Serie A - Sezon 2020/21
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nasza gra nie zmienia się od lat i w końcu zorientowali się, że wystarczy nacisnąć nas trochę i mamy problemy z byle kimMyślę, że ten Juventus nie jest już przerażający dla nikogo – powiedział prawy obrońca Benevento w wywiadzie dla SportItalia.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Jeszcze za czasów Maksa było tak (i nic się nie zmieniło), że jak przeciwnik chciał grać przeciwko nam agresywny futbol i nie bał się przy tym wypluć płuc, to potrafił urwać nam punkty albo solidnie postraszyć (tak, że nasi człapali z kupą w gaciach) samym wybieganiem. Niewiele było spotkań, gdzie prezentowaliśmy techniczną (nie mówiąc o fizycznej) dominację, pozwalającą odnosić przekonywujące zwycięstwa.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dokładnie i aż dziwne, że dopiero teraz się zorientowali w czymś co wielu kibiców widział już dawno temu, nawet mało kto próbował grać z nami "normalnie"
nasi jednak chyba myślą, że nadal się nikt nie zorientował ale może ta wypowiedź otworzy im oczy?
nasi jednak chyba myślą, że nadal się nikt nie zorientował ale może ta wypowiedź otworzy im oczy?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Coś w tym jest

ja nie wiem, temu Milanowi cały czas wszystko wychodzi. Dziś szczęśliwy karny po ręce, w dodatku strzał Castijello niemal w środek bramki, a i tak wpadło.
czy oni zaczną w końcu tracić punkty ?
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ten Hakimi taki slabiak... Dobrze, ze my mamy atomowego Frabotte 
ED.
@down: toć ja wiem, że to nie ta sama pozycja (ale bywa podobna, tylko ze w lustrzanym odbiciu). Chodzilo mi bardziej o zblizony wiek pilkarzy, ich umiejetnosci, przydatnosc dla druzyny. Nasz ananasek to slaby pilkarz i nie ma nawet statusu wychowanka, wiec tak nota bene co nam daje jego obecnosc w kadrze? To chyba wie tylko Pirlo i forumowi szpenie, ktorzy stwierdzili, ze jest dobry...

ED.
@down: toć ja wiem, że to nie ta sama pozycja (ale bywa podobna, tylko ze w lustrzanym odbiciu). Chodzilo mi bardziej o zblizony wiek pilkarzy, ich umiejetnosci, przydatnosc dla druzyny. Nasz ananasek to slaby pilkarz i nie ma nawet statusu wychowanka, wiec tak nota bene co nam daje jego obecnosc w kadrze? To chyba wie tylko Pirlo i forumowi szpenie, ktorzy stwierdzili, ze jest dobry...
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2020, 19:10 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 2 razy.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No przecież forumowi spece już dawno prognozowali, że Milan spuchnie

(tak jak Juventus w sezonie 2011/2012, założę się, że na innych forach też były, że ten Juventus w końcu spuchnie...)
- rammstein
- Juventino
jakoś niedawno bodajże Roma miała serię 10 wygranych z rzędu na start rozgrywek, nasi gubili punkty. Wiadomo jak to się skończyło. Scudetto to wynik całego sezonu. Możesz mieć chwilę gorszą, by potem ruszyć z kopyta. Nie można tez odmówić Milanowi tylko dlatego, że jest Milanem, który od X lat nie wygrał ligi. Nasi te 9 lat temu tez pewnie zaczynali jak mówisz z poziomu obecnego Milanu. Ale zostało 28 kolejek, wystarczą gorsze 2 i Milan spada na 3 miejsce w tabeli. Na razie im się wszystko dobrze układa, jak nie Ibra, to trochę sędzia, trochę rywal pomoże itp. Widać, że ostatnio notują słabsze występy. Jedno jest pewne 06 stycznia nie możemy z nimi przegrać, a najlepiej wygrać 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Gdyby piłka nie odbiła się od ręki to Sampa zaczynałaby od bramki, bo to dogranie główką było nietrafione zupełnie. W niczym ta ręka Milanowi w tej akcji nie przeszkodziła, nie było te najmniejszej korzyści dla Sampdorii. Przepisy przepisami, sprawiedliwość sprawiedliwością, oceniam takie karne tak jak i milimetrowe spalone VAR. I jedno i drugie z du.py.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czysto teoretycznie myślę, że można stworzyć algorytmy, które początkowo potrafiłyby rozstrzygnąć 99% sytuacji boiskowych nawet przy maksymalnie skomplikowanych przepisach (pozostałe 1% dopisywałoby się z czasem - jakieś kompletnie nieprzewidywalne sytuacje) ale decyzję musiałoby podejmować SI, więc czeka nas jeszcze długa, długa droga. Sporo się dyskutuje (o tyle jest to właśnie ciekawe) o tym, że SI mogłoby zastąpić w przyszłości sędziów tylko tych z wymiaru sprawiedliwości - mechanizm w teorii powinien być do bólu logiczny, nieuprzedzony w żadnej kwestii (rasa, płeć, wykształcenie) itd.