Serie A - Sezon 2018/19
- CzeczenCZN
- Juventino
N'Koulou 1-0 i SPAL przestaje być ostatnią drużyną która w tych rozgrywkach jeszcze nie straciła bramki.
Po 3 meczach ich bilans jak na razie 2-1.
Po 3 meczach ich bilans jak na razie 2-1.
- apo100
- Juventino
Rennes,United, Torino, Fiorentina, Sassuolo both teams to scores,Napoli both team to scores. 20f do wygrania 640:(
Szykuje się nudny sezon w Serie A. Jeśli się Inter nie ogarnie(jedyny jako taki rywal Juve w tym sezonie), w lutym będzie można się skupić jedynie na CL.
Piątek o ile się nie mylę na tą chwilę liderem klasyfikacji strzelców Serie A. Z przymrużeniem oka patrzyłem na jego wyczyny w preseason, ale piłka szuka go jak swego czasu Inzaghiego:)
Fabio Q kolejny magiczny gol.
Szykuje się nudny sezon w Serie A. Jeśli się Inter nie ogarnie(jedyny jako taki rywal Juve w tym sezonie), w lutym będzie można się skupić jedynie na CL.
Piątek o ile się nie mylę na tą chwilę liderem klasyfikacji strzelców Serie A. Z przymrużeniem oka patrzyłem na jego wyczyny w preseason, ale piłka szuka go jak swego czasu Inzaghiego:)
Fabio Q kolejny magiczny gol.
- FelekJUVE
- Juventino
Tak z innej beczki! FIGC pozwolił na reklamy na rękawkach. Co o tym sądzicie?
https://www.footyheadlines.com/2018/09/ ... nsors.html
- Forza Juve
- Juventino
Dopiero teraz zobaczyłam brameczkę Fabio i... brak mi słów na tego gościa :shock:
Gdyby ktoś nie widział:
Ogólnie niecierpię reklam na koszulkach, bez nich wyglądają piękniej, ale niestety taka jest piłka. Liga pewnie dobrze na tym wyjdzie
Gdyby ktoś nie widział:
FelekJUVE pisze:Tak z innej beczki! FIGC pozwolił na reklamy na rękawkach. Co o tym sądzicie?
Ogólnie niecierpię reklam na koszulkach, bez nich wyglądają piękniej, ale niestety taka jest piłka. Liga pewnie dobrze na tym wyjdzie

- CzeczenCZN
- Juventino
Wiadomo, hajs się przyda zawsze. Tylko żeby piłkarze zaraz nie wyglądali jak żużlowcy.FelekJUVE pisze:Tak z innej beczki! FIGC pozwolił na reklamy na rękawkach. Co o tym sądzicie?

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Fabio zawsze miał dryg do takich perełek, u nas również strzelił kilka pięknych.Forza Juve pisze:Dopiero teraz zobaczyłam brameczkę Fabio i... brak mi słów na tego gościa :shock:
Gdyby ktoś nie widział:
Ale przez większość forum (jakieś 70%) to Matri był uważany za lepszego napastnika, nawet nie biorąc pod uwagę z jaką częstotliwością Quag strzelał w LM, kiedy Matri wrastał w murawę swoimi korzeniami.
Oczywiście przyszłość pięknie zweryfikowała "ekspertów" kiedy Fabio bił się o koronę króla strzelców, a Matri od 2 lat kopie się po czole :-)
Swoją drogą prawie 36 lat na karku, niedługo emerytura, a coś tam jeszcze strzelić potrafi.
"Forumowicz wygrywa dyskusję po sześciu latach! ZOBACZ JAK!" :-) Quags AD 2012 był lepszy od Matriego 2012 dlatego, że Quags AD 2018 jest lepszy od Matriego 2018 - GRUBO. Szacun, że po tylu latach wgl pamiętasz, jakie stanowisko w tej sprawie zajmowałeś. Ciekawe też jak wyglądało argumentowanie za jakością Quagliarelli, gdy w swoim ostatnim sezonie w Juve trochę słabiej mu szła walka o capocannoniere, bo strzelił w lidze całego jednego gola.Tony Montana pisze:Oczywiście przyszłość pięknie zweryfikowała "ekspertów" kiedy Fabio bił się o koronę króla strzelców, a Matri od 2 lat kopie się po czole :-)
Swoją drogą prawie 36 lat na karku, niedługo emerytura, a coś tam jeszcze strzelić potrafi.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Miło, że przemilczałeś konflikt z Conte, nie wziąłeś pod uwagę pozycji na boisku. Zresztą co ja tam wiemalina pisze:"Forumowicz wygrywa dyskusję po sześciu latach! ZOBACZ JAK!" :-) Quags AD 2012 był lepszy od Matriego 2012 dlatego, że Quags AD 2018 jest lepszy od Matriego 2018 - GRUBO. Szacun, że po tylu latach wgl pamiętasz, jakie stanowisko w tej sprawie zajmowałeś. Ciekawe też jak wyglądało argumentowanie za jakością Quagliarelli, gdy w swoim ostatnim sezonie w Juve trochę słabiej mu szła walka o capocannoniere, bo strzelił w lidze całego jednego gola.Tony Montana pisze:Oczywiście przyszłość pięknie zweryfikowała "ekspertów" kiedy Fabio bił się o koronę króla strzelców, a Matri od 2 lat kopie się po czole :-)

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
A ja jakoś nie pamiętam by 70% forumowiczów uważało Matriego za lepszego.
W tamtym czasie chyba każdy zdawał sobie sprawę, że atak jest po prostu przeciętny i czy jeden przeciętniak jest lepszy, czy drugi, to już mało istotne. A już na pewno w schyłkowym okresie Fabio, każdy widział, że Matri jest mizerny.
Co więcej, wg. mnie to wielu narzekało na Conte, że tak marginalizuje Quaga, choć ręki sobie za to uciąć nie dam, anie nie podam procentów.
Teraz mi rzetelnie udowodnij, że większość uważała tak a nie inaczej. Bo na razie to mowa trawa. Każdy może rzucić takimi tekstami z procentem.
W tamtym czasie chyba każdy zdawał sobie sprawę, że atak jest po prostu przeciętny i czy jeden przeciętniak jest lepszy, czy drugi, to już mało istotne. A już na pewno w schyłkowym okresie Fabio, każdy widział, że Matri jest mizerny.
Co więcej, wg. mnie to wielu narzekało na Conte, że tak marginalizuje Quaga, choć ręki sobie za to uciąć nie dam, anie nie podam procentów.
Teraz mi rzetelnie udowodnij, że większość uważała tak a nie inaczej. Bo na razie to mowa trawa. Każdy może rzucić takimi tekstami z procentem.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Ja też kojarzę, że z pamiętnej "fantastic four" Vucinic, Giovinco, Quagliarella i Matri, to ten ostatni miał najmniej zwolenników. Raczej mało kto pisał wtedy "ej, grajmy Vucinic-Matri albo Giovinco-Matri", tylko dominowały tutaj pary Vucinic-Giovinco i Vucinic-Quagliarella.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Chociaż, gdy wypożyczyliśmy potem Matriego znowu na pół roku, to raczej wszyscy byli nastawieni do niego całkiem przyjaźnie, a i ugrał dla nas co miał (mecz z Violą).
Osobiście, w okresie czwórki Szwagier-Gio-Mitra-Quags, też uważałem Mitrę za najgorszego.
Osobiście, w okresie czwórki Szwagier-Gio-Mitra-Quags, też uważałem Mitrę za najgorszego.
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Stanę w obronie Matriego. Teraz przez pryzmat czasu kiedy stał się bardzo słabym zawodnikiem, łatwo go oczerniać, ale tak jak pisze @Mehehehe dobre nastawnie do Matriego podczas krótkiego wypożyczenia nie brało się znikąd. Z resztą w CI prezentował się bardzo ładnie i wygrał nam puchar. Dla mnie cała przygoda Matriego w Juve była lepsza od tej Quaga. Nie mam wątpliwości, że to Fabio jest całościowo lepszym graczem, ale u nas nie przekładało się to na nic co stawiałoby go ponad Matrim. Alessandro dużo więcej pracował na boisku, co dla Conte oczywiście nie było bez znaczenia. Znajdował sobie także więcej przestrzeni pomiędzy obrońcami przeciwnika i był po prostu lepiej dopasowany swoją charakterystyką do absolutnego ulubieńca trenera - Mirasa. Rzadziej też notował spotkania katastrofy, jakich Fabio potrafił dostarczać całą masę. Do dzisiaj żyłka mi pęka kiedy przypomnę sobie jego walenie na bramkę z absolutnie każdej pozycji na boisku. Niech będzie, że ja jestem wśród tych, którzy w tych strasznych czasach naszego ataku, woleli kiedy na boisku pojawiał się Matri aniżeli Quagliarella.
- albertcamus
- Juventino
Empoli - Napoli 2:1
8 meczów, 18 pkt przewagi, potrzebujemy już tylko 6 punktów.
Na ten Milan trzeba wystawić młodzieżówkę :-)
8 meczów, 18 pkt przewagi, potrzebujemy już tylko 6 punktów.
Na ten Milan trzeba wystawić młodzieżówkę :-)