LM 16/17 (1/4): JUVENTUS 3-0 Barcelona
- meda11
- Juventino
Chiellini pierwsze dwie, trzy stykowe sytuacje musi wygrać bez żółtej kartki. Jak to mu się uda to na 100% załączy mu się tryb "nie do przejścia" i nawet z rozwaloną głową czy nosem sprawi, że rywale będą wymiękać po jego stronie. W ostatnich latach to właśnie w LM dawał popisy, bo w Serie A to nie raz i nie dwa babol za babolem. Bardzo na niego liczę.
- Bukol87
- Juventino
Nie ma takiej opcji, żeby Dani grał kosztem Lichtsteinera. Szanujmy się.Cabrini_idol pisze:U nas Cuadrado i Alves tez potrafią przyaktorzyć. Alves będzie miał ta przewagę, że dużo wie na temat aktorstwa Barcelończyków
- Forza
- Juventino
@Bukol
racja.. Lichy na Barce od poczatku .. Tak bym chcial i tak sadze ze Allegri postawi.. Niektorzy mysla , Alves bo zna katalonczykow .. To dziala w dwie strony... Alvesa wpuscic w drugiej polowie na zmeczonego rywala
racja.. Lichy na Barce od poczatku .. Tak bym chcial i tak sadze ze Allegri postawi.. Niektorzy mysla , Alves bo zna katalonczykow .. To dziala w dwie strony... Alvesa wpuscic w drugiej polowie na zmeczonego rywala
- Cabrini_idol
- Juventino
Możecie się zdziwić ale to Alves wybiegnie na Barcę.

- Bukol87
- Juventino
Skąd przekonanie, że tak słaby w defensywie zawodnik wybiegnie przeciwko dysponującej bardzo dobrym atakiem Barcelonie?Cabrini_idol pisze:Możecie się zdziwić ale to Alves wybiegnie na Barcę.
Co jest w ogóle za argument "bo zna Katalończyków"?
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie,, bo zna Barcę'', ale po prostu jest pierwszym wyborem teraz Allegriegona prawą stronę obrony. Też wolę Szwajcara ale to nie ja ustalam wyjściową 11.
Dlatego dzisiaj zobaczysz Szwajcara z Chievo a we wtorek Alvesa.
ps gdzie napisałem, że ,,bo zna Katalończyków'' jest argumentem, że ma wybiec z nimi ? Napisałem to odnośnie aktorstwa u nich, że Alves dobrze ich zna pod tym względem.
Dlatego dzisiaj zobaczysz Szwajcara z Chievo a we wtorek Alvesa.
ps gdzie napisałem, że ,,bo zna Katalończyków'' jest argumentem, że ma wybiec z nimi ? Napisałem to odnośnie aktorstwa u nich, że Alves dobrze ich zna pod tym względem.

- Forza
- Juventino
cabrini ty widze jestes asystentem Allegriego ,ze wioesz kto zagra z tym i z tym rywalem hehe
ja przypuszczam , ze Lichy wyjdzie na Barce w Turynie od pierwszego gwizdka... Z kolei nie wyklucze ze na Camp Nou od poczatku zobaczymy Alvesa(zalezne od wyniku pierwszego starcia , jesli bedziemy musieli gonic wynik to Brazylijczyk powinien wyjsc)
ja przypuszczam , ze Lichy wyjdzie na Barce w Turynie od pierwszego gwizdka... Z kolei nie wyklucze ze na Camp Nou od poczatku zobaczymy Alvesa(zalezne od wyniku pierwszego starcia , jesli bedziemy musieli gonic wynik to Brazylijczyk powinien wyjsc)
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie, po prostu przewertowałem wszystkie media z dzisiaj i to Szwajcar ma dzisiaj wybiec z Chievo, co logicznie myśląc zwiększa szanse, że we wtorek zobaczymy Alvesa z Barca. I tak właśnie myślę, że będzie bo to Alves dzisiaj jest podstawowym prawym obrońcą a Lichy jego zmiennikiem, niestety.

- szymken
- Juventino
Co oglądam Barcę to Neymar miota jak szalony( jaki by nie był, jako gracz jest świetny). IMO z tego co widziałem najlepszy ich gracz aktualnie i Alvesem na niego ? Nie wiem Max się na tym zna, ale mnie to troszku przeraża 

- pumex
- Juventino
Allegri po wylosowaniu Barcelony: "Dani Alves? Być może dam mu zagrać we wszystkich innych meczach, ale nie w tych z Barcą" --> http://www.juvepoland.com/news.php?id=35445

- Cabrini_idol
- Juventino
Akurat Ty jako redaktor powinieneś wiedzieć, że wiele wypowiedzi na gorąco Allegriego są czystą kurtuazjąpumex pisze:Allegri po wylosowaniu Barcelony: "Dani Alves? Być może dam mu zagrać we wszystkich innych meczach, ale nie w tych z Barcą" --> http://www.juvepoland.com/news.php?id=35445

Fakty są takie, że dzisiaj wybiega Lichy, co zmniejsza szansę na jego wystep we wtorek.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jeśli we wtorek wybiegnie Lichtsteiner, to już wiem że jesteśmy jedną zmianę w plecy. O ile będzie co zbierać ze Szwajcara.
Jeżeli zagramy w połowie tak ofensywnie, jak dziś Atletico przeciwko Realowi to już będzie sukces
Jeżeli zagramy w połowie tak ofensywnie, jak dziś Atletico przeciwko Realowi to już będzie sukces

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!