Serie A 15/16 (1): JUVENTUS 0-1 Udinese
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Naprawdę podoba mi się nasza gra. Oczywiście brakuje ostatniego podania, ale momentami ładnie cisnęliśmy, widać była dużą chęć zdobycia bramki, spory pressing.
Udinese się zamknęło, więc musimy zwiększyć tempo. Póki co, odpukać, ładnie ich trzymamy na dystans.
Podoba mi się Pereyra.
Coman bezproduktywny, choć też ładnie miesza.
Komentarz na początku meczu - Cuadrado przejdzie do Juventusu na zasadzie wypożyczenia, a sam Juventus chce się tym posunięciem zabezpieczyć przed odejściem Pogby w ostatnich dniach mercato. :rotfl: Skąd oni biorą tych troli?

Podoba mi się Pereyra.

Komentarz na początku meczu - Cuadrado przejdzie do Juventusu na zasadzie wypożyczenia, a sam Juventus chce się tym posunięciem zabezpieczyć przed odejściem Pogby w ostatnich dniach mercato. :rotfl: Skąd oni biorą tych troli?
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
wie ktoś czy na jakimś kanale na NC+ leci mecz? może być i po wietnamsku 

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- jarmel
- Redaktor
Nie jest źle chociaż brakuje tej kropki nad "i". Ciężko powiedzieć kogo tu wprowadzić po przerwie, strasznie wierzę w Dybalę, ale z drugiej strony Coman nie gra dzisiaj tak źle.
Eleven mega lipa, jak wczoraj podczas meczu Romy byłem zadowolony to dzisiaj :shock: Jakość byle jaka, co chwile coś tnie, strasznie denny komentarz (jak jeszcze raz coś usłyszę o Pirlo albo Tevezie to wyłączam), jakieś treningi Milanu puszczane w każdej możliwej chwili i jeszcze te tło strony :lol:
Eleven mega lipa, jak wczoraj podczas meczu Romy byłem zadowolony to dzisiaj :shock: Jakość byle jaka, co chwile coś tnie, strasznie denny komentarz (jak jeszcze raz coś usłyszę o Pirlo albo Tevezie to wyłączam), jakieś treningi Milanu puszczane w każdej możliwej chwili i jeszcze te tło strony :lol:
- mazi12
- Juventino
Typowy pierwszy mecz sezonu, czyli kaszana. Allegri już niech da na wstrzymanie z Comanem i wstawia Dybale bo ten mecz trzeba wygrać. Dlaczego akurat Pogba bije rożne i robi to tragicznie?
W ogóle dziwnie to wygląda, Bonucci nienaturalnie wysoko i próbuje pomóc Padoinowi z rozgrywaniu, ale nijak to się sprawdza. Nie bardzo jest kogo wyróżnić. Jak dla mnie u nas najlepiej na razie Evra.
Nie ma nikogo, kto by cokolwiek wykreował, jakieś podanie, strzał, nic, ale jest jeszcze 2. połowa
E: Eleven słabo, cały czas tnie a nawet co jakiś czas rzuca mnie 20 sekund w tył i oglądam to samo, wtf?! Komentatorzy razem wzięci wiedzą o Juve mniej niż przeciętny użytkownik JP.

Nie ma nikogo, kto by cokolwiek wykreował, jakieś podanie, strzał, nic, ale jest jeszcze 2. połowa
E: Eleven słabo, cały czas tnie a nawet co jakiś czas rzuca mnie 20 sekund w tył i oglądam to samo, wtf?! Komentatorzy razem wzięci wiedzą o Juve mniej niż przeciętny użytkownik JP.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 18:56 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Kilka uwag:
1. Komentarz na eleven jest tragiczny. O ile Czachowski jeszcze gada z sensem, tak ten drugi komentator jest zwyczajnie do niczego i momentami wręcz irytuje swoją niewiedzą, gadulstwem i stronniczością.
2. Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno Lichtsteinera i Pereyre. Te akcje prawą stroną układają się nam bardzo interesujaco i najwieksze zagrozenie stwarzamy na prawej flance.
3. Pogba nie powinien sie zabierac do wykonywania stalych fragmentow gry. Pierwsza polowa w wykonaniu Francuza slabsza, bez kluczowych pilek, strzalow, akcji.
4. Coman lepiej niz ostatnio, fajnie, ze przestal w koncu tracic pilki jak dziecko i potrafi przyjac pilke z przeciwnikiem na plecach. Szkoda tego strzalu w bramkarza.
1. Komentarz na eleven jest tragiczny. O ile Czachowski jeszcze gada z sensem, tak ten drugi komentator jest zwyczajnie do niczego i momentami wręcz irytuje swoją niewiedzą, gadulstwem i stronniczością.
2. Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno Lichtsteinera i Pereyre. Te akcje prawą stroną układają się nam bardzo interesujaco i najwieksze zagrozenie stwarzamy na prawej flance.
3. Pogba nie powinien sie zabierac do wykonywania stalych fragmentow gry. Pierwsza polowa w wykonaniu Francuza slabsza, bez kluczowych pilek, strzalow, akcji.
4. Coman lepiej niz ostatnio, fajnie, ze przestal w koncu tracic pilki jak dziecko i potrafi przyjac pilke z przeciwnikiem na plecach. Szkoda tego strzalu w bramkarza.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mógłby Dybala wejść bo z tym Comanem to niczego nie zdziałamy...Bonu podchodzi do wolnego, pitoli go i jeszcze ma pretensję o to, że Pogba zwrócił mu uwagę...Bonu to ostatni zawodnik, który ma prawo wykonywać wolne !
A ESN to jakaś kpina...syf totalny !
A ESN to jakaś kpina...syf totalny !
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 18:53 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Najgroźniejsze akcje to te Pereyry, Coman swoim kiwaniem się i schodzeniem do narożnika przypomina Giovinco. Oby trafili
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Makiavel
- Juventino
Coman zepsuł setkę, poza tym brakuje Dybali do bicia stałych fragmentów gry. Pogba słabo. W środku pola wyraźnie brakuje Marchisio. Mandzukic statycznie i zepsuta główka. Słabo, oj słabo to wygląda.
PS. Komentatorzy dno
PS. Komentatorzy dno

"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- rad
- Juventino
Gdyby ktoś szukał jeszcze transmisji, to tutaj można zajrzeć: http://live.realstreamunited.com/static ... 26140.html
Miałem wrażenie, że doszło do nieporozumienia między Pogbą a Bonuccim przy pierwszym wolnym. Czyżby nie było ustalone, kto ma wykonywać ???
Miałem wrażenie, że doszło do nieporozumienia między Pogbą a Bonuccim przy pierwszym wolnym. Czyżby nie było ustalone, kto ma wykonywać ???
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 18:54 przez rad, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Mnie się dziś Coman nie podoba. Wprawdzie wypadł lepiej niż z Lazio, ale ciągle to mało w kontekście gry w Juve i przesądzania o wynikach meczów.Ein pisze:Coman![]()
W sumie gramy nieźle, ale brakuje nam tego czegoś. Tego konkretu zwłaszcza pod bramką Udinese. Powinniśmy już lekko prowadzić, ale ani Coman, ani Pereyra, ani Mandzukić nie potrafili wykorzystać swoich sytuacji.
Chyba najbardziej podoba mi się pressing i walka Mandzukicia, które przypominają zalety Cavaniego. Całkiem przyjemny mecz Lichtsteinera i Evry, reszta raczej przeciętnie.
Bardzo, bardzo liczę na wygraną, bo Udinese jest dziś słabiutkie. Strata punktów z takim zespołem już na samym początku to nie jest coś, czego nam potrzeba.
:eh:jakku1 pisze:Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno (...) Pereyre

- bendzamin
- Redaktor
Ten komentarz jest tragiczny. Gość chlapnął o zamkniętej trybunie, potem WIDZI na kamerze, że za obiema bramkami normalnie siedzą kibice, są flagi itd., ale dalej twardo wkręca o karze i o siedzących tam dzieciach, które "słychać w mikrofonach". No litości.
Coman z głowo, Lichtensztajner ze świeżościo
Coś wciśniemy w drugiej połowie, nie ma opcji. Udinese przyjechało się tylko bronić.
Coman z głowo, Lichtensztajner ze świeżościo
- Gandalf8
- Juventino
Może i jest przewaga, posiadanie piłki, skuteczny pressing dzięki któremu Udinese nie może nawet podejść pod pole karne Buffona, ale z drugiej strony brak klarownych sytuacji w ataku. Niby Lichy miał szansę, ale dość ostry kąt był, potem Mandzukic po dośrodkowaniu Lichego próbował strzału głową, ale to mało. Pereyra ładnie wywalczył rzut wolny na 20 metrze, tylko dlaczego strzelał Bonucci?
. Coman niby coś szarpie jak zawsze, kilka razy faulowany, ale efektu brak. Pogba też mniej widoczny. Padoin skupia się na defensywie (i nawet żółtą kartkę zarobił, ale dobrze, że tamtą akcję skasował) a nie na rozgrywaniu.
Czekam na Dybalę, bo sam się ten mecz nie wygra...

Czekam na Dybalę, bo sam się ten mecz nie wygra...
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 20:12 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- kuba2424
- Juventino
Widzieliśmy gorsze występy naszych, ale nie ma też wielkiej euforii. Mieliśmy trzy strzały na bramkę i uważam, że to wystarczająco, by wykorzystać przynajmniej jeden i zamienić go na bramkę.
Pogba musi zostawać po treningach i jeszcze trochę poćwiczyć, bo wygląda to bardzo słabo. Dajże kopnąć Bonu...
Pogba musi zostawać po treningach i jeszcze trochę poćwiczyć, bo wygląda to bardzo słabo. Dajże kopnąć Bonu...