Serie A 14/15 (36): Inter 1-2 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino

O takie okularki mniej wiecej chodzilo? 8-)
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Vojtimar
- Juventino
No i jest zwycięstwo, mimo że wielkiej gry z naszej strony nie było
Ciekawe czy Morata podziękował bramkarzowi za asystę przy swojej bramce
, bekowy gol.
Natomiast to co wyjął Storari to nie mam pytań
dla mnie ta obrona to kandydat na interwencję sezonu.
Mimo że nie graliśmy świetnie to i tak były sytuacje na kolejne bramki. Na początku drugiej połowy pudło Moraty z główki, nie wiem jak tego nie strzelił. Potem przy 2-1 też główka, niezła, ale z trudniejszej pozycji a i tak niewiele brakowało.
Inter ogólnie niezły mecz w ofensywie, kilka ciekawych akcji sobie stworzyli, ale skoro mimo to przegrali to jestem ciekaw tego meczu przy naszym pełnym zaangażowaniu, nie wspominając o roszadach w składzie. Dobrze że nasza obrona wyglądała lepiej w drugiej połowie, było trochę więcej koncentracji niż w pierwszej części.
Szkoda że nie pograł Coman, ale ważne jest zwycięstwo z Interem które każdy kibic Juve zawsze chętnie przyjmie.
Teraz pełna koncentracja na finał Pucharu Włoch.
Ciekawe czy Morata podziękował bramkarzowi za asystę przy swojej bramce
Natomiast to co wyjął Storari to nie mam pytań

Mimo że nie graliśmy świetnie to i tak były sytuacje na kolejne bramki. Na początku drugiej połowy pudło Moraty z główki, nie wiem jak tego nie strzelił. Potem przy 2-1 też główka, niezła, ale z trudniejszej pozycji a i tak niewiele brakowało.
Inter ogólnie niezły mecz w ofensywie, kilka ciekawych akcji sobie stworzyli, ale skoro mimo to przegrali to jestem ciekaw tego meczu przy naszym pełnym zaangażowaniu, nie wspominając o roszadach w składzie. Dobrze że nasza obrona wyglądała lepiej w drugiej połowie, było trochę więcej koncentracji niż w pierwszej części.
Szkoda że nie pograł Coman, ale ważne jest zwycięstwo z Interem które każdy kibic Juve zawsze chętnie przyjmie.
Teraz pełna koncentracja na finał Pucharu Włoch.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2015, 21:33 przez Vojtimar, łącznie zmieniany 4 razy.
Z Juve na dobre i złe!
- whitesignus
- Juventino
Ostatnio zmieniony 16 maja 2015, 20:17 przez whitesignus, łącznie zmieniany 3 razy.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- trayor
- Juventino
- FalsoVero
- Juventino
Nie dość, że graliśmy na pół gwizdka, rezerwowym składem potrafiliśmy wygrać z interem na ich stadionie... To pokazuje, że wszystko wróciło na swoje miejsce 
Dodatkowa szpila w interistów. Weekend uważam za udany

Dodatkowa szpila w interistów. Weekend uważam za udany
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- kuba2424
- Juventino
Pewnie że ich sprawa - natomiast dla nich to był mega ważny mecz, w którym - według niektórych kibiców - dodatkowo pokonując nas mieli nam popsuć dwa nadchodzące finały (znaczy obniżyć morały i udowodnić nam, że jesteśmy jednak słabsi od nich)! A my, w piknikowym nastroju i żółwim tempie pyknęliśmy ich jakby od niechcenia 2:1.Marat87 pisze:Jak mieli to wygrać, skoro sami stali? Niby walczą ciągle o LE, niby odwieczny rywal ( a im on wyżej, tym chyba większa motywacja powinna być ), własny stadion, a ja tam nie widziałem gryzienia trawy, jeżdżenia na dupie i determinacji. Ich sprawa.kuba2424 pisze:Inter Mediolan nie potrafi wygrać z Juventusem, który gra na stojąco! A bramka Moraty to świetne podsumowanie, jak poważnym przeciwnikiem na chwilę obecną jest dla nas ten Inter!
Też właśnie tam jestem! Uwielbiam takie chwile! Brawo Inter :rotfl:Buffalo pisze:Po takich golach Moraty, obronach Storariego i wyniku, najlepsza lektura jest czat na fcinter .plsikam
- freddie88
- Juventino
Brawo Juve :-D drugi garnitur ograł inter na ich terenie:)bramka Moraty :rotfl: szacun dla Marco za niepowtarzalny refleks
i to dwukrotnie
Ps.Czyżby Marco miał wystąpic w meczu przeciwko PW z Lazio jak myślicie??? 

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- Vimes
- Juventino
- Argonessar
- Juventino
Storari mistrz! Genialna interwencja.Vimes pisze:Interwencja sezonu: http://gfycat.com/SlimMisguidedCygnet?
Jak nie teraz to kiedy? Pytali przed meczem kibice Interu
Kibic Interu płakał jak oglądał. Przegrać z pół-rezerwami Juve na własnym terenie O to chodziło!
Morata z tą cieszykną

- Szilgu
- Juventino
Morałykuba2424 pisze:znaczy obniżyć morały i udowodnić nam, że jesteśmy jednak słabsi od nich)!

Nie rozumiem czemu Inter nie gryzł trawy. Ale ich sprawa. Mieli niepowtarzalną szansę, a tutaj przegrali 1-2 w kartoflanym stylu.
- kuba2424
- Juventino
A morał z tego taki, że czasem warto się powstrzymać od komentarzy, kiedy w grę wchodzą sobotnie, wieczorne % !Szikit pisze:Morałykuba2424 pisze:znaczy obniżyć morały i udowodnić nam, że jesteśmy jednak słabsi od nich)!![]()
Oczywiście chodziło o morale

- Shadow Marshall
- Juventino
Jaki ten Inter jest żałosny... :doh:
Człapiący Juventus w rezerwowym składzie ich klepie. Nie wykorzystują takich patelni. Tragedia. Tam trzeba wpakować setki mln by ten klub mógł grać o najwyższe cele co przy finansowym fari-play jest nie do zrealizowania w ciągu najbliższych 5 lat.
Człapiący Juventus w rezerwowym składzie ich klepie. Nie wykorzystują takich patelni. Tragedia. Tam trzeba wpakować setki mln by ten klub mógł grać o najwyższe cele co przy finansowym fari-play jest nie do zrealizowania w ciągu najbliższych 5 lat.