Coppa Italia 15/16 (1/2): Inter 3-0 k:3-5 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Bardzo dobrze. Taka wstrętna postawa jakiekolwiek drużyny, niezależnie czy Juventusu czy Sparty Praga, musi zostać skarcona dla dobra futbolu.
Wiem, że po pojedynczych meczach nie powinno się wyciągać wniosków, ale niech dzisiejszy wieczór będzie dla niektórych okazją do zweryfikowania swoich opinii o jakże "szerokiej i jakościowej ławce", o "Moracie jako zawodniku z potencjałem na idealną 9-tkę", o "Cuadrado jako świetnym dryblerze potrafiącym zrobić różnicę" etc. Te wszystkie mity padają dziś jak muchy.
Wiem, że po pojedynczych meczach nie powinno się wyciągać wniosków, ale niech dzisiejszy wieczór będzie dla niektórych okazją do zweryfikowania swoich opinii o jakże "szerokiej i jakościowej ławce", o "Moracie jako zawodniku z potencjałem na idealną 9-tkę", o "Cuadrado jako świetnym dryblerze potrafiącym zrobić różnicę" etc. Te wszystkie mity padają dziś jak muchy.

- johnnybgoode
- Juventino
Zgadzam się, jest mega kupa - Rugani chyba powinien kiblować jeszcze rok w Empoli. Ale to co zrobił sędzia w przedostatniej akcji meczu z Cuadrado... :lol: To już przestało być nawet śmieszne.
- wojczech7
- Juventino
Heheszki z Interu. Nasz 2gi garnitur mocniejszy, niż 1szy Mediolańczyków. To będzie śmieszny mecz. Juan Jesus stracił rozum.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pablo1503
- Juventino
Do 2:0 jakoś mi to latało, ale 3:0 to już nie przelewki. Nadal jestem spokojny. Byle nie doszło do karnych.
PS. Rugani jest tak rzadki, jak Ogbonna i tak naelektryzowany, jak Caceres. Różnica jest taka, że jak Urus miał dobry dzień, to kasował aż miło.
PS. Rugani jest tak rzadki, jak Ogbonna i tak naelektryzowany, jak Caceres. Różnica jest taka, że jak Urus miał dobry dzień, to kasował aż miło.

- Kruczenzo
- Juventino
To jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jakies nieporozumienie
Rada tez dla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tych wszystkich alessandrow mrozzich i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> innych smieszkow - nastepnym razem jak zaczniecie pisac swoje gowno teorie to sie zastanowcie czasem
Powrot Lichsteinera przy drugiej bramce :rotfl: :rotfl: :rotfl: nawet Poulsen tak wolno nie biegal...
Rada tez dla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tych wszystkich alessandrow mrozzich i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> innych smieszkow - nastepnym razem jak zaczniecie pisac swoje gowno teorie to sie zastanowcie czasem
Powrot Lichsteinera przy drugiej bramce :rotfl: :rotfl: :rotfl: nawet Poulsen tak wolno nie biegal...
- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Tylu rezerwowych w wyjściowym to jednak chyba trochę za dużo.
Broniłem wcześniej Ruganiego jak oskarżano go o "kupę w gaciach", dzisiaj odwala niezłą kaszane...
Zaza miał okazję, zabrakło trochę szczęścia, nie można mu odmówić że walczy.
Morata jest na boisku?
Darcie mordy Allegriego po Leminie zanim jeszcze wszedł na boisko
W sumie nie dziwie mu się przy takim wyniku...
Broniłem wcześniej Ruganiego jak oskarżano go o "kupę w gaciach", dzisiaj odwala niezłą kaszane...
Zaza miał okazję, zabrakło trochę szczęścia, nie można mu odmówić że walczy.
Morata jest na boisku?
Darcie mordy Allegriego po Leminie zanim jeszcze wszedł na boisko

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ktos by sie tego spodziewal. Nie gramy kompletnie nic, pilkarze byli zbyt pewni siebie, brakowalo im pokory. Nie wiem z czego mielibysmy wygrac, skoro celnego strzalu nie mielismy. Frajerstwo.
Rugani to dno. Beznadziejny jest dzisiaj ten chlopak.
Jesus mial prawo wierzyc, ale smieszne bylo to, ze jego zdaniem stworzylismy w 2 ostatnich meczach malo sytuacji.
Rugani to dno. Beznadziejny jest dzisiaj ten chlopak.
Jesus mial prawo wierzyc, ale smieszne bylo to, ze jego zdaniem stworzylismy w 2 ostatnich meczach malo sytuacji.
- notquitemytempo
- Juventino
O jak kusi, żeby napisać coś brzydkiego i też się wykartkować na finał :roll:
- Makiavel
- Juventino
Morata wypuścił Zazę sam na sam z bramkarzem i to powinno być zakończenie dwumeczu. Potem podobnie znalazł Cuadrado, jako jedyny szarpie w ofensywie, więc naprawdę walnijcie się mocno w łeb.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pumex
- Juventino
Nie mam pytańMakiavel pisze:Morata wypuścił Zazę sam na sam z bramkarzem i to powinno być zakończenie dwumeczu. Potem podobnie znalazł Cuadrado, jako jedyny szarpie w ofensywie, więc naprawdę walnijcie się mocno w łeb.

- mnowo
- Qualità Juventino
Nie histeryzuj, bo wcale nie takie mity i wcale tak nie padają. Równie niezrozumiałe jest zachwycanie się Hernanesem po jednym dobrym meczu. Masz swoją teorię/opinię o niektórych piłkarzach i od jakiegoś czasu czaisz się na mecz, który Ci je potwierdzi. Zresztą nie Ty jeden.pumex pisze:Wiem, że po pojedynczych meczach nie powinno się wyciągać wniosków, ale (...) Te wszystkie mity padają dziś jak muchy.
Nie zmienia to faktu, że dzisiejsza lekcja, jakkolwiek się ten mecz nie skończy, baaardzo przyda się naszym grajkom, a przy okazji Allegriemu, choć myślę, że on sam jest zaskoczony, że jest tak źle.