagranie reka). Paparesta podbiegł do liniowego a ten (niewiadomo czemu wczesniej nic nie zasygnalizowal) powiedzial mu ze byl spalony. I to wlasnie za spalony a nie za reke odgwizdali rzut wolny posredni.
tak czy inaczej Paparesta zostal zawieszony na 2 kolejki.
- Martin
- Juventino
Jakim cudem jeden liniowy zauwaza tak kontrowersyjna sytuacje podczas gdy drugi nie widzi ewidentnej ręki.Medi pisze: Wlasnie caly szkopul w tym ,ze liniowy twierdzil, ze to reka, spalonego w ogole nie zauwazyl, nawet po rozmowie z Paparesta widac bylo, ze mial przylozona reke do ramienia...
tak czy inaczej Paparesta zostal zawieszony na 2 kolejki.
Paparesta powinien dostac kare finansowa a nie zawieszenie na dwie kolejki!
- farmer16
- Juventino
Niesety Juventusovi sie nie udalo ale mieli bardzo duzyco okazi ale ja sie najbardziej wkurzylem na telewizje Canal + ktura miala puscic Juventus-Reggina a puscili jakis glupi mecz Barcelona-Deportivo
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurcze wiem że przegrana nie ma dobrze . . . Ale patrzcie jak się dowiedzieli że są dalej w LM to w czwartek pili w piątek przyjechali do Włoch i w sobota już im kazali grać;). . .
szkoda że przegrali bo słaby przeciwnik był. . .no ale wpadki się zdażają oby nie za dużo takich ale i tak Kocham Juve
szkoda że przegrali bo słaby przeciwnik był. . .no ale wpadki się zdażają oby nie za dużo takich ale i tak Kocham Juve

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....