LM 14/15 (gr. A) [2]: Atletico 1-0 JUVENTUS
- @D@$
- Juventino
Tak naprawdę to Max nigdy nic wielkiego w LM nie pokazał. OK miał to 2:0 z "wielką Barceloną", ale jakby nie patrzeć, odpaść po 2:0 w pierwszym meczu, to raczej pokaz...frajerstwa.Adi666666 pisze:Za ery Antonio Conte drużyna grała zachowawczo a najlepsze spotkanie rozegrała z Chelsea 3-0 nota bene pod jego nieobecność (zawieszenie), Allegri nie trzyma się tak sztywno schematów i powinno być zdecydowanie lepiej w LM. Jak się nie osramy tylko wyjdziemy odważnie to powinno być ok.
No, ale zobaczymy, to już inny Allegri, który ma piorunujące otwarcie sezonu.
Ciekawa sprawa, ja głupi myślałem, że Allegri daje szansę Evrze z słabszymi a na Atletico i tak wpuści Asę, a tu się okazuje, że póki co Kwadwo spadł w hierarchii. Nie wiem, nie umiem tego Evry rozgryźć, choćby ten mecz z Atalantą. Raz "cudownie" podał na wolne pole do nikogo jakby nie ogarniał gorzej niż Elia, z kolei sam potrafił kilka razy dobrze wyjść na pozycję i dograć po ziemi w pole karne.Wojtek pisze:Evra na lewej? :doh: Chyba tylko dlatego, że ma większe doświadczenie w LM niż Asa![]()
:doh:Gotti pisze:Dzisiejszy mecz wygramy, a powód podam jeden:
-nie ma już Conte, który to przed każdym meczem LM kastrował chłopaków(psychicznie)

:doh: :doh: A myśmy w tym drugim komplecie zdążyli coś zagrać?pumex pisze:Nasi wystąpili w zielonych trykotach i ponoć seniorzy również mają pierwszy raz nałożyć III komplet.
- PlanetJuve
- Juventino
Jak można grać w zielonej kupie w takim meczu?? Przecież to też wpływa na chłopaków. Atletico gra w swoich barwach które ni jak nie wadzą się z Naszymi pierwszym i drugim..
- Gandalf8
- Juventino
Trochę mnie Allegri zaskoczył z tym składem a konkretnie chodzi mi o Caceresa i Evrę. Ten pierwszy wraca dopiero po kontuzji i zastępuje dobrze grającego Ogbonne. Jednak Włoch może być zmęczony po kilku meczach w pierwszym składzie a poza tym Urugwajczyk ma dużo większe doświadczenie. Jeśli zaś chodzi o Evrę to nie wiem dlaczego zagra od początku, skoro w ostatnich meczach gra słabo a Asamoah jest gotowy do gry.
Taa, zielony - kolor nadziei
Taa, zielony - kolor nadziei

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Mate.G
- Juventino
Ja stały ruski skład.Sorek21 pisze:Leszek Olłowski będzie komentował.Gorszy byłby tylko W.Jagoda....
Nie mogli dać Wolski - Lipiński czy Pełka-Surma ?
- kosciu88
- Juventino
Jak ktos ma AceStream, niech wbija na http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports. Jest link z canal + sport w dobrej jakosci
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- ManInBlack87
- Juventino
Cóż za piękne koszulki.
Szkoda że jeszcze różowych spodenek nie mamy.
Przecież można było grać w 1 lub 2 zestawie.
Szkoda że jeszcze różowych spodenek nie mamy.

Przecież można było grać w 1 lub 2 zestawie.
- annihilator1988
- Juventino
Ta, Evra. Jakim cudem to on gra, a nie szybki Asa, to ja nie wiemDobry Mudżyn pisze:Jest i sklad Buffon, Lichsteiner, Chiellini, Cáceres, Bonucci, Evra, Marchisio, Pogba, Vidal, Tévez, Llorente2:0 po goach Evry i Tevezito. Latwo i przyjemnie.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Na jakim polskim kanale będzie mecz ?
Edit:
Dzięki Smok-u
Edit:
Dzięki Smok-u

Ostatnio zmieniony 01 października 2014, 20:34 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Juv
- Juventino