Coppa Italia 17/18 (FINAŁ): JUVENTUS F.C 4-0 A.C Milan
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Druga połowa wynagrodziła nam pierwszą, brawo Panowie
. Milan strasznie się posypał, a to co zrobił Donnaruma przy 2 i 3 bramce, pozostawię bez komentarza
. MAMY TO :koszulka:

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
PozdrawiamJacky pisze:Sprzedaz Benatii nabiera co raz wiekszego sensu

Kwadrat na prawej obronie, to TRA-GED-IA. Fajnie, ze 5mln. nam wpada za win tego pucharu.
- juvemaroko
- Juventino
:hellyes: nic dodacalbertcamus pisze:Do przerwy narzekania na Maxa, a po meczu radość ze zwycięstwa. Klasyka JP.
- CzeczenCZN
- Juventino
Mamy ten Puchar pięknie! Nie spodziewałem się tak wysokiego wyniku. Dybala lepiej w drugiej połowie.
- juvemaroko
- Juventino
Irrytuje z swoim dywanikiem czy z swoja gra? szkoda ze ci sie nie udalo go sprzedac w przerwie... byloby ciekawsze spotkanie.kacek_ pisze:Co się dzieje z Benatią w końcówkach przerw i całych meczów?! Chłop się zachowuje jakby myślał już o tym gdzie i jak rozłożyć dywanik po meczu żeby obrać azymut na Mekkę. Rany, strasznie mnie z tym irytuje.
- Osgiliath
- Juventino
Choć raz się zgodzępumex pisze:Właśnie, Cuadrado. Jeszcze słówko na jego temat. Jakby to napisać, by go nie obrazićBobby X pisze:Wybitny Taktyk wymyslil taktyke: ktokolwiek do Cuadrado i laga w pole karne. Geniusz![]()
![]()
Jego brak boiskowej inteligencji wręcz poraża i powoduje, że pieką oczy. Jak go zestawiam z Costą, to Brazylijczyk wydaje się mieć 100 pomysłów na to, co zrobić z piłką, a Kolumbijczyk żadnego, więc głowa w dół i laga byle w pole karne. Nie trawię tego piłkarza, jak go widzę to mi się kiszki skręcają.

Druga połowa zupełnie inna. Dublet po takim sezonie to i tak bardzo dużo. Grazie.
Donnaruma musi chcieć do Juve, ale nie tak.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ktoś daje za Donnarummę 100 melonów jak to mówi Raiola? I bije rekord Buffona co jest dość niespotykane na tym poziomie przez tyle lat? 
Nie powiem sam byłem wielkim zwolennikiem tego transferu, ale to było w momencie kiedy jeszcze nie mieliśmy zakontraktowanego Szczęsnego i mówiło się, że możemy Donnę zgarnąć za darmo, ponieważ nie przedłuży kontraktu z Milanem (pieniądze są w tym biznesie do pewnogo poziomu wszystkim czy ktoś się zgadza czy nie - wystarczy zobaczyć kiedy po raz ostatni LM zdobył zespół z Europy Środkowo-Wschodniej
).
Talent jest to niewątpliwie, ale dzisiaj Buffon - tak jak narzekałem na niego w tym sezonie, tak zwyczajnie dzisiaj nakrył młodego czapką.
Nie powiem sam byłem wielkim zwolennikiem tego transferu, ale to było w momencie kiedy jeszcze nie mieliśmy zakontraktowanego Szczęsnego i mówiło się, że możemy Donnę zgarnąć za darmo, ponieważ nie przedłuży kontraktu z Milanem (pieniądze są w tym biznesie do pewnogo poziomu wszystkim czy ktoś się zgadza czy nie - wystarczy zobaczyć kiedy po raz ostatni LM zdobył zespół z Europy Środkowo-Wschodniej
Talent jest to niewątpliwie, ale dzisiaj Buffon - tak jak narzekałem na niego w tym sezonie, tak zwyczajnie dzisiaj nakrył młodego czapką.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 23:04 przez Tony Montana, łącznie zmieniany 2 razy.
- Piotr Juvefan
- Juventino
No i tak się stało mój Ty forumowy gawędziarzuForzaItanimulli3vujcm pisze:Ta, ale jak wygra, to będzie pierwszym który to zrobił 4 dublety z rzędu - więc obrońcy Toskańskiego Motywatora będą mieć wodę na młyn.jackop pisze:Typowy Allegri. Bryndza z obu stron.

Fakt faktem,że Gattuso i spółka chyba nie ćwiczyli stałych fragmentów przed finałem :lol:
Dybala w drugiej połowie świetny no i ten hejtowany Benatia z dubletem

Grazie Ragazzi !!! :juve:

- pablo1503
- Juventino
Szanujmy się, dobrze? 3 z 4 bramek padły po niewiarygodnych wielbłądach Rossonerich. Gdyby ktoś pierwszy raz w życiu oglądał piłkę nożną, to pomyślałby, że mecz został sprzedany. Ale spoko, Max na dobrą sprawę odmienił drużynę. :hellyes:mibor pisze:Maks znów strolował ,,ekspertów" z Juvepoland, lament i płacz po 1 połowie standardowy...czekam tylko na komentarze, że gdyby nie Donnaruma to byśmy nie wygrali tego meczu
Najdziwniejsza druga połowa jaką chyba kiedykolwiek widziałem. Milan rozsypał się bardzo niż talia kart pozostawiona na stoliku w wietrzną noc.
Podobało mi się zaangażowanie w drugiej połowie. Szkoda tylko, że potrzeba było jakichś 50 meczów, żeby zobaczyć coś takiego.

Gdyby wpadł ten strzał Dybali.

- albertcamus
- Juventino
Znów chciałbym bardzo pozdrowić siebie oraz... Donnarummę :lol:albertcamus pisze:Do przerwy narzekania na Maxa, a po meczu radość ze zwycięstwa. Klasyka JP.
Max najlepszym trenerem jest i basta. 4x dublet + 2 finały LM.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Piękne zwieńczenie krajowego sezonu, Inter i Milan oklepani.
Do ideału zabrakło piątki na liczniku i piłki w siatce po lobie Dybali.
I pewnie dla niektórych wczesniejszej zmiany Gonzalo zeby można napisać, że to geniusz Allegriego a nie dziurawe ręce Donnarummy.
Do ideału zabrakło piątki na liczniku i piłki w siatce po lobie Dybali.
I pewnie dla niektórych wczesniejszej zmiany Gonzalo zeby można napisać, że to geniusz Allegriego a nie dziurawe ręce Donnarummy.
calma calma
- Sorek21
- Juventino
To co cieszyć się nie można.?Chyba po to, tu jesteśmy.juvemaroko pisze::hellyes: nic dodacalbertcamus pisze:Do przerwy narzekania na Maxa, a po meczu radość ze zwycięstwa. Klasyka JP.
Szkoda,że takie chwile jak teraz ,kiedy można szeroko się uśmiechnąć ,zdarzają się niezbyt często.
Bonucci będzie płakał... całą drogę do bankomatu gdzie pobiera 7.5mln za sezon...