Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Lypsky
- Juventino
Mam spory problem.
Sciagam film Ocean twelve mam 70 sedow i ok. 200 perrow.
Predkosc sciagania jest szalenie mala 1,5 kb a oddawania ok 7 i teraz pytanie co jest?? :? pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja.
Sciagam film Ocean twelve mam 70 sedow i ok. 200 perrow.
Predkosc sciagania jest szalenie mala 1,5 kb a oddawania ok 7 i teraz pytanie co jest?? :? pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Vincitore
- Juventino
www.torrentreactor.net , powinno być a jak nie to poszperaj w Kazie albo w googlachleniup pisze:Wie ktoś skąd można ściągnąć spolszczenie do Total Club Managera 2005??
- KwiAtek
- Juventino
http://www.smsbox.pl/ - po prawej masz darmowa bramke sms.march pisze:sŁUCHAJCIE POSZUKUJE DARMOWEJ BRAMKI SMS.BARDZO DZIEKUJE ZA JAKĄKOLWIEK POMOC.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Lypsky
- Juventino
Mam problem a mianowicie:
Chcialem zagrac w gre Age of Empires 2 the conqurerors przez neta. Jednym z najlepszych sposobow jest zone.com.Po zainstalowaniu gry wszedlem na strone zalogowalem sie wybralem odpowiedni pokoj i tam kliknlem ''join''.
Zaczekalem az bedzie odpowiednia ilosc graczy i wlaczyl sie age of empires.Najpierw wyskoczyl napis ''instalowanie gry sieciowej'' po czym
''koniec limitu czasu na podlaczenie sie do gry'' i teraz pytanie co jest i co nalezy zrobic??Kokosow sie nie spodziewam lecz bycmoze ktos wie
p.s.
jakby ktos chcial zagrac przez neta w age of empires 2 badz Age of Empires 2 the conqurerors walcie na priva lub gg
Chcialem zagrac w gre Age of Empires 2 the conqurerors przez neta. Jednym z najlepszych sposobow jest zone.com.Po zainstalowaniu gry wszedlem na strone zalogowalem sie wybralem odpowiedni pokoj i tam kliknlem ''join''.
Zaczekalem az bedzie odpowiednia ilosc graczy i wlaczyl sie age of empires.Najpierw wyskoczyl napis ''instalowanie gry sieciowej'' po czym
''koniec limitu czasu na podlaczenie sie do gry'' i teraz pytanie co jest i co nalezy zrobic??Kokosow sie nie spodziewam lecz bycmoze ktos wie
p.s.
jakby ktos chcial zagrac przez neta w age of empires 2 badz Age of Empires 2 the conqurerors walcie na priva lub gg

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gosciu_Muranista
- Juventino
z tego co mi wiadomo to jedynie nie mogą dzieci ze szkół podstawowych. A tak to nie ma ograniczeń. Młodzież ze szkół średnich ma wstęp.
- Andryk
- Juventino
wielkie dzieki, czyli gimnazjum może wejsćgosciu pisze:z tego co mi wiadomo to jedynie nie mogą dzieci ze szkół podstawowych. A tak to nie ma ograniczeń. Młodzież ze szkół średnich ma wstęp.

pozdrawiam
- gosciu_Muranista
- Juventino
może lepiej dziewczyn nie bierzcie bo moga wam paść a jeśli pojada to chociaż je uprzedźcie co tam będzie żeby się przygotowały psychicznie.
- M.
- Juventino
Obóz w Auschwitz jest od około 65 lat (60 lat od wyzwolenia plus wojna). Dokładnej daty nie podam, ale sądzę, że jeśli się pomyliłem to o niewiele. Wiesz już, że obóz jest od 65 lat i co dzięki temu Twoja klasa może pojechać na wycieczkę? Bierzecie udział w jakimś konkursie :roll: ?Andrewtbg pisze:ja mam pytanie: Od ilu lat jest oswiecimski obóz " auchiwtz " , poniewaz chcialbym sie dowiedziec czy uda sie mojej klasie wyjazd w tamte strony.
pozdrawiam
A tak na serio to pisz dokładniej o co Ci chodzi
:roll:
- gosciu_Muranista
- Juventino
jemu raczej chodziło że : od jakiego wieku można zwiedzać Auschwitz. A nie od kiedy jest.