Leonardo Bonucci
- CzeczenCZN
- Juventino
No to zgodnie z tym tokiem myslenia, sprzadac tez Higuaina. Sa rówieśnikami.
Młodszy nie bedzie, a letnie mercato to ostatni dzwonek by na nim zarobic grube hajsy.
My nie jesteśmy jakims prowincjonalnym klubem. Jak kupujemy zawodników to po to by u nas grali. W ten sposob zarabiamy na nich, tym co nam dają na boisku.
Bonucci to najlepszy środkowy obrońca świata. To niesamowite jaki postęp zrobił w ciągu ostatnich lat!

My nie jesteśmy jakims prowincjonalnym klubem. Jak kupujemy zawodników to po to by u nas grali. W ten sposob zarabiamy na nich, tym co nam dają na boisku.
Bonucci to najlepszy środkowy obrońca świata. To niesamowite jaki postęp zrobił w ciągu ostatnich lat!
- CzeczenCZN
- Juventino
5 dobrych środkowych obrońców to u nas mus. Mam nadzieje ze jak Barzagli i Chiellini odejda, to po kolei zastapia ich odpowiednio Caldara i Romagna. Chiellini jeszcze pare lat pogra, w tym czasie mam ogromną nadzieje wyrobi sie Romagna. Bonucci i Benatia jeszcze przez wiele lat będą filarami Juventusu.Ouh_yeah pisze:Gregor, ale jak Cladara przyjdzie, to Barza już chyba będzie kończył, a Chiellini będzie miał już z 34 lata. To nasze bogactwo może się szybko skończyć
- ozob
- Juventino
Caldara w 2018, Bentii przyszlosc w Juve to niewiadoma, Barza juz prawie po drugiej stronie rzeki (za rok pewnie zaliczy taki zjazd jak Evra w tym, bo wieku nie oszukasz) i Chielliini, ktory jak nie jest po urazie to wielkie mecze rozgrywa od swieta lub gdy mu rozetna leb. Idiotyzmem jest liczenie w takiej sytuacji na Ruganiego, ktory jest bez doswiadczenia w Europie, a towarzyszyc mu ma dwoch podatnych na kontuzje graczy, ktorym do zdrowia Leo bardzo daleko.gregor_g4 pisze:Jest Rugani i w perspektywie Caldara, do tego Benatia, Giorgio i Barza.
5 graczy na 2 pozycje.
La fidanzata d'Italia
- gregor_g4
- Juventino
a jaka jest gwarancja, że Bonus wróci do dawnej dyspozycji? Rugani jest z nami dwa lata, to wystarczająco by zacząc mu w końcu ufać i planować budowe defensywy w oparciu o niego.Ouh_yeah pisze:Gregor, ale jak Caldara przyjdzie, to Barza już chyba będzie kończył, a Chiellini będzie miał już z 34 lata. To nasze bogactwo może się szybko skończyć
Nie mam nic do Leo, ale jak ma dalej odwalać krzywe akcje, to niech lepiej odejdzie, póki można zarobić.
Obecnie nie ma najlepszej formy, więc powinien podkulić ogon i zapierniczać na treningach by ją odzyskać.
- ozob
- Juventino
Jakiej formy? Mimo ciut slabszej dyspozycji facet nie poplenia wiecej bledow niz inni defensorzy w Europie, a w przekroju obecnego sezonu i tak jest naszym najlepszym SO. W ogole to SO w nastepnych latach powinien byc budowany wokol Leo i Ruganiego, a nastepstwo powinno byc szykowane dla najstrszego, czyli Barzy i to zarzad zrobil gdy pozyskal Caldare. Kolejny bedzie Chiellini.
La fidanzata d'Italia
- Cabrini_idol
- Juventino
Dokładnie, jak ma stroić fochy to DO WIDZENIA. Nie ma miejsca dla frustratów w Juve. A jak byli to byli szybko żegnani. Nie interesuje mnie, że Bonucci to najlepszy czy jeden z najlepszych stoperów. Każdy jest do zastąpienia. Poza tym za 50-60 mln, które pewnie otrzymalibyśmy ze sprzedaży , szybko kupilibyśmy jakiegoś stopera na poziomie.gregor_g4 pisze:a jaka jest gwarancja, że Bonus wróci do dawnej dyspozycji? Rugani jest z nami dwa lata, to wystarczająco by zacząc mu w końcu ufać i planować budowe defensywy w oparciu o niego.Ouh_yeah pisze:Gregor, ale jak Caldara przyjdzie, to Barza już chyba będzie kończył, a Chiellini będzie miał już z 34 lata. To nasze bogactwo może się szybko skończyć
Nie mam nic do Leo, ale jak ma dalej odwalać krzywe akcje, to niech lepiej odejdzie, póki można zarobić.
Obecnie nie ma najlepszej formy, więc powinien podkulić ogon i zapierniczać na treningach by ją odzyskać.
Jednej rzeczy nie rozumiecie, patrzycie przez pryzmat TYLKO umiejętności. W Juve , odkąd pamiętam liczy się jeszcze zgranie, atmosfera. Ja to rozumiem i jeśli Bonucci nadal strzelałby fochy to pożegnałbym go bez żalu. Mam nadzieję, że jednak zrozumiał swój błąd i swoją postawą pokaże i na boisku jak i poza, że jest dorosłym i odpowiedzialnym gościem.

- ozob
- Juventino
Jednak jestes niepowazny i to bardzo. Facet strzelil focha raz w sytuacji gdzie trener tez nie jest bez winy i w momncie gdzie on nie byl pierwszy, a Ty generalizujesz jakby mial to juz robic notorycznie, bo Ci to pasuje do tych Twoich pokracznych tez. Malo tego, bo zewszad dochadza informacje, ze to rozbrat Allegrego z klubem jest duzo bardziej prawdopodbny.
La fidanzata d'Italia
- Cabrini_idol
- Juventino
Nieważne, strzela focha w najważniejszym momencie sezonu. Siedzi obrażony i nawet nie raczy podać ,,ręki''. Sorry, ale nie ma miejsca dla takich w Juve.
Osobiście bardziej obawiam się następcy Allegriego, niż sprzedaż Bonucciego za duży hajs i zastąpienie go kimś innym.
Osobiście bardziej obawiam się następcy Allegriego, niż sprzedaż Bonucciego za duży hajs i zastąpienie go kimś innym.

- Arbuzini
- Juventino
Choć zdjęcia Leo na karnym jeżyku były zabawne to jednak ten stołek barowy to lekkie przegięcie pałki. Dobrze, że Nedved się zreflektował i stanął koło Bonucciego.
Myślę, że sytuacja rozejdzie się po kościach. Sygnał od zarządu i trenera poszedł jasny: skoro taki top z długim stażem jak Bonucci za nieodpowiednie zachowanie może wylądować na trybunach to każdy może.
Nawet jeśli faktycznie tak do końca nie jest
Myślę, że sytuacja rozejdzie się po kościach. Sygnał od zarządu i trenera poszedł jasny: skoro taki top z długim stażem jak Bonucci za nieodpowiednie zachowanie może wylądować na trybunach to każdy może.
Nawet jeśli faktycznie tak do końca nie jest

- Bukol87
- Juventino
Zawodnik jest po to by podporządkować się trenerowi. Jak ma problem to niech spada na drzewo. Tyle w temacie.ozob pisze:Hah, przeciez Allegri wcale nie musial go odsylac na trybuny majac na uwadze jego wlasne slowa wobec Bonucciego. Cos w szatni sie dzieje i nie sadze, aby to bylo z winy zawodnkkow.
- szymken
- Juventino
Z tym krzesełkiem to słabo wyglądało, ale chyba to wyszło tak, że oni chcieli żeby siedział przy Nedvedzie i reszcie, bo na początku miał miejsce niżej. Zawołali go na górę i dostawili stołeczek . Nie graliśmy u siebie, więc mogło tak się zdarzyć.
Niemniej emocje Leo jak najbardziej wskazują na chęć bycia w zespole. Po pierwszej bramce Beppe szalał, szturchał go, a Leo jakby koncentrację włączył, tak jak na boisku
Będzie chyba ok, taka mam nadzieję.
Niemniej emocje Leo jak najbardziej wskazują na chęć bycia w zespole. Po pierwszej bramce Beppe szalał, szturchał go, a Leo jakby koncentrację włączył, tak jak na boisku