Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 10:32

Ja najbardziej lubie grac na pozycji ofensywny pomocnik albo napastnik. Jednak na hali często zmieniamy sie na bramce i w moim przypadku nie jest to zbyt dobrze, choc czasami dobrze bronie. Ciągle wydaje mi sie, ze jestem w polu i nie moge złapac piłki rękami i bronie samymi nogami :P taki jestem wczuty w gre :D Są jednak dni, kiedy wychodzi mi to dobrze, ale nie lepiej niz strzelanie goli. To jest moja pasja. Kiedys grałem z takim młodym chłopakiem, bo zwykle gram ze starszymi, a on przyszedł nowy i tak pięknie podawał, dośrodkowywał, ze ja tylko mogłem zaprezenrowac swoje mozliwosci i strzelalem jak chciałem, z kazdej pozycji. Bylismy we dwoch nie do powstrzymania. :) Mimo iż go nie znałem, po meczu podziekowalem mu i pogratulowalem gry.

Na ataku jednak nie stoje cały czas i często wracam pomoc w obronie, cyz tez w pomocy rozrowadzic akcje. Jednym słowem o wiele lepiej czuje sie przy bramce... ale przeciwnika :P

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 10:49

Lubie bramki strzelać więc Napastnik . :-D

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 11:01

oczywiście na brameczce :-D uwielbiam bronić :) lubie to fajne uczucie gdy uchronie drużyne od straty bramki :D jeśli jednak nie stoje na brameczce to gram najczęściej w pomocy lub ataku :) jeśli chodzi o pomoc to najczęściej na lewej (choć jestem prawonożny) lub na środku. Jeśli chodzi o atak to gdy tam gram najczęściejpo prostu mam za zadanie uderzać piłke głową bom, choć nie jestem jakimś gigantem (1,70) to po prostu potrafie dobrze uderzeć z główki 8)

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 11:04

Mam 170cm wzrostu i najlepiej czuje sie na prawej pomocy.Na napastnika sie raczej nienadaje bo jak mam 170cm to głowa raczej duzo niezagram ;].Obronca tez musi byc dosc wysoki zeby mogł ściagac górne piłki bo bramkarzem nielubie byc wiec została mi pomoc :D:D

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 11:26

Ja uwielbiam grac na pozycji ofensywnego pomocnika i dogrywać do napastników. :D Czasami także sam pogram w ataku i trzeba przyznać że jestem całkiem niezły 8)
Co do innych pozycji to bronić raczej nie potrafię, a jesli chodzi o obrone to zbyt czesto tam nie gram ale myslę że bym sobie poradził :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 18:46

Ja bardzo lubie grac jako napadzior, ale w szkolenej drużynie na wszelkiego rodzaju turniejach jestem ustawiany na lewej pomocy, poniewaz jako jedyny umiem grac i lewą i prawą nogą :-D

Obrazek
JUVEJAH90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 18:56

Stanąłem na bramce, nienajgorzej mi to wychdziło, no i tak zostało.Czasem mam ochote pograc sobie w polu ale moją pozycją jest bramka- tam czuje sie najlepiej, i to mi najlepij wychodzi.

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
daras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 18:59

Lewe skrzydlo jest najlepsze:) co prawda jestem prawonozny, ale uwielbiam mijac przeciwnikow przy lewej linii, nieraz mi sie udawalo tym samym zwodem 3 osoby pokolei przejsc:)

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 00:49

Ja lubie grać na lewej obronie chociarz jestem prawonożny, ostatnio nawet lubie na hali stać na bramie, ale nie mam jednak jakiegoś insynktu bramkarskiego i wiadomo wiekszość piłek bronię nogami albo wybijam rękami nie starajac się nawet łapać, nawet stosunkowo łatwych piłek :? Na napadzie znowuż zbyt często wale po słupkach, jakiegoś pecha mam :D więc obrona jest dla mnie najlepsza a szczególnie lubie blokować strzały I'm lovin it :)

osiolek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 00:54

TO MOZE KIEDYS GDZIES ZORGANIZUJEMY TURNIEJ KIBICOW JUVE?? :P

Canna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 02:21

zawsze wolałem asysty niz bramki i to mi lepiej wychodziłoTrenterzy gadali ze jestem zawodnikiem uniwersalnym bo potrafiłem zagrac na wielu pozycjach.W Odrze Wodzisław w juniorach to grałem na pozycjach---napastnik.prawy pomocnik,defensywny pomocnik,lewy obronca a osobiscie z tych pozycji najbardziej odpowiadała mi pozycja prawego pomocnika.Najwiecej biegania to najwiekszy minus a reszta to same plusy tej pozycji.Zawsze imponowali mi prawi pomocnicy tacy jak Marc Overmars,Tijani Babangida,Denis Romendahl,Zenden,Gevou,Di Livio-----ci zawodnicy graja czy grali szalenie efektownie

Skierosiek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 09:41

Mnie ostatnio dobrze się gra na skrzydłach..obu bo obie nogi mam opanowane ;-) keidyś jeszcze grając w makroregionie grałem na lewej obronie, potem na środku obrony, potem jako defensywny pomocnik, a teraz na skrzydłach..tylko środek ataku mi nie pasuje- ja zapierdzielam ale piłek dobrych nie dostaję i wtedy trzeba się wracać po piłkę samemu..

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 21:36

Pomoc to jest to co lubie najbardziej :D Defensywny , środkowy czy tez ofensywny - lubie rozgrywać akcje i mieć kluczową role w tym jak wygląda gra druzyny w której sie znajduje. Wsumie to zadną pozycją nie pogardze - najsłabiej czuje sie na bramce i w roli sędziego :D

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 21:49

Ja najbardziej lubie rozgrywać piłke więc defensywny pomocnik czasami jescze garm jako ofensywny lewy ale żadziej.

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 14:19

stoi przed wami zawodnik wszechstronny 8) hehe szczerze to kocham pilke i granie na kazdej pozycji sprawia mi przyjemnosc :D wszystko zalezy od dnia i aktualnego zapotrzebowania w druzynie... jesli natomiast bym mial wybierac, to chyba jednak bramkarz, bo bronie calkiem niezle 8) 8) , nastepnie wachal bym sie miedzy lewo- lub prawo-skrzydlowym obronca, a napastnikiem. na razie w ankiecie nic nie zaznaczylem...

Juve per Sempre
ODPOWIEDZ