Stroje Juve na przyszly sezon
- Lypsky
- Juventino
Mam taka!!!To jest moja pierwsza koszulka Juve!!!Mam ja 8 roku zycia!!!Juz jest dla mnie za mala.Nie wiedzialem ze chodzi ci o ta koszulke mi sie ona tez podobajuveluck pisze:Oczywiscie robila je Kappa. Jak ktos nie wie moze sobie zobaczyc jak wygladalyAlexa Del Piero pisze:O ile się nie myle to te koszulki robiła Kappajuveni pisze: Sezon 97/98 niestety nie pamietam, ktora firma te stroje robila moze ktos wie
http://www.profitt-sporting.co.jp/ESF_T ... 041_01.jpg

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Andryk
- Juventino
prawdopodobnie zrobie to samo i poczekam do tych nowych koszulek ale dla mnie z tego sezonu są super jak i tego przyszłego, więc mogłbym kupić obie, ale co i kiedy kupie to sie okaże w najbliższym czasieBury88 pisze:Miałem zamiar sobie kupic aktualna ale w takim wypadku zaczekam do przyszłego sezonu![]()
Wypaśne te nowe stroje.
![]()

- Juve The Best
- Juventino
No zarombiste są te koszulki

- x_men_1988
- Juventino
Ja też chyba poczekam do przyszłego sezonmu , ale ie tylko dlatego że te nowe koszulki wydają mi się ładniejsze , ale też dlatego że musze jeszce troche podrosnąć , bo w większośc sprzedawane są w rozmiarze XL , a ja mam raczej L ... :evil: 
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Koszulki bomba wypas 3 gwiazdeczki super git nie do opisania tylko zmienić kolor nazwisk i jest odlot w kosmos
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Machnes
- Juventino
Gratuluje zorientowania :? Jeżeli Juve wygra Coppa Italia będzie miała na 10 tychże pucharów... czyli kolejna gwiazdka. Tyle że srebrnakrzyzu pisze:No chocby na glowie staneli to nie bedzie w tym sezonie.... i w nastepnym i w jeszcze nastepnym tez .....Suchy pisze:Beznadziejne :!: :!: Gdzie jest "zebra"![]()
A tak naprwde nie wiadomo czy bedzie ta 3 gwiazda w tym sezonie :?
- Przemo90
- Juventino
Są okropne, to jest niszczenie tradycji! Koszulki juve maja byc w pasy , pasow jest za malo! tyl moze byc ale z przodu powinno byc wiecej pasów, ciekawe jak beda wygladac wyjazdówki? Oby nie łososiowate!!!

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a co do tych lososiowatych (czy rozowych - jak kto woli): ktos wie gdzie taka mozna kupic
(i ew za ile)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Manifestos
- Juventino
szkoda tylko ze nie bedzie tarczy mistrza ...zauwazcie ze dziwnie jakos to przemysleli - bo znaczki na tych nowych koszulkach sa tak ustawione ze traczy mistrza wloch ni ma jak wsadzic...czyzby przeczuwali nadchodzaca katastrofe w tym sezonie?
dlatego wlasnie kupie sobie koszulke z tego sezonu. bo jest lepsza o ten jeden szczególik;)
dlatego wlasnie kupie sobie koszulke z tego sezonu. bo jest lepsza o ten jeden szczególik;)
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Tomek.Broniowski
- Juventino
Suoer te stroje !!! :-D :-D Jak tylko sie pokażą w sklepach to napewno kupuje !!! JUVE za rok nowe koszulki i Puchar Ligi Mistrzów !!!
FORZA JUVE !!! JUVE TO POTĘGA !!!
- Del Łukasz
- Juventino