LM 16/17 (gr. H) [5]: Sevilla 1-3 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
Buffon; Dani Alves, Rugani, Bonucci, Evra; Khedira, Marchisio, Pjanic; Cuadrado, Mandzukic, Alex Sandro
Rezerwa: Neto, Chiellini, Asamoah, Sturaro, Lemina, Hernanes, Kean

- juvemaroko
- Juventino
Jesli Chorwat wypadnie z gry to dokonczymy spotkanie bez napastnika bo watpie ze Allegri wpusci Keana.
Ogolnie to przez kontuzji to nie mamy wiele mozliwosc dokonywac znaczacych zmian w skladu.
Ogolnie to przez kontuzji to nie mamy wiele mozliwosc dokonywac znaczacych zmian w skladu.
- Wojtek
- Juventino
Paradoksalnie brak Igły w tym meczu może nam wyjść na dobre, bo nie będzie tego 3-5-2, a za to zobaczymy 4-3-3 ze świetnymi skrzydłowymi, jestem bardzo ciekawe jak to wyjdzie. Jedynie czego się obawiam to Ruganiego na obronie, bo chłopak jeszcze ma mało doświadczenia na takie mecze.
- koki90
- Juventino
Skoro oficjalnie na lewej flance jest Alex Sandro to gramy o pełną pulę. Bardzo mi się to podoba. Z takimi skrzydłami nie wierzę, że Mandzukic czegoś nie ukłuje.
Emocje ogromnie mi się udzielają. I chyba nie tylko mi. Mecz się jeszcze nie rozpoczął a ten temat już ma praktycznie tyle postów co ostatni temat meczowy z Pescarą.
Wierzę w 3 pkt. :juve:
Emocje ogromnie mi się udzielają. I chyba nie tylko mi. Mecz się jeszcze nie rozpoczął a ten temat już ma praktycznie tyle postów co ostatni temat meczowy z Pescarą.
Wierzę w 3 pkt. :juve:
- Arbuzini
- Juventino
Teoretycznie dzisiaj Mandzukic nie powinien narzekać na brak piłek. W sumie pod siebie ma dzisiaj chyba najlepszych partnerów podczas całego swojego pobytu w Juve. Dobrze, że jest w niezłej formie i oby pokazał to też w tym meczu. Możemy spodziewać się gradu dośrodkowań (Sandro, Alves, Cuadrado) więc dla Chorwata będzie to poważny sprawdzian i duża odpowiedzialność.
Formacja pomocy w najsilniejszym możliwym zestawieniu. Widać, że poza środkiem pola mamy naprawdę mocną i szeroką kadrę, bo przy tylu kontuzjach wystawić taki skład to naprawdę o czymś świadczy.
Formacja pomocy w najsilniejszym możliwym zestawieniu. Widać, że poza środkiem pola mamy naprawdę mocną i szeroką kadrę, bo przy tylu kontuzjach wystawić taki skład to naprawdę o czymś świadczy.
- Gandalf8
- Juventino
gucio_juve pisze:Buffon; Dani Alves, Rugani, Bonucci, Evra; Khedira, Marchisio, Pjanic; Cuadrado, Mandzukic, Alex Sandro
Wreszcie 4-3-3 a nie do znudzenia 3-5-2. Pewne było, że Max nie wystawi Kean'a, więc mając tylko Mandzukicia dodanie mu po bokach dwóch ofensywnych i kreatywnych skrzydłowych może się sprawdzić.
Zaś co do ławki to bieda straszna: bramkarz, obrońca po kontuzji a przed nią w słabej formie, niby 4 pomocników, ale Asamoah nic nie wniesie, Hernanes to ryzyko a Sturaro i Lemina to tylko przecinaki na obronę wyniku i na koniec 16-letni napastnik.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- kuba2424
- Juventino
Zupełnie nie wiem czego się spodziewać po tym składzie. Mam jednak cholerną nadzieję, że te 4-3-3 da nam jakąś radość w postaci milszej dla oka gry oraz 3 pkt, bo mimo tych waszych (co niektórych) dość czarnych i ponurych scenariuszy, jestem spokojny o te 3 pkt.
- pablo1503
- Juventino
Bardziej 4-1-4-1 niz 4-3-3. Przy tej drugiej formacji skrzydłowi charakteryzują się wysoką, ofensywną grą. Wątpię, że dziś coś takiego ujrzymy. Niemniej cieszy takie rozwiązanie. I co, Max nie ma jaj? Sporo padło takich słów w ostatnim czasie. Wierzę w chłopaków. :juve:

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jechali z nami jak z gównem. Bramka kuriozum. Mogli jeszcze bardziej zasłaniać piłkę Buffonowi, jednocześnie przepuszczając tego farfocla. Nie istnieliśmy na boisku. Taktycznie, technicznie i fizycznie Sevilla stała ze 2-3 poziomy wyżej. Dziękuję sędziemu, że być może uratował nam dupska tą czerwoną kartką i karnym (czułem, że Klapenburg coś podyktuje).
Para Marchisio-Pjanić!!!!!!!!! to jest po prostu śmiech przez łzy. Kreatorzy gry typu: DNO i metr mułu.
Gdzie jest lewe skrzydło? Kto podmienił Sandro?
Drewnukić :rotfl:
W skali 1/10 drużynowo zasługujemy na 0.
Wstyd. Hańba. Kompromitacja. Nawet jeśli zremisujemy/wygramy. Szczerze żal mi Sevilli, która grając w komplecie ograłaby nas na lajcie (może jeszcze im się uda).
Para Marchisio-Pjanić!!!!!!!!! to jest po prostu śmiech przez łzy. Kreatorzy gry typu: DNO i metr mułu.
Gdzie jest lewe skrzydło? Kto podmienił Sandro?
Drewnukić :rotfl:
W skali 1/10 drużynowo zasługujemy na 0.
Wstyd. Hańba. Kompromitacja. Nawet jeśli zremisujemy/wygramy. Szczerze żal mi Sevilli, która grając w komplecie ograłaby nas na lajcie (może jeszcze im się uda).

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!