LM 14/15 (gr. A) [3]: Olympiakos 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:38

Śmiać mi sie chce jak czytam o zmianie taktyki. Ludzie, to tylko cyferki!
My nie mamy KONCEPCJI NA GRANIE a to czy zagramy 4 z tuły czy 3 nie ma większego znaczenia. Myślicie że gdy zagramy 4-3-3 albo 4-4-2 albo jakimiś choinkami to nagle będziemy ogrywać największe kluby świata?
My nie oddaliśmy celnego strzału na bramkę, to jest problem...
:bravo:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:39

Mati1990 pisze:Oficjalnie: Jesteśmy ciamajdami
Dziś za tak miękkie określenie Juventusu powinna należeć się kartka. Ciamajdami? To tak jakby Kalisza nazwać lekko otyłym.

Obrazek
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

LordJuve pisze:
Gotti pisze: Prawda jest taka, że Juventus grał dno, gra jeszcze większe i będzie grał dno w LM dopóki nie dojdzie do zmian w składzie.
No i na ławce trenerskiej...
Ta już widzę jak przychodzi jakiś Mourinho i zgadza się na 5 następnych Padoinów po 10-15 baniek każdy. Jak dotąd w Lidze Mistrzów nasz mag z Milanu, jeszcze powiela wszystkie wady Conte. To 1-0 to jeszcze nie musi być, najwyższy wymiar kary - mimo, iż Grecy nie zachwycają. Jedynie jakiś stały fragment gry, może nas uratować.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Rajd Moraty w 11' :bravo: chłopak ma szybkość, zwrot i błysk, czyli wszystko czego brak Llorente.

Nie zamierzam teraz narzekać, bo jeszcze możemy wygrać ten mecz.

Zobaczymy, czy damy sobie te 3 wturlać, jak Atletico, czy będziemy od nich lepsi :ok:

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mamy 11 gości na boisku, każdy znajduje się na innej stronie książki. A Pirlo z Tevezem są nie tylko w innej książce, ale i w innej bibliotece.

Mam wrażenie, że piłkarze Juve wiedzą co robić tylko i wyłącznie przy stałych fragmentach gry.

Jeden Morata wygląda stosunkowo dobrze. Ale tylko stosunkowo.

rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:40

Chyba tylko z Chelsea było inaczej :angry: teraz Juve jest zapleczem.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Grają gów...emm..nic, a Lichy chcę podwyżkę :angry:

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Liga Mistrzów więc standardowo nasi grają na stojąco,bez charakteru i odwagi. Po raz nty widać że 5-3-2 w Europie to kiepski żart.Grecy zasłużenie prowadzą po fajnej grze.

Marchisio w 46 .

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Ok, jednak zaczynam myśleć, że nam Bayern tez by z 7 wlepil. Niechlujnie w naszej grze poraża. Radość była na początku allegriego, że mniej schematycznie gramy itp. a tu im dalej w las, im bardziej zapominamy schemaciki conte, tym bardziej nasi nie wiedzą co robić na boisku i coraz większy chaos jest w naszej grze. Rzadcy jesteśmy, bardzo rzadcy.
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:40 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

LordJuve pisze:Bo nie mamy bardzo dobrego trenera?
A może, skoro trener jest inny, niż przed rokiem, a gra taka sama - to nie jest wina trenera, tylko tego, że skład, który mamy jest dobry na podupadłą Serię A, a na LM bez odpowiednich wzmocnień nie styka?

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pinturicchio1987 pisze:Ma ktos dobry link do tego gowna? Zero strzlu na bramke hahahahahahahah zenada... JUVE od calciopoli to posmiewisko w europejskich pucharach - w doslownie kazdym meczu przez tyle lat...
Kolega zapomniał po powrocie mecze z Realem lub dramaturgia z Chelsea? Jak tak to polecam melisę. Mam takie dziwne wrażenie , że Ranieri mając gorszy (tak bynajmniej mi się wydaje) skład, sprawiał lepsze wrażenie od naszego malkontenta

@Up: Nie wina trenera? A jak nazwiesz strach przed zajęciem miejsca 2 i z tego względu brak jakiejkolwiek zmiany taktyki ?
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:42 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:41

Zastanawia mnie, czemu nasi podchodzą tak łagodnie do przeciwnika. Czy naprawdę tak trudno okazać trochę sportowej złości?! Toż to większe zaangażowanie pokazują maluchy na orlikach.

Nie mamy ZNÓW żadnego pomysłu na mecz...

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:42

pumex pisze:
Mati1990 pisze:Oficjalnie: Jesteśmy ciamajdami
Dziś za tak miękkie określenie Juventusu powinna należeć się kartka. Ciamajdami? To tak jakby Kalisza nazwać lekko otyłym.
Administracja nadużywa władzy. Proponuję kartkę dla użytkownika pumex za samowolę urzędniczą!

Boże, dziś by nas ograła reprezentacja kobiet w amp-futbolu. To jest żenujące.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:43

Kiedy ostatnio w ogóle na boisko było widać jakąś wolę walki, gryzienie trawy? Reset składu chyba nieunikniony (bo trener tu nic nie daje).

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:43

Gotti pisze: Za Conte było to samo. Chyba nie rozumiesz, że problem jest w składzie.
Nigdy nie uważałem, że Conte to trener bardzo dobry. Co więcej, jestem pewien, że nie dałby nam sukcesów w LM.

Co do składu. Czy skandynawskie tuzy, ewentualnie drużyny w stylu Galaty czy naszego dzisiejszego przeciwnika, mają lepszy skład od Juve? Śmiem wątpić.

Problem jest w motywacji, podejściu do spotkania, priorytetach (jestem pewien, że w zarządzie klubu panuje następujące przekonanie: "przede wszystkim Serie A, a w LM będzie jak wyjdzie...").
Antichrist pisze:
LordJuve pisze:Bo nie mamy bardzo dobrego trenera?
A może, skoro trener jest inny, niż przed rokiem, a gra taka sama - to nie jest wina trenera, tylko tego, że skład, który mamy jest dobry na podupadłą Serię A, a na LM bez odpowiednich wzmocnień nie styka?
Patrz wyżej.
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:44 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany