Serie A 15/16 (14): Palermo 0-3 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
Niby gol dla nas wisi w powietrzu, ale wystarczy 1 udana kontra Palermo i zacznie być nieciekawie... Brakuje ostatniego podania czy też wrzutki a środkiem nie bardzo jest jak się przebić.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Gajowy Marucha
- Juventino
W takim meczu na skrzydłach musi byc Sandro i Cuadrado. Evra w ofensywie potrafi tylko wrzucic piłke, najczesniej niecelnie. Wpuścić Morate i Sandro i pilnować tyłów, pare razy był smród...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Stary, piszemy o tym od września, jest w zasadzie Grudzień :lol: Co oni ćwiczą na treningach?Sorek21 pisze:Brakuje wykończenia.
Pogba nam wypadł na mecz z Lazio

Ludzie, zespół który nie strzela ani razu w światło bramki nie może mówić o pechu tylko o braku tej umiejętności, do cholery! Co trzeba było Bonucciemu żeby to trafić? Pytam się co...?bajbek17 pisze: Nikt nie gra słabo i możemy mówić tylko o wielkim pechu.
Mistrzu, Hernanes w tym roku już nie zagra :> Jak już to zdąży na Carpi.annihilator1988 pisze:Raczej Hernanes. Sandro za Evrę i można grać na MandzukiciaDragon pisze:Pogba nam wypadł na mecz z LazioCzyli środek Marchisio, Strurao i Padoin? :dance2:
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2015, 21:45 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

- annihilator1988
- Juventino
Raczej Hernanes. Sandro za Evrę i można grać na MandzukiciaDragon pisze:Pogba nam wypadł na mecz z LazioCzyli środek Marchisio, Strurao i Padoin? :dance2:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Makiavel
- Juventino
Bonucci miał na głowie piłkę i całą bramkę przed sobą, jak on tego nie strzelił? Mandzukic bo dobrym meczu w środę dzisiaj wrócił do swojego poziomu z poprzednich - Lord Bendtner.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie wystarczy chwycić między zęby słomkę, by być pumexem, Mrozzi jest bezpieczny
Nasza gra jest lepsza, niż miesiąc temu. 'Coś' się dzieje. Mieliśmy sporo pecha pod bramką rywala, myślę, że to się zmieni. Będzie 1/2-0 :juve:
PS. Nie wiem, czy Sandro wystarczy, ja czekam na zmotywowanego Alvaro

Nasza gra jest lepsza, niż miesiąc temu. 'Coś' się dzieje. Mieliśmy sporo pecha pod bramką rywala, myślę, że to się zmieni. Będzie 1/2-0 :juve:
PS. Nie wiem, czy Sandro wystarczy, ja czekam na zmotywowanego Alvaro

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chciałem być delikatny. Widac postęp...nie stracilismy bramki, ale dalej nie mamy z czego strzelić.jarmel pisze:To się nazywa mieć pecha? Ja bym to nazwał totalnym brakiem umiejętności.Tyrael pisze:Mandzukic dzisiaj ma pecha, nie może trafić w piłkę, w jego miejsce Morata albo Zaza.
Generalnie mecz wygląda jak jakieś spotkanie dwóch drużyn z okręgówki, oczy bolą. Najlepszym podsumowaniem jest bramkarz Palermo, gościu w 15 minucie zaczął grać na czas :lol:
P.s z ta gra nie strzelimy bramki
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2015, 21:47 przez Hed, łącznie zmieniany 1 raz.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Evra i Cuadrado słabo, Lichy i Sandro i zacznijmy grać tymi skrzydłami, bo w środku nie ma miejsca. Dybala ładnie się cofa, ale Mandzukic zbyt stateczny, trochę nie ma z kim grać. Pogba za malo w ofensywie, Sturaro i Markiz w miarę, choć w przodzie nie ma z nich żadnego pożytku. Wygląda to znacznie lepiej niż parę tygodni temu, ale wciąż bez strzelonej bramki. Może warto by było Moratę wprowadzić, przede wszystkim trzeba jednak Sandro wrzucić na lewą stronę.
- pumex
- Juventino
Z naszej przewagi w posiadaniu piłki wyszło... nic nie wyszło, poza ślamazarną grą. Kreujemy okazję za okazją? DZIŚ? Jeden strzał główką obok bramki po dośrodkowaniu i okazja Mandzukicia - to nazywasz okazję za okazją? Nikt nie gra słabo? To co powiesz o Cuadrado, Evrze, Mandzukiciu, Dybali?bajbek17 pisze:pumex chrzanisz! Gramy na trudnym terenie, przeważamy w posiadaniu piłki, rywale mieli jedną groźną sytuację i żeby tego było mało kreujemy sobie okazję za okazją. Nikt nie gra słabo i możemy mówić tylko o wielkim pechu.

- CzeczenCZN
- Juventino
Alex Sandro koniecznie musi wejść na te 20 minut , zwłaszcza jak będzie nadal zły wynik. Morata sądzę że tak samo dostanie szanse. Sturaro na razie w kratkę gra, fajna wrzuta, walczy prócz tego naliczyłem z kilka strat, a to jego odbicie się piłki od głowy, w polu karnym Palermo to jak od wystającego kołka z palisady . Gra chyba tylko z konieczności... Cuadrado fatalnie, Dybala też. Mandzukic nie ma z czego próbować nawet. O dziwo BBC bez zarzutu i świetnie Chiellini, skoro muszę już kogoś wyróżnić to własnie King-Konga. Pogba średnio, Evra nieźle, Marchisio nieźle! Buffon bezrobotny - ale co z tego? Tu trzeba strzelać!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A my i tak nie potrafimy nic wbic, bo jestesmy inwalidami w pomocy i ataku :roll:zbysioJuve pisze:Podoba mi się gra Palermo nie bronią się cała drużyną,
Sturaro gra dobrze? Paaaanie, cale szczescie, ze nie gra zle, bo wtedy chyba by musial miec na koncie ze dwa samoboje. Chlop nie potrafi nabic roznego na przeciwniku, nie potrafi przyjac szybkiej pily.
Morata ma wszystko, co ma Mandzukic + jest szybszy, zwrotniejszy, fajnie kiwa. No ale to przeciez leszcz, ktory umi szczelac tylko patelnie, prawda?
Zaczynam sie gleboko zastanawiac, czy jest sens wykupu Cuadrado i probowania lepienia 4-3-3.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- bajbek17
- Juventino
Ok, niech wam będzie może to nie pech, ale pomimo wykończenia akcji gramy naprawdę bardzo dobrze. Ja w końcu widzę pomysł na akcję kombinacyjną i walkę o każdy centymetr murawy. Po raz pierwszy jest sens w tej grze.Dragon pisze:Ludzie, zespół który nie strzela ani razu w światło bramki nie może mówić o pechu tylko o braku tej umiejętności, do cholery! Co trzeba było Bonucciemu żeby to trafić? Pytam się co...?bajbek17 pisze: Nikt nie gra słabo i możemy mówić tylko o wielkim pechu.